تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 32 از 39 اولاول ... 22282930313233343536 ... آخرآخر
نمايش نتايج 311 به 320 از 386

نام تاپيک: [آموزش] تاپیک اختصاصی FPS Creator / تمام مباحث در اين تاپيك

پروفشنال Hotsun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مدل پک دانلود نکنید خودتون مدل بسازین آخه تنبل بازی ها برای چی همینه انقدر از انجین بد میگن دیگه.(ببخشید یکم تند رفتم آخه به خاطر همین مدل های آمادست که هر جا میگم FPSC میگن برو تو بازی ساز نیستی و این کل زحماتم رو میکوبه تو سرم)
    راستی تو ورژن 1.17 FPSC هم گفته شده Ragdoll بهش اضافه شده.
    با نرم افزار Dark Voice هم میتونید صدای نرم افزار رو ارتقا بدین تا دالبی 7.1 هم ساپورت کنه در ضمن تو ورژن 1.17 میتونید به Dark Voice حرف هایی رو خودتون بزنید بعد دهن های شخصیت ها رو اتوماتیک طوری با صداها تنظیم میکنه که انگار آدم واقعی داره حرف میزنه فقط باید شخصیت FPSC Ready شده باشه.

2. این کاربر از Hotsun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز rezapassword's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    سرزمین اهورایی

پيش فرض

سلام
    اخه مکس من با فرمت X ذخیره نمیکنه
    تنظیمات داره ؟

داره خودمونی میشه hooshtoolak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Austria, Veinna

پيش فرض

مدل پک دانلود نکنید خودتون مدل بسازین آخه تنبل بازی ها برای چی همینه انقدر از انجین بد میگن دیگه.(ببخشید یکم تند رفتم آخه به خاطر همین مدل های آمادست که هر جا میگم FPSC میگن برو تو بازی ساز نیستی و این کل زحماتم رو میکوبه تو سرم)
    راستی تو ورژن 1.17 FPSC هم گفته شده Ragdoll بهش اضافه شده.
    با نرم افزار Dark Voice هم میتونید صدای نرم افزار رو ارتقا بدین تا دالبی 7.1 هم ساپورت کنه در ضمن تو ورژن 1.17 میتونید به Dark Voice حرف هایی رو خودتون بزنید بعد دهن های شخصیت ها رو اتوماتیک طوری با صداها تنظیم میکنه که انگار آدم واقعی داره حرف میزنه فقط باید شخصیت FPSC Ready شده باشه.

آقا دمت گرم بابا
    من از بچگی عاشق گرافیک و انیمیشن و بازی بودم
    ولی به هر صورت نتونستم که پیگیرش بشم، تا اینکه با FPSC آشنا شدم و خیلی خیلی باحاش حال کردم که اونقدر ازش بد گفتن که یه حال گنده از من گرفتن

ولی دمت گرم که با اطلاعات کاملتر نصبت به بقیه اومدی و برشون ثابت کردی که اشتباه میکنن

بعد از تشکر یه خواهش داشتم
    می خواستم بدونم که سورس کامل و فارسی میشناسین که به من معرفی کنین، چون افرادی مثل من دستشون از بازار ایران خیلی کوتاه

یه کمی هم به کسانی فکر کنین که در خارج از ایران زندگی می کنن
    مرسی
    پایدار باشی و خواهشن کم نیار

پروفشنال Hotsun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    اول از هر چیز منو ببخشید که یکم دیر اومدم برای جواب دادن,خب بریم سر سوالات.

آقای رضا رمزی شما باید پلاگین پاندا رو پیدا کنین مخصوص 3D Max چون مایا هم داره بعد خیلی راحت خروجی بگیرین.
    یا اینکه نرم افزار Milkshape 3D رو بگیرین بعد یه چیزی بالای 20 فرمت رو میتونین باهاش تبدیل کنین تا جایی که حتی مدل های Max Payne و Half-life و غیره هم حتی میتونین ایمپورت و اکسپورت کنین.

