من فقط لحظه شماری میکنم تا برای PC منتشر بشه به نظر من در نسخه ی PC باگهاش برطرف میشه.
در ضمن کار ساخت بازی برای نسخه ی PC تموم شده علت دیر منتشر کردن کار کردن روی کنترل بازی هستش.
موفق و سربلند باشید.
Hitman67
من فقط لحظه شماری میکنم تا برای PC منتشر بشه به نظر من در نسخه ی PC باگهاش برطرف میشه.
در ضمن کار ساخت بازی برای نسخه ی PC تموم شده علت دیر منتشر کردن کار کردن روی کنترل بازی هستش.
موفق و سربلند باشید.
Hitman67
آخ جون کی باشه این بازی برای پی سی بیاد. مردیم از بس که از این بازی تعریف کردند. راستی گرافیک 8600gt میکشه ؟
بله فکر کنم 8600 بتونه بکشه در سری 7 هم فکر کنم از 7800 بع بعد بتونه بکشه ولی این بازی به سی پی یوی قوی نیاز داره یعنی میتونیم نتیجه گیری کنیم با وسعتی که بازی داره باید سی پی یو حتما 2 هسته ای باشه تا بتونه روون اجرا کنه و همچنین رم هم فکر کنم 2 گیگ کافی باشه البته من یه تیپیک دارم تو دارینوس که 22 صفحه هستش البته اول 29 صفحه بود چون دارینوس عوض شد و فونتها کمی کوچیک شد 22 صفحه شده و دوستان اونجا زحمت کشیدند چندتا پیشنما از ترینرها و عکسها و مصاحبه در اون تیپیک گذاشتند که اگه صاحب تیپیک اجازه بدند من حتما این مطالب رو میزارم البته فعلا انجمنهای دارینوس تعطیله چون داره بروز رسانی میشه.
موفق و سربلند باشید.
Hitman67
این تریلر برای پلی استیشن هست دیگه؟ نه؟
یا برای پی سی هست؟؟؟
در ضمن عکسها هم کار نمیکنن
عزیز شما این همه عکس و تریلر و مطلب جدید در صفحات اخیر رو ول کردید چسبیدید به این ؟ خب این پست قدیمیه !(پست2 تاپیک)
چند بار می خواستم این تریلر رو بذارم یادم میرفت ...
PS3 vs Xbox 360 Comparison
ویدئو مقایسه نسخه Xbox 360 و PS3
14.9 MB
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
42.6 MB
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تصاویر:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
عجب گرافیکی داره
خدا کنه زودتر منتشر بشه
من که کف کردم
بصورت حدودی هم معلوم نیست که چه زمانی برای pc منتشر بشه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)