خب دیگه بلاخره هر کسی سلیقه ای داره.
شما مطمئن باش خیلی از فنهای 360 هم حاضر نیستن Halo و Gears of War و Forza را با هیچی عوض کنن.
خب دیگه بلاخره هر کسی سلیقه ای داره.
شما مطمئن باش خیلی از فنهای 360 هم حاضر نیستن Halo و Gears of War و Forza را با هیچی عوض کنن.
anathema بازهم شما مكه هواي ما رو داشته باشي .
راستي منم از طرفداردارهاي كروه anathema hastam .
به هر حال ممنون اكه خواستي من تو 360 هستم اونجا بيشتر با هم در ارتباط هستيم.
خوش بكذره.
Last edited by payam_x62; 24-11-2007 at 21:31.
رسته بازی های xbox360 هم خوبه ولی ps3 عنوان های بهتر و بیشتر و باگرافیک تری دارد![]()
یه بار دیگه پستتو بخون.
دیگه حتی متعصبترین هوادارهای پلی 3 هم قبول دارن که عنوانهای 360 خیلی بیشتر از پلی 3 هست دلیلش هم مشخصه .360 یک سال زودتر عرضه شد.
در مورد برتر بودن گرافیک هم آمار گیم اسپات همه چیزو نشون میده.
من میرم دیگه....اگه کسی رو ناراحت کردم معذرت میخوام ...
من واقعا طرفداری بی دلیل نمیکنم از هیچ کنسولی ....
بهترین بازیهای کنسولی رو روی پلی 2 تجربه کردم....
اگه چیزی گفتم فقط به این خاطر بود که می خواستم یه چیزایی دستگیرم بشه....و حقیقت روشن بشه.
عقیده ی هر کس برای خودش البته محترمه و دیگران هم باید احترام بهش احترام بذارن...
پیام تو تاپیک 360 میبینمت......
Forza->GT4
Gears Of War->Lair
Halo->Metal Gear 4
???->GTA IV
.
.
.
![]()
روش اول که بدرد من نمیخوره،ولی راجع به دومی 4 تا سوال دارم:
1.تبدیلش تو ایران هست؟
2.از کجا میشه گیر آورد؟
3.چند در میاد؟
4.صداشو چی کار میکنه؟خروجی بلندگو داره یا نه؟
راستش 2-3 روز پیش یکی از دوستام کلی بهم خندید که Resolution بازی های PS3 پایینه،میخوام روشو کم کنم.اگه زود جواب بدی ممنون میشم.![]()
فروش جهانی PS3 برای اولین بار X360 راپشت سر گذاشت
تا چند هفته پیش با توجه به کاهش قیمت PS3 و همچنین ورود چند بازی موفق، فروش PS3 افزایش بسیار خوبی پیدا کرده بود. اما این بار طبق آمارها ،فروش جهانی PS3 برای هفته ی منتهی به 24 نوامبر بالاتر ازX360 قرار گرفت.البته اختلاف بسیار اندک است ولی این اتفاق برای اولین بار در طی یکسال گذشته می افتد.
همچنین سهم بازار جهانی PS3 نیز به میزان 1 درصد افزایش پیدا کرده است.
نکته بسیار جالب اینجاست که فروش PS3 در ژاپن ، توانست با اختلاف 9K ، فروش Wii را پشت سر بگذارد.( این اتفاق برای 3 هفته پشت سر هم در حال وقوع است)
طبق اخبار به نظر می رسد که در سال 2008 با راه اندازی فناوری 45 نانومتری برای PS3 ، باز هم قیمت این کنسول کاهش پیدا خواهد کرد ( در مورد این خبر بعدا مفصل براتون می نویسم )
همچنین سال 2008 ، بازی های درجه AAA کنسول PS3 به بازار خواهند آمد و همچنین دنیازی مجازی سونی نیز شروع به کار خواهد کرد, و فروش هرچه بیشتر کنسول PS3 پیش بینی می شود
فروش جهانی کنسول PS3 برای هفته منتهی به 24 نوامبر=332.887
فروش جهانی کنسول 360 برای هفته منتهی به 24 نوامبر=332.471
منبع Vgchartz
بچه ها من می خوام کامپیوترم رو بفروشم جاش یه مانیتور خوب بخرم. می شه PS3 رو مستقیم به مانیتور وصل کرد و بدون کیس بازی کرد ؟ یا میشه PS3 رو بدون نیاز به کیس به مانیتور CRT Flatron 775FT وصل کنم ؟ (بازم تاکید می کنم که اصلا نمی خوام کیسی تو کار باشه)
پیشاپیش ممنون..
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)