تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 32 از 308 اولاول ... 222829303132333435364282132 ... آخرآخر
نمايش نتايج 311 به 320 از 3075

نام تاپيک: کـــلوپ N73 Music Edition (خلاصه تاپیک در پست دوم)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سیلم من میخوام ان 73 meبخرم تا اینجا که فهمیدم که
    رنگ بردش رو چک کنم که سبز پررنگ باشه و پایین ه باتریش چیزی ننوشته باشه یعنی تمام شد گوشی فنلانده؟

اقا اگر ممکنه تو چند خط مثلا

1 – فلان
    2 بهمان
    بنویسید که چگونه بفهمم چینی نیست و فنلانده

یه سواله دیگه
    رسمیترین و معتبر ترین گارانتی برای محصولات نوکیا چیه؟
    مثلا معتبر ترین گارانتیه محصولات samsung سام سرویسه حالا نوکیا چیه

و اینکه فقط با گارانتیه معتبر خریدن میوتونه تضمین کنندهی فنلاندی بودن یا چینی نبودن باشه یا گارانتی ها هم زیر ابی میرن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اگر بدنبال گوشی اصلی N73 Music Editionهستید به این نکات توجه فرمایید:
    در ابتدا از فروشنده بخواهید گوشی و جعبه را در اختیار شما قرار دهد. بعد از دریافت گوشی این موارد را بررسی کنید:
    • لیبلروی جعبه را به دقت بررسی کنید که کنده و تعویض نشده باشد. لیبل اصلیدارای سه قسمت ویا دارای 3 برش می باشد که با حروف A,B,C تشکیل شده اند.
    • حتما گوشی شما می بایستی NOKIA N73-1 باشد.
    • در بین گوشی های موجود در بازار ایران فعلا بهترین گوشی آن است که در قسمت بالا سمت راست لیبل می بایستی EN-AR MUSIC EU-PLUG حک شده باشد. این بدین معنا است که این گوشی دارای زبان وحروف مندرج در شماره گیر به زبان انگلیسی و عربی است. این ورژن از گوشیاطمینان بیشتری دارد چرا که در منطقه خاور میانه توزیع شده است .
    • حتما عبارت MADE IN FINLAND در قسمت راست پائین لیبل حک شده باشد.
    • بعد از این بررسی ها حتما دقت نمایید که ردی از لیبل قبلی روی جعبه نباشد و لیبل صاف و یک دست چسبیده باشد.
    ذکر این نکته ضروری است که از انجاییکه لیبل را ماشین می چسباند حالت صاف و یکدست بودن لیبل بسیار حائز اهمیت است.

حالا جعبه را باز کنید و به این نکات توجه کنید:

1.
    گوشی شما در یک نایلونقرار دارد که روی نایلون یک لیبل چسبیده شده است. روی لیبل شماره IMEI گوشی شما حک شده است. به بیانی دیگر شماره IMEI روی جعبه , روی لیبلنایلون گوشی , داخل برد گوشی و کد *#06# می بایستی یکی باشد.
    معمولا کمتر دوستی پیدا میشود که به این نکته توجه داشته باشد اما دلیل بسیار محکمی هست که اصل بودنگوشی را به اثبات می رساند و آن این نکته است که گوشی به صورت پک وارد شدهو بصورت فله از برخی مناطق غربی کشور قاچاق نشده است.

2.
    اصلا مهم نیست آیا بر رویکارت حافظه واژه NOKIA حک شده است یا خیر. فقط حافظه می بایستی در یکمحفظه پلاستیکی قرار داشته باشد که روی آن یک شماره سریال با لیبل سفیدرنگ حک شده باشد.

3.
    لوازم هدست اصلی باشد. بایک سرچ ساده از واژه N73 Music Editionدر قسمت IMAGE سایت google میتوانید عکس هدست اصلی را ببینید ولی ذکر این نکته لازم است که هد ست اصلیحتما دو تکه است و دارای دگمه های کنترل می باشد.

4.
    قاب گوشی را باز کنید و لیبل را چک کنید. لیبل باید دارای چهار خانه های تیره و روشن باشد. یک دست باشد. MADE IN FINLAND داشته باشد و از همه مهمتر صاف یک دست یک تکه باشد و ردی از هیچ لیبل قبلی در روی برد جایی نداشته باشد.

بقیه لوازم را چک کنید که اصل و موجود باشند.

اگر تا بدین جا همه چیز مرتب و منظم است پس سیم کارت را در گوشی بیندازید باطری را نصب کنید درب گوشی را ببندید و گوشی را روشن کنید.

حتما می بایستی یک حالت خاص Start Up باشد یعنی بالا آمدن گوشی همراه با مکث باشد و بعد ساعت و تاریخ را از شما بخواهد.
    اگر این حالت نبود مطمئن باشید که گوشی قبلا باز شده و تست شده است !!!!!

