درپي آزاد اعلام شدن ازدواج موقت از سوي وزير كشورموجي از اميد دربين جوانان پديدار شد وبا توجه به استقبال وسيع مردم زن صيغه اي سهميه بندي شد و بزودي (صفا كارت)توزيع مي شود
![]()
درپي آزاد اعلام شدن ازدواج موقت از سوي وزير كشورموجي از اميد دربين جوانان پديدار شد وبا توجه به استقبال وسيع مردم زن صيغه اي سهميه بندي شد و بزودي (صفا كارت)توزيع مي شود
![]()
اگه بنزين كوپني شده زياد ناراحت نيستم چون از اين به بعد قدر تو را بيشتر ميدونم و حد اقل براي رفتن به مزرعه سوار تو ميشم الاغ جونم
ارسال شود به معلمان :
---------------------------------------
موالم اذيظم اذط خيلي مطشكرم كه برام ذهمت كشيدي فارصي يادم دادي املا يادم دادي حرگذ ظهماطت را فراموش نخاحم كرد.
با صپاث فراوان !
هر چند از دیده ی من گمشده ای
غمخوار کمک رسان مردم شده ای
در قصر دلم جواهر عشق منی
ای خوشگل من شبیه یانگوم شده ای!!!![]()
Last edited by Lovely_angel200003; 22-07-2007 at 21:19.
سنتو در 4 ضرب کن .با 14 جمع کن حالا بر 3 تقسیم کن .نتیجرو که بدست آوردی برای اسکل بعدی بفرست!!!
آنكه دائم هوس سوختن ما مي كرد / كاش بنزين مرا نيز مهيا مي كرد / پمپ بنزين و صف و كارت و من و پيت به دست / كاش مي آمد و از دور تماشا مي كرد.
در ادامه ي طرح امنيت اجتماعي،حوزه ي علميه قم اعلام کرد:براي تسريع در شرعي شدن روابط دختران و پسران،طرح آخوند نا محسوس اجرا مي شود![]()
در زندگی بارون نباش که فکر کنند با منت خودتو به شیشه می کوبی ابر باش تا منتظرت باشن که بباری
ميدوني فرق من با توپ چيه؟ توپ را شوت ميكني تا گل بشه من خودم گـــلم !
ميدوني فرق تو با توپ چيه؟ توپ را شوت ميكني تا گل بشه تو خودت شـــوتي!
احمدي نژاد براي کاهش قيمت تخم مرغ به خروس ها وام ازدواج مي دهد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)