سلام آقایون دیروز نبودم ببخشید راستی چی شده این آقا حجت باز یکی دیگه رو بند کرد![]()
بله
خیر
بی نظر هستم
سلام آقایون دیروز نبودم ببخشید راستی چی شده این آقا حجت باز یکی دیگه رو بند کرد![]()
اول اینکه آقا حجت شما از این گروه حذف شدید پس دیگه اینجا علاف نشید بعدشم
آقایون من می گم یه تایپیک درست کنیم واسه اخراج کردن این حجته وگرنه تا یه مدت دیگه کل اعضای سایتو بند میکنه![]()
آقا پویان و دراگون جان شما میخواستید یه تغییراتی رو شخصیت بهم بگین پس چی شد. آقا پویان شما هم در مورد شخصیتهای دیگه یه خورده بیشتر توضیح بدین مثلاً قیافش چه شکلی باشه و... فعلاً بای.
بابا بی خیال ... چه قدر زیرآی همدیگرو می زنید . بس کنید دیگه . حالا اون یه اشتباهی کرد تازه یعنی شما معتقدید تنها مقصر حجت است؟؟؟
خودمم نمیدونم دلیلش چیه که منو بن کردن؟حجتم نمیدونهما باهم دوست شده بودیم؟؟؟؟؟؟؟خدا میدونه
سلام.وظيفه منتشر کردن بازی بر عهده کيه؟ ها؟ ميخواين با UbiSoft صحبت کنم بياد در سطح کشور های جهان سومی
براتون منتشر کنه؟!!!!!
علی جان نگاه کن شخصیت اصلی بازی رو فعلا تموم کن تا فردا واست مشخصات کاراکتهای دیگه رو بفرستم
در ضمن شخصیت تموم شد عکساش رو بفرست واسیه منو دراگون![]()
متاسفانه تا وقتی این اختلافات باشه ...هر چی هم شما میخواید زور بزنید کار شما مختل میشه.....
آقایونی که ادعا دارند تو چند تا گرو پیش میرند و هر روز خدا هم بن میشن فاروم رو دچار اغتشاش کردند......
آیا نمی خواید یه فکر ی بکنید ؟ هنوز همه برای خودتون میخواید مستقل باشید ؟ واقعا که ....
آقایون سناریو نویسها شنبه شد ما تشنه لبان هنوز هم تشنمونه چی شد بابا گفتید شنبه لا اقل کم واسه بیکار نبودن بچه ها یه مقدارشو می فرستید درضمن علی جان بخدا ما منتظر سناریو هستیم اگه بدن که بهت می گیم چیکار کنی
یه پیشنهاد : به نظر من به مدیران انجمن بگویید نام تاپیک را به ساخت بازی وحشت سرد تغییر دهند .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)