وقتی گوشی بالا آمد با کدهای ذیل اوضاع گوشی را چک کنید:

*#06#
    شماره IMEI را چک کنید.
    *#0000#
    ورژن گوشی را چک کنید.
    از همه اینها مهمتر *#92702689# را وارد کنید. این کد زمان کار کرد دستگاه را نشان می دهد. ارقام می بایستی 0000 باشد.

صدای گوشی را تست کنید و بهحالت دورین بروید. انگشتتان رو روی لنز بگدارید می بایستی یک دست سیاهیباشد اگر نقاط سفید دیدید بدانید که LCD گوشی مشکل دارد. اگر یک دست سیاهبود پس LCD سالم است. یک عکس بگیرید تا از صحت دوربین مطمئن شوید.سپس چرخیدر منوها بزنید و دگمه ها را چک کنید تا مطمئن شوید که همه اجزاء گوشیسالم است.

اگر همه چیز بر وفق مراد است گوشی را خاموش کنید وبلافاصله مبلغ را پرداخت کنید و از طرف من هم بگم که گوشی نو مبارکه .
    .
    من خودم امروز این گوشی رو از خیابان اکباتان به قیمت 378000 با گارانتی متفرقه خریدم.

سوال بعد این که ایا این پست میتونه راهنمای خریده خوبی باشه برای کار کرده یا نکرده بودن و اصلی بودن سریال گوشی من فردا شب دارم میرم بخرم کمک کنید که اشتباه مرتکب نشم می خواستم ببینم که نوکیا نماینده نداره مثل مثلا نایک که نمایندگی داره یا شرکت کنن که تو هر شهری حد اقل یه نمایندگی داره نوکیا نداره میخوام از یه جایه خیلی معتبر بخرم که دلم جوشه فنلاند و چین رو نزنه چون من تو اصفهان زندگی میکنم فکر کنم اصفهان سل معتبر باشه ولی اگه جایه خیلی معتبر دیگهای هست بگیند لطفا تو تهرانم بود مهم نیست یه جایه خیلی خوف و معتبر که حکم نمایندگی رو داشته باشه

داره خودمونی میشه sha2ow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    neverland

پيش فرض

سوال بعد این که ایا این پست میتونه راهنمای خریده خوبی باشه برای کار کرده یا نکرده بودن و اصلی بودن سریال گوشی من فردا شب دارم میرم بخرم کمک کنید که اشتباه مرتکب نشم می خواستم ببینم که نوکیا نماینده نداره مثل مثلا نایک که نمایندگی داره یا شرکت کنن که تو هر شهری حد اقل یه نمایندگی داره نوکیا نداره میخوام از یه جایه خیلی معتبر بخرم که دلم جوشه فنلاند و چین رو نزنه چون من تو اصفهان زندگی میکنم فکر کنم اصفهان سل معتبر باشه ولی اگه جایه خیلی معتبر دیگهای هست بگیند لطفا تو تهرانم بود مهم نیست یه جایه خیلی خوف و معتبر که حکم نمایندگی رو داشته باشه
    از لحاظ سخت افزاری پست جالبی است. فقط IMEI گوشی را با جعبه چک کن. ودیگر وقتی به کامپیوتر و اینترنت دسترسی پیدا کردی سریال گوشی را در این سایت چک کن. باید حتما n73 نشون بده به علاوه دیگر مشخصات.
    و نکته ی دیگه این که هر جا IMEI دیدی (پشت باطری و جعبه و ...) باید یکی باشد.
    این هم لینک سایت:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

از لحاظ سخت افزاری پست جالبی است. فقط IMEI گوشی را با جعبه چک کن. ودیگر وقتی به کامپیوتر و اینترنت دسترسی پیدا کردی سریال گوشی را در این سایت چک کن. باید حتما n73 نشون بده به علاوه دیگر مشخصات.
    و نکته ی دیگه این که هر جا IMEI دیدی (پشت باطری و جعبه و ...) باید یکی باشد.
    این هم لینک سایت:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

خوب اقا در غیر این صورت چه معنی میده یعنی مثلا یکی نبود رو جعبه یا تو اینترنت نوشت N95 معرفی کرد چه معنی میده
    و چه چیزایی معنیه فنلاندی یا چینی بودن گوشی رو میده تا اونجا که من فهمیدم بحث نو و کارنکرده بودن و اصلی بودن سریال و معرفی شدنش از اینترنت یه بحثه و بحث فنلاند و چین یه بحث دیگه ایا درست فهمیدم؟

آخر فروم باز roteal2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون...

پيش فرض

خوب اقا در غیر این صورت چه معنی میده یعنی مثلا یکی نبود رو جعبه یا تو اینترنت نوشت N95 معرفی کرد چه معنی میده
    و چه چیزایی معنیه فنلاندی یا چینی بودن گوشی رو میده تا اونجا که من فهمیدم بحث نو و کارنکرده بودن و اصلی بودن سریال و معرفی شدنش از اینترنت یه بحثه و بحث فنلاند و چین یه بحث دیگه ایا درست فهمیدم؟
    یعنی گوشی شما سریال چنج هست ولی فکر نمیکنم این جدیدها این طوری باشه چون مخابرات ریجستر رو برداشته من هم اصفهان هستم اصفهان سل فقط نیا داره

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    neverland

پيش فرض

اگه گوشیت را یه چیزه دیگه معرفی کرد بدون که سریالش اصل نیست و از لحاظ رجیستر مشکل داره. که این جور مشکل ها تقریبا بعیده. جدیدا تمام گوشی ها اصل هستند و خیلی کم تقلبی پیدا میشه. شما اگه این نکات را رعایت کنی فکر نکنم مشکلی داشته باشی فقط از یه جای مطمئن بخر. در مورد گارانتی هم اکثر گوشی ها با گارانتی متفرقه یا بدونه گارانتی هستند و اگر هم بخواهی با گارانتی اصلی بگیری خرجت خیلی زیاد میشه.

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    neverland

پيش فرض

یه سوال دوستان
    این اولین بار است که من NOKIA می خرم و بعضی ریزه کاری ها اعصابم را خورد کرده مثلا اینکه تمام آهنگ ها که وارد کردم یا تمام عکس و فیلم و کلیپ را به صورت کاتوره ای (یه لحظه رفتم تو کاره فیزیک) نشون میده و برای جدا دیدن مجبوری playlist یا album درست کنی حالا اگر من 40 50 تا آهنگ و فیلم و عکس و ... را یک دفعه وارد کنم تکلیف چیست باید بشینم یکی یکی دسته بندی کنم؟ (حالا یه جوری با تو inbox ریختن bluetoth کنار اومدم)
    حالا سوال من اینه که برنامه ای (برای موبایل یا pc .) نیست که این کار را سریعتر و راحت تر انجام بده؟
    با تشکر

کاربر فعال انجمن سخت افزار becareful's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

یه چیزی هم میخاستم مطرح کنم موبایل من وقتی فلاشش روشن میشه یه صدای کوچولویی مثل صدای ویلیز جیلیز میده البته فقط هنگام عکس برداری همون یه لحظه که فلاش میزنه این صدا رو میده و مثل اون دوستمون که گفتن موبایل ان 73 ش هنگام فیلمبرداری صدا میده نیست و صدا از اسپیکر نمیاد و از همون لامپ فلاش میاد و باید گوشم رو نزدیکه لامپ فلاشش کنم که صدا رو خوب بشنوم.اگه میشه شما هم یه چکی بکنید که ببینم چطوریه؟ باید یه جای تقریبا ساکت باشیدا... شرمنده که مزاحم گوشتون شدم .. ممنون.... فعلا...
    آقا کسی جواب ما رو نداد...

اگه نباشه جاش خالی می مونه arash n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

یه سوال دوستان
    این اولین بار است که من NOKIA می خرم و بعضی ریزه کاری ها اعصابم را خورد کرده مثلا اینکه تمام آهنگ ها که وارد کردم یا تمام عکس و فیلم و کلیپ را به صورت کاتوره ای (یه لحظه رفتم تو کاره فیزیک) نشون میده و برای جدا دیدن مجبوری playlist یا album درست کنی حالا اگر من 40 50 تا آهنگ و فیلم و عکس و ... را یک دفعه وارد کنم تکلیف چیست باید بشینم یکی یکی دسته بندی کنم؟ (حالا یه جوری با تو inbox ریختن bluetoth کنار اومدم)
    حالا سوال من اینه که برنامه ای (برای موبایل یا pc .) نیست که این کار را سریعتر و راحت تر انجام بده؟
    با تشکر
    من هم دیوونه شد
    مخیلی مسخره ست اگه راه دیگه ای نباشه

حالت MassStorage روی سیستمی که PCsuit روش نصب نباشه کار می کنه؟؟؟؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه pooria_k2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

12

[quote=sha2ow;1426284]اگر منظورتون این باشه که چطوری اجرا کنیم: با ید موقعی که موسیقی پخش می شود از منوی options گزینه ی start visualisation را انتخاب کنید که سه دونه داره.
    و اگر منظورتون وارد کردن از خارج گوشی و نصب است : شرمنده اطلاعی ندارم
    منظورم وارد کردن از خارج گوشی بود ولی به هر حال بازم ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •