تاپيك اصلاح شد
آقا از موضوع خارج نشيم لطفا
تاپيك اصلاح شد
آقا از موضوع خارج نشيم لطفا
خانم mina rahimi منو با مهدي بست (Mehdi_best) معروف اشتباه نگرفتين !
الا اگر حرفي بزنيم ميگيرن ميزننمون ! پس ترجيح ميدم اينجا نزنم !
پس خانو م ها هم تشريف ميارن ! چيز خيلي خوبيه ! من كه به شخصه خوشحال ميشم و تنوعي ميشه (مگه خانوم ها دل ندارن- من طرفدار حقوق خانوم ها هستم)
منم قصد دارم بيام - اگر مشكلي بازم پيش نياد ..
آقا من ميگم چه آقا چه خانوم همه بيان حتي اگه برف باشه همه بيان تا اين قرار از بقيه ي قرارها بهتر باشه در ضمن من ممكن يه خورده دير برسم چو از مدرسه بايد سريع بيام هفت تير صبر كنين من بيام ها
سلام دوستان لطفا وارد بحثهاي بيخود نشيد چون ممكنه باعث كدورت بشه
قرار بچههاي فروم يك جائي است كه در اون ميتونيم آدمهائي كه باهاشون بصورت مجازي و از راه دور ارتباط داشتيم رو ببينيم و خوب اگر كاري ، سوالي يا طرحي باشه ميشه بخوبي و حضوري مطرح كرد در اين مورد هم مثل داخل فروم خانم وآقا نداره همه ميتونن بيان و همه هم از اومدن هر كس كه عضو انجمن باشه استقبال مي كنند
با تشكر از همه شما
هادي
تاپيك باز اصلاح شد
ببخشید مگه شما مهدی 87 معروف نیستید ؟ همون شخصی که در گزارشهای پی سی ازش به نیکی یاد میشه - البته فکر کنم این قرار آخری نبودید چون تو گزارش چیزی ازتون ننوشته بود - من شما رو فقط از طریق گزارشها میشناسم چون زیاد توی فروم فعال نیستم - ولی اونطوری که من فهمیدم شما اهل کلاس گذاشتن نیستیدنوشته شده توسط mehdi87
نه حاج خانوم ما نی ذونیم کلاس چیه !! ..
همون ججور که گفتم من در آستانه ی بن شدن دوباره .
نوشته شده توسط Mehdi_Best
اگه این پنجشنبه باشه همه چایی نخود مهمون من !
چرا چون تولدمه !
mina rahimi / اين قدر معروفم ( كسي امضا نميخواد) شما لطف دارين !
من 2 تا قرار آخري رو نبودم ! فقط اولين قرار رو بودم !
-------
مافيا ميگم اين اصلاحات منو كشته !
سلام
27 بهمن ماه قرار بعدي است. پس از حالا برنامه ريزي كنيد كه اون روز ديگه بهونه اي براي نيامدن نباشه.
مطمئناً برنامه هاي خوبي براي اين دفعه داريم. فوتبال هم يا كلاً حذف مي شود يا حداكثر 30 تا 45 دقيقه انجام مي شود.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)