تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 32 از 524 اولاول ... 222829303132333435364282132 ... آخرآخر
نمايش نتايج 311 به 320 از 5234

نام تاپيک: ▓ Microsoft Excel سوالات، مشكلات و مباحث در اینجا ▓

آخر فروم باز javad2625's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

بادرود به دوستان
    ببخشین اگه ممکنه درمورد اشکالی که در ارتباط با ماکروی موجود در اکسل برام پیش امده راهنمائی فرمایید.
    چند سالی است که یک سیستم اطلاعاتی توسط اکسل بوجود اوردم که در ان یک ماکرو عملیاتی را انجام میدهد.
    اخیرا بدون انکه تغییری در تنظیمات یا سطح امنیت اکسل از نظر اجرای ماکرو یا حتی تغییری در پروتکشن VBA ایجاد شده باشد، امکان Edit کردن این ماکرو غیر فعال شده. این ماکرو در وورک بوک بطور صحیح اجرا میشود ولی نیاز به تغییراتی دارد که امیدوارم با راهنمائی استادان عزیز بتوتنم این تغیرات را دران اعمال نمایم.
    يعني چي كه «ويرايش ماكرو غير فعال شده در حالي كه اين ماكرو همچنان قابل اجرا هست»؟
    شما مي تونيد به قسمت
    Tools> Macro> VB Editor> Modules

رفته و ماكروي دلخواه رو ويرايش كنيد. و اگه منظورتون از «ماكرو» برنامه هايي هست كه خودتون نوشتيد، باز هم از طريق VB Editor مي تونيد ويرايش كنيد.
    Last edited by javad2625; 24-01-2008 at 12:27.

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

چرا نمیشه جواد جان نگاه:
    D1-C1-B1-A1=-20 و d1=40.c1=30,b1=20,a1=10
    حالا من میخوام
    d1+c1+b1+a1=100 مترادف با SUM(A11)=100
    یه چنین کاری بکنم. گرفتی؟
    چطور پیاده کنم؟
    که این راه فقط به نظرم میرسه:
    d1-c1-b1-a1=-d1+(c1+b1+a1)=-d1+sum(a1:c1
    اما بازم دوست داشنم ساده تر بشه نوشت .
    کسی نگفت چه جوری تعریف فرمول ها رو فارسی کنم؟
    از طريق برنامه نويسي، ميشه تابع هاي جديد تعريف كرد، اما در اون صورت، اولاً فرمول مذكور فقط در همان وركبوك قابل اجرا هست و ثانياً هر بار كه وركبوك رو باز كنيم با پيغام هاي امنيتي و... مواجه ميشيم.

ميشه يه مثال براي «تعريف فارسي فرمول ها» بزنيد؟ منظور چي هست؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه علی علی علی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

از طريق برنامه نويسي، ميشه تابع هاي جديد تعريف كرد، اما در اون صورت، اولاً فرمول مذكور فقط در همان وركبوك قابل اجرا هست و ثانياً هر بار كه وركبوك رو باز كنيم با پيغام هاي امنيتي و... مواجه ميشيم.

ميشه يه مثال براي «تعريف فارسي فرمول ها» بزنيد؟ منظور چي هست؟
    در قسمتی که از گزینه فرمولهااستفاده میکنی اونجا وقتی روی یه فرمول کلیک میکنی یه توضیح کوچیک مورد فرمول میاد حالا بعضیاشون که راحت میشه فهمید اما بعضی هاشون خیلی تخصصی هست و میخوام سریع که چک میکنم نشینم بخونم تو ذهنم ترجمه کنم.
    یه چیره دیگه نابع هایی که با is شروع میشن رو کلاً میخوام یه توضیح داده بشه مرسی مثل:istext

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

درست ميگي شما

من متوجه شدم مشكل از كجاست

حتما تا حالا دقت كردي كه علامتهاي * و ؟ براي فهماندن " همه " يا " هرچيز " و .... در جستجوها بكار ميرن

اينجا هم وقتي شما ستاره ميذاري فكر مي كنه هرچيز به غير از عدد رو بايد محاسبه كنه پس مشكل با ستاره است.

شما علامت رو عوض كن و همون فرموا رو استفاده كن حتمام حتما درست ميشه مثلا علامت " - "

موفق باشي
    وردیست جان مگه ایشون نگفته بود جمع کاراکترهای خاص خوب دقیقا"*" کاراکترهای خاص رو میده به همون دلیلی که گفتید .و واسه خود ستاره باید اون رو با if تفکیک کرد.یا میشه خود ستاره هم با همون فرمول بدست اورد؟ اگه میشه فرمولش رو بذاری منم یاد بگیرم ممنون میشم.

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

در قسمتی که از گزینه فرمولهااستفاده میکنی اونجا وقتی روی یه فرمول کلیک میکنی یه توضیح کوچیک مورد فرمول میاد حالا بعضیاشون که راحت میشه فهمید اما بعضی هاشون خیلی تخصصی هست و میخوام سریع که چک میکنم نشینم بخونم تو ذهنم ترجمه کنم.
    یه چیره دیگه نابع هایی که با is شروع میشن رو کلاً میخوام یه توضیح داده بشه مرسی مثل:istext
    راه فارسي كردن اونها رو نمي دونم. شايد اگه ابزار فارسي ساز آفيس 2003 رو كه خود مايكروسافت توليد كرده و همه منوها رو فارسي مي كنه، نصب كني، اونها هم فارسي بشه. ولي در مورد توابع IS به نظرم اينقدر روشنه كه نمي دونم چطوري توضيح بدم. اين تابع، هميشه يك شرط رو چك مي كنه و اگر اون شرط، درست باشه، مقدار True و اگر غلط باشه مقدار False رو بر مي گردونه. مثلاً ISText اگر خانه مربوطه، حاوي Text باشه مقدار True و اگر نباشه False رو بر مي گردونه. يا IsNumber چك مي كنه ببينه خانه مربوطه، محتوي عدد هست يا نه. الي آخر....

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

راه فارسي كردن اونها رو نمي دونم. شايد اگه ابزار فارسي ساز آفيس 2003 رو كه خود مايكروسافت توليد كرده و همه منوها رو فارسي مي كنه، نصب كني، اونها هم فارسي بشه. ولي در مورد توابع IS به نظرم اينقدر روشنه كه نمي دونم چطوري توضيح بدم. اين تابع، هميشه يك شرط رو چك مي كنه و اگر اون شرط، درست باشه، مقدار True و اگر غلط باشه مقدار False رو بر مي گردونه. مثلاً ISText اگر خانه مربوطه، حاوي Text باشه مقدار True و اگر نباشه False رو بر مي گردونه. يا IsNumber چك مي كنه ببينه خانه مربوطه، محتوي عدد هست يا نه. الي آخر....
    مسي جواد جان اما من منظورم كاربرد شونه مثلاً istext براي نشان دادن text به كار ميره اما نميدونم مثلاًisodd براي چي بكلر ميره من فهرستشون رو ميذارم اگه ميشه يكي در بخش آموزش كاربرداشون رو بگه:
    isblank
    iserr
    iserror
    iseven
    islogical
    isna
    isnontext
    isnumber
    isodd
    isref
    istext

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

من توی اکسل یه اشکال و اون اینکه وقتی به یه سلول یه Hyperlink که ادرس انترنتیه اختصاص میدم وقتی روش کلیک میکنم eror میده و اون صفحه اینترنتی رو باز نمیکنه، کسی میدونه چرا؟ ره حلش چیه؟

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

من توی اکسل یه اشکال و اون اینکه وقتی به یه سلول یه Hyperlink که ادرس انترنتیه اختصاص میدم وقتی روش کلیک میکنم eror میده و اون صفحه اینترنتی رو باز نمیکنه، کسی میدونه چرا؟ ره حلش چیه؟
    من كه امتحان مي كنم مشكلي نداره. بستگي داره شما چه آدرسي ميديد و اكسل چه اروري ميده؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

من كه امتحان مي كنم مشكلي نداره. بستگي داره شما چه آدرسي ميديد و اكسل چه اروري ميده؟
    این ارور رو میده:

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

مثل اینکه عکس را تو پست قبلی نشون نمیده:

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •