با تشکر از پاسخ شما ولی خوب من درایور موتورولا رو از کجا بیارم از کجا بفهمم چه مدلی رو دانلود کنم
با تشکر از پاسخ شما ولی خوب من درایور موتورولا رو از کجا بیارم از کجا بفهمم چه مدلی رو دانلود کنم
اینجا برو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Hiren's BootCD رو دانلود کن از طریق یکی از برنامه هاش ببین مدل مودمت چی هستش
با تشکر از جوابتون اقا جواد
ولی من بیش از ده ها برنامهع رو به کار گرفتم که نوع مودم رو نمی زنه و میگه باید درایور مودم رو نصب کنی تا بعد مدل معلوم بشه
لطفا کمک کنید
با سلام
اسپیکر من دو سه روز هست که وقتی روشنش میکنم چراغش بسرعت خاموش و روشن میشود.
فکر میکنید مشکل از کجایش است؟
در ضمن مدل اسپیکرم این است:
microlab probit subwoofer m-563
اگر کمکم کنید خیلی ممنون میشوم.
دوست عزیز فکر نمی کنم بتونی کاری کنی تنها راش این که ببریش پیش تعمیرکار یا اگه گارانتی داره ...که چه بهتر
سلام
من خواستم ویندوز نصب کنم که در حین کار سیستم ریست شد و بعد وقتی روشن کردم چراغ قرمز کیس روشن میمونه و سیستم بالا نمی اید.هارد را امتحان کردم سالم است.
مشکل از کجاست؟
ممنون
Cd بوت ويندوز را مجددا بگذاريد و نصب را از ابتدا آغاز كنيد
سلام
خدمتتون عرض كنم امروز غروب با بچه ها هارد به هارد كرديم هنگام هارد به هارد ديدم كه چراغ فلاپي هي روشن خاموش مي شه صدا مي ده بعدش گفتم شايد بخاطر هارد به هارده وقتي هاردو كندم و دستگاه رو روشن خاموش كردم ديدم كه دوباره همونطوريه و چراغ فلاپي روشن خاموش مي شه و صدا مي ده كابل فلاپي رو عوض كردم جاي كابل برقشو عوض كردم ولي هيچي نشد تا اينكه الان گرفتم پاورشو قطع كردم بدون فلاپي دارم كار مي كنم بعدش يع چيز ديگه الان وقتي مي خوام درايو رو باز كنم حالا هر درايوي يه پنجره ديگه باز مي كنه واسه هر درايو يه پنجره باز مي كنه دليلش چيه امكان داره ويروسي شده باشه دليل فلاپي چيه؟
كابل برق فلاپي رو كندم الان كابلش به مادربورد وصله بازم چشمك مي زنه ولي صدا ديگه نمي ده!!!
ممنونم.
عزيز ويروسي شده
فايلهاي Hidden سيستمي را نمايان كني اول هر درايوري ويروس را مي بيني
شما با آنتي ويروس آپديت شده مي توانيد اين ويروس را بگيريد
روشن شدن فلاپي هم بخاطر همين است چون اين ويروس هر چند ثانيه اي يك بار يك دور كامل به درايوها مي زنه و خودش را Copy مي كند
سلام به همگی
برای کامپیوترم یک مشکلی پیش اومده من هم از استادان بزرگوار استعا دارم که من رو راهنمایی کنن.
چند روز پیش اومدم فایلی رو download کنم که نشد من هم بیخیال شدم. دفعه بعد که کامپیوتر رو روشن کردم و روی my computer کلیک کردم به پیغام زیر برخوردم
Windows Explorer has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience.
و بعد از اون دیگه my computer بالا نیومد، فقط توی اینترنت می تونم بیام. با anti viruse kasper sky هم computer رو چک کردم ولی ویروسی رو شناسایی نکرد. من دیگه عقلم به جایی نمیکشه لطفا من رو راهنمایی کنین
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)