از خود سایت مایکروسافت دیگه نمیشه ویندوز XP دانلود کرد چون دیگه ساپورت نمیشه! ولی بهترین و کاملترین ویندوز هست و عمرا ازش دست بکشم!
.gif)
بازم میتونی خودت یه بررسی بکنی من که نتونستم لینک دانلودش رو پیدا کنم (حتی با اکانت هاتمیلم ساین این شدم ولی بازم لینک دانلود نداد) :
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من خودم این رو دانلود کردم خیلی هم راضی هستم. کاملا اصل و بدون دستکاری شده هست. حتی کرک شده هم نیست و باید خودت کرکش کنی (منظورم اکتیو کردنش هست که فقط سی روز فرصت میده تا اکتیوش کنی)
فایل تورنت :
کد:
سریال :
کد:
اکتیویتور (تست شده و بدون ویروس هست) :
کد:
اینم صفحه اصلی فایل تورنتش هست :
کد:
سلام دوستان.من ویندوز تو بست 283 رو دانلود کردم چند تا فایل با بسوند های iso و txt و چند تا چیز دیگه هست من باید چیکار کنم که بتونم این ویندوزو تو سیستمم نصب کنم؟ windows service pack 3 هست.ممنون میشم اگه فوری جوابمو بدین.کدوم فایلو باید تو cd بذارم؟
داخل فایل متنی INFO.txt کاملا راهنمایی کرده که باید چی کار بکنی. ویندوز به صورت ایمیج و با فرمت ISO هست. کافیه با یه برنامه این فایل ISO رو رایت بکنی روی یه سی دی. من خودم IMGburn رو پیشنهاد میکنم ولی اگه خواستی با ISOrecorder که توی فایل های دانلودیت هست میتونی این کار رو بکنی. بعد ویندوز رو به صورت عادی از روی سی دی نصب میکنی. چون کرک شده نیست بهت 30 روز فرصت میده که ارزیابی کنی و بعد بخریش! که لازم نیست بخریش کافیه کرکش رو اجرا کنی تا حی پیغام نده و استفادش نامحدود بشه.
برای کرک کردن (همون اکتیویتور) از این استفاده بکن (نه از اونی که دانلود کردی) :
کد: