بیلچه عزیز من دیروز FIRMWARE گوشیمو N71 آپدیت کردم
مجبور شدم دوباره نرم افزار بریزم
یه فایل Cer جدید گرفتم و باهاش حداقل 12 تا برنامه وگیم و ... ساین کردم
یه فایل Cer جدید گرفتم و باهاش حداقل 12 تا برنامه وگیم و ... ساین کردم
من تونستم فکر کنم خیلیای دیگه هم ساین کرده باشن.
یه فایل Cer جدید گرفتم و باهاش حداقل 12 تا برنامه وگیم و ... ساین کردمخیلی ممنون از اینکه جواب دادید. من نمیدونم چرا با این فایل های cer جدید نمی تونم فایلی رو ساین کنم.یه چند وقتیه این موضوع منو مشغول کرده که من که خودم اومدم آموزش گذاشتم چرا نمی تونم ساین کنم. یعنی وقتی مراحل رو می رم هیچ فایل ساین شده ای تولید نمی شه.این هم فایل cer ام . imei گوشیم هم 351855012170702 هست. در ضمن رمز فایل cer ام 12345 هست. اگه کسی تونست برای من یه برنامه ساین کنه خیلی آقایی کرده و از خجالتش در مییام.من تونستم فکر کنم خیلیای دیگه هم ساین کرده باشن.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مدتي بود كه من هم همين مشكل رو داشتم و بعد از كلي دردسر كشيدن متوجه شدم كه دليل كار نكردن برنامه هاي ساين شده اينه كه تاريخ گوشيم رو به شمسي تغير دادم شما هم چك كنيد ببينيد كه آيا تاريخ به ميلادي و تنظيم هست يا خير...
برای من اصلا هیچ فایل ساین شده ای تولید نمی شه که بخوام نصبش کنم.
بیلچه عزیز فکر کنم بدونم مشکل از کجاست چون به عینه مشکلتون رو داشتم
من هم با اسمهای مختلفی فایل csr گرفتم و بعدش هم با همون اسم cer رو گرفتم ولی موقع ساین هیچ فایلی در اختیارم قرار نمی داد
به نظرم شما باید فقط از اسم a استفاده کنید
راستی اگه تونستی یه اکانت بزار اکانتام رو قفل کرده وقت ندارم بازش کنم به همین خاطر هم شرمنده بچه ها شدم
سلام به همه
من می خوام بپرسم اصلا بدون استفاده از این سایت symbiansigned می شه فایلی رو ساین کرد یا نه؟ مثلا با این برنامه sissigner
من key رو گرفتم، یک باز هم تونستم csr بسازم که دیگه الان همونم درست نمی شه اما cer زو نمی دونم از کجا باید بیارم
یه سوال دیگه اینکه با عوض شدن firmware بازم باید فایل ساین بشه؟ اگه آره با همون cer قبلی می شه؟ آخه من یه بازی رو گوشیم نصب کرده بودم که بعد از update دیگه نصب نمی شه !!! certificate error می ده
لطفا کمک کنید،
گوشی من N73 با IMEI : 352757012372370
اگه می دونستم این همه دردسر داره نصب برنامه رو ورژن 3.1 گوشیمو عوض نمی کردم D:
بابا ساین کردن که اینقدر دنگ و فنگ نداره... فقط تو یه مرحله شما نیاز به سایت سیمبین ساین دارید برای تبدیل csr به cer.... و بعد از اون دیگه هر برنامه ای رو میتونید ساین کنید. حالا من نمیدونم چرا همه دنبال این هستن که حتما یه اکانت تو سیمبین ساین داشته باشن. اونهایی که اکانت دارن زحمت بکشن و کار بقیه رو راه بندازن به همین راحتی...
سلام
من هر كاري ميكنم نمي تونم تو symbiansigned ثبت نام كنم ميشه يكي لطف كنه و
بگه چرا activation code رو قبول نميكنه؟
Last edited by mm2236; 06-11-2007 at 18:24.
از دوستانی که اکانت دارن می خوام یه لطف کنن واسه منم یه فایل cer بسازن ببینیم مشکلمون حل می شه؟!
IMEI : 352757012372370
بازم ممنون از همکاری همه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)