بچه ها هنر وزبانش فعال شده .. بعضیا میگن محدودیت داره و بیشتر از دوبار نمیتونیم اینکارو انجام بدیم ...درسته ؟
بچه ها هنر وزبانش فعال شده .. بعضیا میگن محدودیت داره و بیشتر از دوبار نمیتونیم اینکارو انجام بدیم ...درسته ؟
برای رشته هایی که نیمه متمرکز هستند هم کاربرد داره ؟ خواهشا جواب بدید
من به همون یه بارشم شک دارم به درد بخوره.آخه سابقه نشون داده چیزی که همگانی شد به درد نمیخوره
با توجه به رتبه شما و قبولیهای سال قبل 150 رشته که احتمال قبولی شما در آنها زیاده رو پیشنهاد میده
سلام .
کسی می تونه با نرم افزار شریف بهم بگه با رتبه 1500 منطقه 2 تجربی کجا قبول می شم. فقط پزشکی و دارو سازی.
بومی اصفهان
با تشکر
[quote=soheilsmart;2731252]
تذکر بسيار مهم :
اين سيستم فقط جهت راهنمايي شما داوطلب عزيز براي انتخاب رشته مي باشد و نتيجه آن هيچ تعهدي براي سازمان سنجش جهت قبولي شما در گزينش نهايي امسال در رشته محل هاي پيشنهادي ندارد.
یه تذکر دیگه: فقط دو بار میشه از این نرم افزار استفاده کردددد
این نرم افزار رتبه زیرگروه و نمره و رتبه کل هم میخواد
زیر گروه 1 1452
زیر گروه2 1359
زیرگروه 3 1162
زیرگروه4 1280
زیرگروه5 1320
این نرم افزار سنجش هم انگار کار نمی کنه!
من مشخصات کارت اعتباری زبان تخصصی ام را می زنم!
یک صفحه میاد یه سری قوانین داره که یکی اش اینه که بیش از 2بار نمیشه استفاده کرد!
ته صفحه ی قوانین یک تیک قبول شرایط و یک دکمه ای که معلوم نیسن رو دکمه چی نوشته!انکودینگه مقدار دکمه اش سرخپوستیه! بهرحال با زدن تیک قبول قوانین دکمه فعال میشه و وقتی روش کلیک می کنم فقط یک صفحه می یاد که گوشه ی سمت راست توضیح اینکه احتمال 1 تا 9 هرکدوم یعن چی هست! و قسمت اصلی صفحه کاملا سفیده و فقط یه دکمه ی چاپ داره!!!!!!!!!!!!
تازه من 4 بار هم وارد شدم ولی ایراد نگرفت! اما هر 4بار همین شکلی بود!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)