خب اگه ارور میده نصبش نکن!
ضمنا نیازی به باکس نیست اگه رجیستر گوشی اصلی باشه با ریختن فایل main درست میشه
عالي
متوسط
ضعيف
خب اگه ارور میده نصبش نکن!
ضمنا نیازی به باکس نیست اگه رجیستر گوشی اصلی باشه با ریختن فایل main درست میشه
توحيد سلام
با عرض تبريك به خاطر اواتور جديد
بايد بگم كه گوشي هايي كه من انجام دادم چنچ بودن و ثانيا موقعي كه پيغام خطا داد چه ادامه بدي و چه كنسل كني فرقي نمي كنه -با فلش كردن فايل main گوشي روشن ميشه اما كليدها قفل ميشه و ممكنه كه پيغام plesae insert correct sim بده كه با باكس بايد انلاك بشه
اگه نظري داري لطفا بي نصيب نزاري
درسته اگه گوشیه چینج رو فول فلش کنی رو please wait گیر میکنه.اگر هم فقط main رو فلش کنی پیغام سیم کارت رو میده.
در مورد اون ارور هم چندبار دیدمش ولی ادامه دادم هم پچ نصب شده و هم اینکه مشکلی پیش نیومده!
سلام دوستان
اول تايپيك گفته بوديد اول گوشي رو با XS++فلش كنيد من اين كارو نكردم وپچ ها رو مستقيم با فار منيجر تو قسمت flash گوشي كپي كردم حالا گوشيم نه روشن ميشه نه فار منيجر اونو ميشناسه نه XS++ اونو ميشناسه راه حلي هست يا دنبال يه گوشي ديگه باشم![]()
گوشيم w800 وسريال اصله فكر كنم cid 36 باشه
سلام
آقا دستت درد نکنه
ببخشید نصب پچ ها ترتیب خاصی داره چون آقا حمید یه آموزش نصب پچ رو w810 گذاشته بود و گفته بود با ین ترتیب نصب کنید ؟
و اینکه این پچ که با عث می شه قفل مثل نوکیا رو سونی اریکسون بزاریم حالا از کجا باید این قفل رو تنظیم کنیم یا فقط یه قفل با رمز مربوط به خودش هست؟
راستی من ازایسیت که دوستمون معرفی کردم چند تا پچ برای r4ea031 w810 دانلود کردم اما وقتی خواستم مثلا پچ مربوط به رادیو رو نصب کنم بعد از نصب گوشی روشن نشد یا روشی می شد و چشمک می زد به همین خاطر مجبور شدم از دیروز تا الان 2 بار گوشیم رو فلش کنم
روش نصب پچ برای w810 با گوشیهای دیگه مثل k750 فرق میکنه.
من خودم w810 ندارم که تستش کنم شما بهتره از همون روشی که حمید جان گفتن پچ هارو نصب کنید.من فقط پچهارو معرفی کردم و هیچ مسئولیتی در قبال نصبشون نمی پذیرم.
البته جدیدا یه روش جدید برای نصب پچ اومده که خیلی راحته و اسم برنامه setool2lite هست.اگه وقت کردم آموزششو میزارم فعلا سرم خیلی شلوغه
یه سرچی تو اینترنت بزنی میتونی مطالبی در موردش پیدا کنی
موفق باشید![]()
با ++xs فقط فایل main رو روش فلش کن روشن میشه.
دقت کن فایل main مربوط به گوشیه خودت رو روش فلش کنی.
موفق باشید![]()
DEVILجان دستت درد نكنه
من تو تاپ سوني عضو شدم از كدوم قسمت اين سايت فايل main رو پيدا كنم
Hello ---------. Lamentablely you can not download files because your account doesn't have enough privileges.
Access to area of downloading only after 1 registered month and with 20 messages. 100 MB's limit per month with a máx of 50 files. * The messages with spam will be eliminated .
The users that are inactive during over 1 month, that is, without publishing no message, they will lose the access in the downloadings.
You can increase this limit subscribing in one of the accounts Premiun of Top Sony:
Premium User
Access to download area, 50 MB per day.
2 Euros during 1 month.
Subscribe - click in paypal's logo
موقع دانلود اين پيغام رو ميده اگه امكان داره فايل main رو اينجا اپ كنيد بازم مرسي
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)