تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 32 از 94 اولاول ... 222829303132333435364282 ... آخرآخر
نمايش نتايج 311 به 320 از 936

نام تاپيک: انواع منو برای گوشی های سونی اریکسون

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehrdad_zero's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

آقا مصطفي دستت درد نکنه آموزش خوبي بود.
    فقط من هنوز به جواب سوالم نرسيدم.

ببين ما همه فايلهاي عکس را همراه با اون فايل menu.ml توي مسير مربوطه کپي ميکنيم و زيپ ميکنيم ....

خوب...حالا ما بايد يه تمي داشته باشيم که ايم منوئي را که ما توي اين مسير انتخاب کرديم به عنوان منوي پيش فرضش بشناسه ديگه تا بتونه از اون استفاده کنه.

سوال من اينه که چطوري بايد اون تم را با اون منو با هم جفت و جور کنيم؟ يعني مثلا من يه منو ريختم روي گوشيم بعد ميخوام مثلا تم orbit را دستکاري کنم و يه تم جديد بسازم تا از اون منو به جاي منوي خودش استفاده کنه و با دستکاري اون فايل xml داخل تم هم بايد اين کار را بکنيم.من براي منوهاي فلش ميدونم چطور بايد اين کار را بکنم همين طور که الان هم يه منو با اين روش را به تم اربيت معرفي کردم و دارم باهاش کار ميکنم.

ولي در مورد اين منوهائي که از يه عالمه عکس تشکيل شده بايد آدرس چي چيش را به تم مورد نظرم بدم؟کجاي اون فايل xml توي تم بايد اين تغيير آدرس را بنويسم؟

توجه داشته باش که بيشتر منوهائي که توي اين تايپيک معرفي شدند تمي که بشه باهاش از اينها استفاده کرد را ديگه معرفي نکردند.

اگه نباشه جاش خالی می مونه sajadblog.blogfa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    آخر دنیا

پيش فرض

آقا مصطفي دستت درد نکنه آموزش خوبي بود.
    فقط من هنوز به جواب سوالم نرسيدم.

ببين ما همه فايلهاي عکس را همراه با اون فايل menu.ml توي مسير مربوطه کپي ميکنيم و زيپ ميکنيم ....

خوب...حالا ما بايد يه تمي داشته باشيم که ايم منوئي را که ما توي اين مسير انتخاب کرديم به عنوان منوي پيش فرضش بشناسه ديگه تا بتونه از اون استفاده کنه.

سوال من اينه که چطوري بايد اون تم را با اون منو با هم جفت و جور کنيم؟ يعني مثلا من يه منو ريختم روي گوشيم بعد ميخوام مثلا تم orbit را دستکاري کنم و يه تم جديد بسازم تا از اون منو به جاي منوي خودش استفاده کنه و با دستکاري اون فايل xml داخل تم هم بايد اين کار را بکنيم.من براي منوهاي فلش ميدونم چطور بايد اين کار را بکنم همين طور که الان هم يه منو با اين روش را به تم اربيت معرفي کردم و دارم باهاش کار ميکنم.

ولي در مورد اين منوهائي که از يه عالمه عکس تشکيل شده بايد آدرس چي چيش را به تم مورد نظرم بدم؟کجاي اون فايل xml توي تم بايد اين تغيير آدرس را بنويسم؟

توجه داشته باش که بيشتر منوهائي که توي اين تايپيک معرفي شدند تمي که بشه باهاش از اينها استفاده کرد را ديگه معرفي نکردند.
    اون فایل هایی png که شما دانلود می کنید شکل آیکون های اصلی گوشیتون است ولی منو های فلش مثل یک جلد هستند که روی صفحه منوی شما قرار می گیره بنابراین نمیشه چنین کاری کرد ولی با پچ می تونید فایل آیکون گوشیتون رو انتقال بدید به فولدر other وز از اونجا عوض کنید.
    اگر با فار کار کرده بودید این جور مشکلات را بهتر می شناختید.

تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

اون فایل هایی png که شما دانلود می کنید شکل آیکون های اصلی گوشیتون است ولی منو های فلش مثل یک جلد هستند که روی صفحه منوی شما قرار می گیره بنابراین نمیشه چنین کاری کرد ولی با پچ می تونید فایل آیکون گوشیتون رو انتقال بدید به فولدر other وز از اونجا عوض کنید.
    اگر با فار کار کرده بودید این جور مشکلات را بهتر می شناختید.
    پس یعنی این منوهائی را که به شکل عکس هستند اگه بریزیم روی گوشیمون جایگزین منوی اصلی گوشی میشند؟
    منوی اورجینال گوشی هم پاک میشه؟
    بعد اینکه اینها مثلا توی w810 جایگزین منوی walkman توی گوشی میشند؟

نه من با فار کار نکردم ازش هم خوشم نمیاد ، با محیطهای گرافیکی مثل setool بیشتر حال میکنم.

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

پس یعنی این منوهائی را که به شکل عکس هستند اگه بریزیم روی گوشیمون جایگزین منوی اصلی گوشی میشند؟
    منوی اورجینال گوشی هم پاک میشه؟
    بعد اینکه اینها مثلا توی w810 جایگزین منوی walkman توی گوشی میشند؟

نه من با فار کار نکردم ازش هم خوشم نمیاد ، با محیطهای گرافیکی مثل setool بیشتر حال میکنم.
    قابلی نداشت
    حق با شما بود...اون پست رو ویرایش کردم و این نکته ی درخواستی شما رو بهش اضافه کردم
    میتونید مطالعه کنید
    سوالی بود در خدمتم

تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

قابلی نداشت
    حق با شما بود...اون پست رو ویرایش کردم و این نکته ی درخواستی شما رو بهش اضافه کردم
    میتونید مطالعه کنید
    سوالی بود در خدمت
    آقا مصطفی دستت درد نکنه ولی من این را بلد بودم.گفته بودم که خودم منوی فلش روی گوشیم نصب کردم!

یه مرتبه دیگه توضیح میدم.

ببین مثلا من یه منو دارم که یه فایل زیپ شدست، این فایل داخلش یه سری عکس png به همراه یه فایل menu.ml و یه فایل layout.xml هست.ولی شخصی که این منو را گذاشته بود دیگه تمی را که با این منو کار بکنه نذاشته بود.
    من خودم یه تم دارم که خیلی ازش خوشم میاد ، خوب، میخوام یه راهی یادم بدی که بتونم فایل theme.xml را طوری تغییر بدم که بتونم این منو را با اون تم استفاده کنم. برای این کار باید تم را دستکاری کنم یا منو را؟؟؟

و دیگه اینکه اگه بعد از یه زمانی از این منو خسته شدم با همون setool دوباره میشه حذفش کرد.درسته؟

شما توی آموزشی که توی اون سایت دادی فرض را بر این گذاشتی که ما هم یک منو داریم و هم یک تم، ولی من اینجا فقط یک منو دارم میخوام اون را با یک تم دلخواه خودم استفاده کنم.آدرس منو را چطوری باید به تم بدم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه پرسپوليس's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    گچساران

پيش فرض

يكي از دوستان داشتن رو منوي فلش براي k750 كار مي كردن چي شد به نتيجه رسيديد يا نه

آخر فروم باز arash66_2m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    جایی همین نزدیکی ها

پيش فرض

دوستان واسه k510 هم یه سری منوی جالبی مثل منوی های بالایی که آیکون هاشون متفاوته واسه من هم بزارید
    ممنون میشم.

آخر فروم باز B L A S T E R's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    █ مادرید ! █

پيش فرض

مصطفی جون چرا بن شدی؟؟؟!!!؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه sajadblog.blogfa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    آخر دنیا

پيش فرض

من می گم شما نمی تونید یک آیکون رو با یک منو هماهنگ بکنید هالا باز شما بگید می خوام بشه.

حـــــرفـه ای Highbury's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    G O R G A N-I R A N M E H R s.t

پيش فرض

سلام دوستان بعد از اینکه صدای کا800 رو بالا بردم میخوام منوش رو عوض کنم
    یه منوی قشنگ خوشکل باحال میشه برام بذارید.
    فقط یه سوال داشتم ایا طریقه ی نصبش هم مثل اکوستیک هستش یعنی فایل زیپ رو میذاریم توی اونقسمت و بعد فلش میزنیم
    اگه جور دیگست کامل به من توضیح بدین با برنامه ستو2لایت
    خیلی ممنون دوستان

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •