من پورنا کارت گرافیک 64 دارم
دلم میخواد زار زار به حال خودم گریه کنم
عجب گرافیکی داره این pr0 street ببین چه کردن
میگن دودای لاستیک خیلی توپی داره
من پورنا کارت گرافیک 64 دارم
دلم میخواد زار زار به حال خودم گریه کنم
عجب گرافیکی داره این pr0 street ببین چه کردن
میگن دودای لاستیک خیلی توپی داره
13 روز زیاد نیست بازم صبر میکنیم بهتر از اینکه با یک بازی سرهم بندی شده و پر از ایراد و باگ روبرو بشیم. ولی خب باید بهشون حق داد خیلی تغییرات ایجاد کردن. این همه تغییرات برای بازی که هر سال عرضه میشه خیلی وقت گیره . درسته که یه تیم قبل از ریلیز کربن رو این بازی کار میکردن ولی تعدادشون کم بوده و تنها کارهای اولیه رو انجام دادن و بقیه اعضا بعد از کربن به تیم ملحق شدن. از طرفی Black box امسال یه بازی اسکیت رو هم آماده کرد که خب این هم دلیلی برای تاخیر در ساخت این بازی میتونه باشه.
آقا من با كارت biostar geforce 8500 512 gt و رم 1gb مي تونم prostreet رو با بالاترين گرافيك اجرا كنم ؟
نه فکر نکنم شما رو متوسط میتونین اجرا کنین
سیس
تا بیاد زیاد معلوم نمیشه کارت کی میکشه یا نه؟
سلام
بابا انقدر دلتون شور نزنه مگه یادتون نیست واسه کربن چه دموهایی بود ولی گرافیک بازی نصفشم نبود
اون دمو ها بیشترشون نسخه xbox360 بودنند. فکر کنم دموهای پرو استریت هم 360 ی باشه.
شایعاتی منتشر شده مبنی بر حضور یه خانوم (دختر) دیگه تو بازی که خبر خوبیه!!
بعد از Krystal Forscutt و Sayoko Ohashi قراره مدلی به نام Bianca Beauchamp در بازی باشه!
مجله آنلاین PC-Action یه گالری منتشر کرده از ایشون و یجایی گنده نوشته که این خانوم تو پروستریت حضور داره.
اگه ازش عکس میخواین باید خودتون بگردین؛ یا به این صفحه برید:
http://www.nfsplanet.com/en/news/4148
یا پخ بزنید
آخه اگه من عکساش رو اینجا بذارم حتمن اخطار میگیرم!
در همین حد بدونین که سایتش (حداقل واسه من) فیلـتره!!
ویرایش : کلی زور زدم تا تونستم یه عکسی رو پیدا کنم که بشه گذاشت (: :
![]()
Last edited by Carl; 06-10-2007 at 14:23.
ترایبل جان قضیه پروستریت فرق میکنه؛ این بازی روی PS3 و 360 و PC عرضه میشه،
و سازندگانش بیشترین سعی رو تو واقعیسازی انجام دادن.
شما همون دموی اختصاصی دود رو نگاه کن، متوجه میشی!
واقعآ تنها روی واقعیت سازی کار میکنن ولی حیف که برای 360 و Ps 3 بلاترین کیفیت را در مقایسه با PC خواهد داشت.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)