همیشه بهار تانکت جلب بود!!
هیلیکوپتر خوبه ولی یه مشکل ما چطوری پروانشو به حرکت بدیم؟!
همیشه بهار تانکت جلب بود!!
هیلیکوپتر خوبه ولی یه مشکل ما چطوری پروانشو به حرکت بدیم؟!
Last edited by hojjat_game_carbon; 06-06-2007 at 13:34.
سلام اگه دوست داشته باشید اسم تانک یا هر وسیله که می خواهید رو بنویسید البته مدلش رو هم بنویسید من براتتون طراحی کنم البته اگه ممکنه تو MAYA طراحی کنم بهتره .
ولی اگه 3dmax باید باشه مشکلی نیست.
البته الان فصل امتحانه به خاطر همین یه ذره طول می کشه.
دستت درد نکنه واقا کارت عالی بود
خیلی جالب شدن
شما میتونی اتوبوس درست کنی؟سلام اگه دوست داشته باشید اسم تانک یا هر وسیله که می خواهید رو بنویسید البته مدلش رو هم بنویسید من براتتون طراحی کنم البته اگه ممکنه تو MAYA طراحی کنم بهتره .
اتوبوس زمان جنگ
یکمی قدیدیمی باشه
Last edited by gogole magole; 06-06-2007 at 13:31.
نوشته شده توسط hojjat_game_carbon [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب اينكه كاري نداره اگه كار با 3ds max رو بلد باشي خيلي راحت متوني بچرخونيش.![]()
Last edited by عــــلی; 06-06-2007 at 13:46.
چند صفحه قبل من تکسچره تانکو جیپو اتوبوسو دادم برو ببین!سلام اگه دوست داشته باشید اسم تانک یا هر وسیله که می خواهید رو بنویسید البته مدلش رو هم بنویسید من براتتون طراحی کنم البته اگه ممکنه تو MAYA طراحی کنم بهتره .
سهیل از 1 شنبه میاد راحت میشیم!
هیلیکوپتر و تانک جالب بود ولی چطوری باید پره هیلیکوپترو به چرخش در بیاریم هواپیما کی میسازه کاملا لازمه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه بار که گفتن چند بار باید بهت بگه؟؟؟هیلیکوپتر و تانک جالب بود ولی چطوری باید پره هیلیکوپترو به چرخش در بیاریم هواپیما کی میسازه کاملا لازمه
اینم جواب
همیشه بهار کارت عالیه میگم نمیتونی سلاح درست کنی؟خوب اينكه كاري نداره اگه كار با 3ds max رو بلد باشي خيلي راحت متوني بچرخونيش
سجاد لوگ کلاش درست کرد تو نمیتونی ژ3
خمپاره 60 میلیمتری و... درست کنی؟
راستي خوب بود گفتي سلاح يادم رفته بود من يه عكس از آر پي جي دارم ميخواين درست كنم اگه سلاح ديگه اي ميخواين عكسشو بزارين.با تشكر
خوبه خوب درست کنخوب بود گفتي سلاح يادم رفته بود من يه عكس از آر پي جي دارم ميخواين درست كنم اگه سلاح ديگه اي ميخواين عكسشو بزارين.با تشكر
میگم فقط عکس ازش میخوای یا همون تکسچر؟؟؟؟
تازه نارنجک هم میخواییم
بابا حجت این کارا توه بری عکس + تکسچر بیاری
اگه هر دوش باشه خيلي خوبتر و بهتره![]()
من میرم عکس ژ3 و نارنجک بیارم هر چی میخواین بگین!ژ3 به انگلیسی چی میشه؟
Last edited by hojjat_game_carbon; 06-06-2007 at 14:08.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)