و امّا شما آقای Hooshtoolak,خواهش میکنم لطف دارین.
    همینجور پی این کار رو بگیر چون آینده خوبی داره.
    خب راستش اون حرف هایی رو که من دیدم این ور و اونور اگه خودمم اطلاعات کافی نداشتم حالم گرفته میشد.
    راستش من منظورتون رو در مورد"سورس کامل و فارسی میشناسین"متوجه نشدم/آحه این همه بد میگن ازش تو ایران مگه میشه فارسیش رو پیدا کرد؟؟؟

اگه اشتب نکرده باشم شما اتریش هستین ولی خب من جز تو فروم های ایرانی پیدا کردنتون چه کار میتونم بکنم؟؟؟

در ضمن هر سوالی دارین بپرسین که تمام سعیمو میکنم به جواب نهایی برسونمتون.

راستی یه چیز توپ براتون گذاشتم تا ببینین که انجین چه ساپورت خوبی بهتون میده:
    این افکت روح کنندست:
    اگه خط زیر رو پیدا کنین میتونین با تغییر دادن 0.15 میزان نامرئی بودنش رو تغییر بدین:
    return tex2D(colorSampler, Tex) * Diff * float4(1,1,1,0.15);
    لازم به ذکر هم هست که float4(Blue,Green,Red,Alpha)
    یعنی میتونین حتی رنگ پذیری هم بهش بدین.
    اینم تصویر:

اینم لینک دانلود که با فرمت RAR هست بعد از اکستراکت کردن با فرمت FX میاد که باید بذارینش تو Effectbankتون و وقتی شخصیت رو تو بازی قرار میدین بعدش کلیک راست بزنین روش و افکت مورد نظرتون که همین Ghost.fx هست رو از قسمت افکت انتخاب کنین و فقط یادتون باشه باید با فول شیدر افکت روشن بازی رو اجرا کنین تا بیاد وگرنه با No Shader اجرا نمیشه.در ضمن این افکت از شیدر مدل 2 استفاده میکنه و اطلاعاتش رو هم از GPU و هم از CPU آنالیز میکنه که در حین داشتن کیفیت بالا از سرعت اجرای خوبی هم برخورداره.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    این بالایی رو گفتم که یکم به وجد بیاین و سوال یا راهنمایی خواستین حتماً مطرح کنین.
    اگر مشتاق باشین چند نمونه هم از نور پردازی فوق العاده قوی این انجین ارائه خواهم کرد به همراه Hex Code هاشون و راهنما.

6. این کاربر از Hotsun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Hotsun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مثل اینکه کسی سوال نداره.

اینم افکت Ragdoll تو محیط FPSC که باور کنین این انجین کم چیزی نیست.
    فقط از ورژن 1.17 به بعد میتونید با اضافه کردن یه Ragdoll به آخر فایل FPE شخصیت رگدالش رو روشن کنید.

اینم سیستم پارتیکل که نشون میده میتونید با درست کردن پارتیکل های مختلف انفجارهای طبیعی,بارون,برف,لیزر,گاز و...رو داشته باشید.

حالا با دونستن اینکه کارایی های زیادی داره این انجین میتونید بیاین و سوالاتتون رو در مورد چگونگی به وجود آوردن موارد مختلف در بازی بپرسین.
    Last edited by Hotsun; 02-12-2010 at 21:32.

کاربر فعال انجمن توسعه و ساخت بازی lord arthas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من دیروز از پرشین دیزاینر خریدم میشه همه ی اموزش ها رو بزاری؟

پروفشنال Hotsun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

همه آموزش های چیو؟؟؟
    بیا من خودم راحت یادت میدم.
    بگو ببینم تا الان چه کار کردی؟؟؟
    راستی همین الان ورژن 1.17 که حجمش 70مگ هست رو دانلود کن بدرد میخوره شدید:
    کد:
    حالا تازه این زیپ شدشه
    اینم لیست تغییرات و اضافات این ورژنه که +ورژن های قبلی میشه بالای nهزار تا(البته هر ورژن موارد ورژن های گذشته رو هم داره):
    کد:
    به هر مشکلی بر خورد کردی و یا چیز خاصی خواسته که نمیدونستی چجوریه بگو ببینم چکار میتونم بکنم.

10. این کاربر از Hotsun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن توسعه و ساخت بازی lord arthas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

همه ی اینها؟؟؟!!!!!

یک سوال:چجوری تنظیمات اولیه ی بازی w,a,s,d برای راه رفتن space برای پرش و..... رو عوض کنم؟

---------- Post added at 12:27 AM ---------- Previous post was at 12:24 AM ----------

هر جور راحتین ولی از من گفتن مدل پک هاشونو بگیرین جز تنبلی چیزی براتون نمیاره چون انقدر کیفیت مدل هاش بالا اند که هر کاری خودتون کنید کم کیفیت تر در میاد و به دلتون نمیشینه و مجبور میشین از مدل های آمادش استفاده کنین که چون همه میدونن آماده اند هم شما رو سطح پایین میگیرن و هم میزنن تو سر انجین که همه رو تنبل میکنه.

در ضمن Lord arthas عزیز بدون که نرم افزار خالی FPSC شما رو به هیچ جا نمیرسونه درسته من ازش دفاع میکنم ولی موقعیه که بتونید باهاش هر چی میخواید بسازین.
    مثلاً برای تغییر در سورسش باید انجین Dark Basic رو با زبان برنامه نویسیش بلد باشین که اگه در این سطحین خب برین با همون کار کنین دیگه منم برای این ازش استفاده میکنم چون ساپورت شیدرش بالائه که نوشتن شیدرهای قوی کار هر کسی نیست.
    اینا فقط چند تا از نرم افزارهای کمکی این انجین هستند که من استفاده کردم:
    SGLauncher برای منو
    FPI Editor برای برنامه نویسی
    Segment Editor برای ساخت سگمنت ها
    Entity maker برای گرفتن خروجی قابل فهم برای انجین
    3DMax برای ساخت مدل و GIMP برای تکسچرینگ
    Signs برای نوشته ها و هودها
    S3Dlite برای شبیه سازی
    Dark Basic برای تغییر در سورس
    HLSH Editor برای طراحی نوشتن سیدرها
    Dark Shader برای مقدار دهی شیدرها
    DDS Converter برای تبدیل فرمت تکسچرها
    و چندین و چند نرم افزار دیگه برای صداها,طراحی های گرافیکی دو بعدی,منوی داخلی,اسکای باکس و ...

که البته شما اگه مثلاً یونیتی رو بگیرین نصف نرم افزارهای بالا رو هم نیاز ندارین.
    پس برای شروع هم حتی خوب نیست و من فقط به کسی کمک میکنم که بلد باشه ولی توش به مشکل برخورد کرده باشه,البته جواب تازه وارد ها رو هم میدم ولی وقتی میدونم آخرش اعصابشون خورد میشه از الان میخوام پیش گیری کنم.
    میتونی لینک هاشو بدی بجز 3ds max ؟

پروفشنال Hotsun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران

10

سلام.اوّل از همه عذرخواهی میکنم اگه جواب رو دیر دارم میدم.بالاخره دانشگاهه و امتحانات سختش.

عوض کردن کلیدها کار خیلی راحتیه,فقط کافیه بری توی File بعد Build game رو بزنی تا صفحه ای که میتونی باهاش کلیدها رو تغییر داد رو ببینی و مثل تنظیمات بازی ها روی هر گزینه کلیک میکنی و بعدش هم خیلی راحت کلید مورد نظرتو فشار میدی.
    اگر هم خواستی هر کلیدی رو برداری کلاً مثلاً شاید خم شدن با EوQ رو دوست نداشته باشی,اونوقت میری جایی که نرم افزار رو ریخنی یه فایلی به نام Setup.ini هست که با Notepad بازش کن و انقدر پایین برو تا به [GAMEPROFILE]برسی بعد جلوی هر کلید رو که نخاستی باشه پاکش کن(فقط جلوشو پاک کن).
    خب این تصویر از کدهای مربوط به هر کلیده که برای تعریف کلیدهای جدید ممکنه بدردت بخوره:

در ضمن لینک دانلود کپی نرم افزار پولی به کسی نمیدم.
    یا خودت پیدا کن یا برو اورجینالشو بخر.(با دلار از نت باید بخری چون تو ایران موجود نیست)
    Last edited by Hotsun; 24-01-2011 at 15:13.

آخر فروم باز moz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

به نظر من FPS creator فقط به درد ساخت محیط های بسته میخوره..

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •