شما به این Wireless Adaptor نیاز داری تا بتونی توسط شبکه ی Wire Less به اینترنت متصل بشی .
شما به این Wireless Adaptor نیاز داری تا بتونی توسط شبکه ی Wire Less به اینترنت متصل بشی .
سلام به همه مخصوصاً samgun , iranianboy که خدای xbox اند !
آقا ما بعد از چند وقت امدیم !
هر کی سوالی داره بپرسه !!!
سلام دوستان عزیز برای اتصال به لایو باید همون اموزش صفحهی اول رو رفت ؟( خیلی قدیمه) برای اتصال مستقیم بین مودم وکنسول باز هم نیاز به تنظیمات ip هست یا به صورت اتوماتیک انجام میشه؟
سلام. اون آموزش کامل. مشکلی نداره. ولی اگر میخوای مستقیم مودم به xbox بزنی که باید user pass و بدی به مودم برای اینکار هم پست 307 صفحه 31 رو بخون.سلام دوستان عزیز برای اتصال به لایو باید همون اموزش صفحهی اول رو رفت ؟( خیلی قدیمه) برای اتصال مستقیم بین مودم وکنسول باز هم نیاز به تنظیمات ip هست یا به صورت اتوماتیک انجام میشه؟
سوالی داشتی خدمتم.
موفق باشی.
اینترنت من user , pass نداره . چی کار کنم؟ خالی بذارمش ؟
(راستی لطف کنید به سوال من تو تاپیک اموزش stealth patch جواب بدید)
سلام.اینترنت من user , pass نداره . چی کار کنم؟ خالی بذارمش ؟
مگه adsl نیست؟ یخورده بیشتر توضیح بده؟
اگر که user pass رو خود شرکت واست به مودمت داده که دمشون گرم. فقط مودم رو مستقیم با همون کابلی که تو جعبشه(کابل cross) وصل کن به xbox بدش تمام. دیگه نیازی هم به تنظیمات ip نیست.
اگر طور دیگه ای ا اینترنتت یخورده بیشتر توضیح بده .
موفق باشی.
زنگ زدم گفتن user pass رو لارم نیست بدی. ما خودمون وارد کردیم . یعنی الان فقط باید به ایکس باکس وصل کنم و تست کانکشن رو بزنم حله؟
من مراحل پست اول رو انجام دادم ولی کانکت نمیشه
در ضمن adsl دارم مودمم ایسوز 604
با وایرلس با کامپیوتر وصل میشم به اینترنت
البته تنظیماتی که در صفحه فبل گفته شده بود رو انجام ندادم میترسم تنظیمات اینترنت کامپیوتر قاطی کنه
یه سوال دیگه هم داشتم این دستگاه وایرلس که به ایکس باکس وصل میشه قیمتش چنده؟؟؟؟
لطفا راهنمایی کنید
Last edited by h_13691990; 15-09-2009 at 02:21.
سلام دوستان تو پست اول گفته که ADSL دارها یه سر سوکت به مودم باشه یه سرشبه ایکس باکس
من که وایرلس دارم چی ؟
مودم ندارم
همون سوکتو بزنم به ایکس باکس
سروش جون پست اول همین تاپیک که سعید جون زدن رو بخون
فکر کنم جواب بگیری
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)