دو تا احتمال دیگه هست
1- سیستم ویروسی باشه
2- نرم افزارهای امنیتی نزارند که برنامه نصب بشه
---
سیستم رو حتما چک بکنید و مطمئن بشید که 100% ویروسی نداره
آنتی ویروس رو غیر فعال کنید و سپس نرم افزار رو نصب کنید
دو تا احتمال دیگه هست
1- سیستم ویروسی باشه
2- نرم افزارهای امنیتی نزارند که برنامه نصب بشه
---
سیستم رو حتما چک بکنید و مطمئن بشید که 100% ویروسی نداره
آنتی ویروس رو غیر فعال کنید و سپس نرم افزار رو نصب کنید
سلام
من برای تبدیل ASP.NET 32به64 رفتم programs and features->turn windows...
یه سری تغییرات تو internet دادم که یادم نمی یاد
بعد از اون password maneger تویdigitalpersona از کار افتاده ومیگهthis is no log on page
فکر کردم اشکال از driver ه و دوباره نصبش کردم درست نشد
اگه میشه کمکم کنید
با تشکر
سلام من چند روزه IE 9 رو نصب کردم روی ویندوز 7 ولی وقتی وارد بعضی از سایت ها میشم این پیغام میاد و میره رو اعصاب آدم چه باید بکنم ؟
![]()
با سلام.من از دیروز هر سایتی رو میخوام با internet explore باز کنم این پیغامو میده...
Internet Explorer cannot display the webpage
با توجه به اینکه با فایرفاکس میتونم همه سایتا رو باز کنم اما با هیچ مرورگر دیگه ای نمیتونم..با اپرا و گوگل کروم هم امتحان کردم.حتی یاهم مسنجرمم کار نمیکنه...فقط فایرفاکس...با توجه به اینکه بعضی سایتا رو فقط باید با nternet explore باز کنم...مثل سایت دانشگامون...اگه میشه کمکم کنین...ممون از لطف همتون
سلام
از ف ی ل ترشکن استفاده کردید؟اگه اینطوره تیک این قسمت که تو عکس مشخصه بردارید و OK کنید.
شاید تنظیمات پ رو ک سی تغییر کرده ...
در غیر اینصورت برید به Tools>Internet option >Advance>Reset و تنظیمات رو ریست کنید ببینید درست میشه.
چرا internet explorer من اینجوری شد؟(هیچ سایتی رو دیگه باز نمیکنه)
در حالی که موزیلا سایتها رو براحتی باز میکنه.
![]()
تنظیمات ie رو در سربرگ آخر ریست کن.ولی احتمالا پروکسیتو دست کاری کردی؛اونو غیر فعال کن ایشالا حل میشه
اول ازهمه ببینید روی حالت workoffline نباشه بعدش ازاین روشی که این دوستمون گفتن هم استفاده کنید ببینید ------ فعال نباشه با برنامه ccleaner هم کش و هیستوری مرورگر خودتون یکبار کامل پاک کنید![]()
ریست کردم ولی نشد.
این پر و ک س ی رو چطوری غیر فعال کنم؟
البته فکر کنم بعد از اجرای نصفه و نیمه!!! برنامه ultra اینجوری شد...
---------- Post added at 03:51 PM ---------- Previous post was at 03:48 PM ----------
اینو چطوری چک کنم؟راهنمایی لطفا
درستش کردم:
اینو غیرفعال کردم:
مرسی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)