تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 32 از 105 اولاول ... 222829303132333435364282 ... آخرآخر
نمايش نتايج 311 به 320 از 1044

نام تاپيک: سوالات در زمینه باغبانی

اگه نباشه جاش خالی می مونه khezr132's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    زير آسمون

پيش فرض ياس رازقي

سلام sus2
    بوته گل رازقی پر شاخ و برگ و نیمه بالارو است. برگهای آن دائمی،صاف، بیضی شکل و بی کرک با گلهای در شت، پر پر، سفید رنگ و بسیار معطر ، از نیمه اردیبهشت به بعد در طول مدت تابستان گلها مرتبا شکفته میشوند و هر گل حدود یک هفته تا ده روز دوام دارد.
    چون گلهای رازقی و یاس رازقی از گروه نباتات آهک گریز می باشند ، خاک گلدان آنها باید به کلی فاقد مواد آهکی بوده و حتی آبی که به آنها داده می شود نباید قلیلئی و دارای مواد آهکی باشد.
    در مناطق پرورش این گلها تناسب خاک گلدانها به قرار زیر است:
    خاک برگ پوسیده درختان جنگلی (هوموس) 3 قسمت ، شن شسته شده 2 قسمت ، خاک معمولی باغچه یک قسمت.
    دفعات آبیاری به مقتضای فصل و درجه حرارت محیط فرق می کند. در تابستان به ویژه در موسم گل دادن باید روزی یک بار به آن آب داد. بعلاوه از موقعیکه غنچه گلها ظاهر می شود حتما باید به پای بوته کود داد.
    بهترین کود طبیعی که باغبانان باتجربه مصرف می کنند ، شیره کود گوسفندی است و طرز تهیه آن بدین طریق است که 2 الی 3 قاشق سوپخوری شیره کود را پس از به هم زدن به پای هر گلدان می ریزند.
    در محلهایی که تهیه کود طبیعی دشوار است ، مصرف کود شیمیایی مخلوط سولفات آمونیم و فسفات آمونیم به نسبت ترتیب سه و یک و بقدر یک قاشق غذا خوری در هر دو هفته از اواسط بهار به بعد توصیه می شود.
    علاقمندان پرورش این گلها در تهران و شهرستانهای مرکزی می توانند برای خنثی کردن اثرات زیان بخش آب و آهکی و قلیایی یک قطعه زاج سیاه (سولفات آهن) در کنار گلدان گذاره هنگام آبیاری آب را روی آن بریزند.

داره خودمونی میشه green house's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

AaVaA عزيز از راهنمايي شما متشكرم . مدتها بود كه سعي ميكردم مشكلاتم را به صورت عكس مطرح كنم اما نميشد و با لطف شما مشكلم برطرف شد
    يك شاخه پلاسيده از يك گلدان در حال نابودي يك گل زيبا در منزل يكي از دوستانم بود كه آوردم و پرورش دادم و تكثير كردم اما اسمش رو نميدونم ، فكر كنم از خانواده بنفشه آفريقايي باشه. هركدوم از رفقا كه اسمش رو ميدونند لطفا راهنمايي كنند.
    سلام khezr 132

اسم این گیاه " گینورا " یا شب تابه . برگهای بنفش کرکدار مخملی بسیار زیبا داره .نام علمی : gynura aurantiaca "purple form . از خانواده کاسنی یا composite . از خانواده بنفشه آفريقايي نیست بنفشه آفريقايي از خانواده gesneriaceae است .

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    زير آسمون

پيش فرض

green house عزيز از راهنماييتون بسيار سپاسگذارم . نام گل ermia را هم شما گفته ايد ، نتيجه ميگيريم كه شما يد طولايي در سيستماتيك گياهي داريد.لذا از معلومات شما در مرتفع كردن الباقي مشكلات استفاده ميكنيم .( ذكات العلم نشره )

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    زير آسمون

پيش فرض

عرض سلام و احترام دارم خدمت دوستان . رفقا عكسي كه در زير گذاشتم مربوط به پتوسي هست كه در سرويس پله ساختمان ازش نگهداري ميكنم و الان مدتيه كه از مركز گلدان برگهاش شروع به زرد شدن كرده و همونطوري كه در عكس ميبينيد لكه هاي نكروزه اي هم روي برگ ايجاد شده.آبياريش هفته اي يكبار و يه بخاري هم براش گذاشتم و جاش خيلي سرد نيست .

اينم يه عكس ديگه از نماي كلي گلدان

لطفا راهنمايي بفرماييد.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض کاشت بادام و گردو

سلام دوستان من عضو جدید هستم از مصاحبت با شما خرسندم درخصوص کشت بادام و گردو در مناطق سرد سیری و کوهپایه ای که در وقت گل دهی درختان سرما آنهار اذیت مکند اطلاعاتی می خواستم از راهنمائی شما پیشاپیش سپاسگذارم

پروفشنال amin_rogh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    بلژيک

پيش فرض

عرض سلام و احترام دارم خدمت دوستان . رفقا عكسي كه در زير گذاشتم مربوط به پتوسي هست كه در سرويس پله ساختمان ازش نگهداري ميكنم و الان مدتيه كه از مركز گلدان برگهاش شروع به زرد شدن كرده و همونطوري كه در عكس ميبينيد لكه هاي نكروزه اي هم روي برگ ايجاد شده.آبياريش هفته اي يكبار و يه بخاري هم براش گذاشتم و جاش خيلي سرد نيست .

اينم يه عكس ديگه از نماي كلي گلدان

لطفا راهنمايي بفرماييد.
    سلام
    ببخشید که جوابتون دیر شده.
    این حالت در اثر سرمای هوا بعلاوه زیاد بودن آب پیش میاد.نه اینکه شما زیاد اب داده اید. بلکه بخاطر سرمای هوا اولا تبخیر کمتر هست و دوما بعلت وقوع فصل زمستان میزان مصرف آب گیاه کمتر هست. البته ضمن اینکه لازم نیست خیلی نگران باشید، متاسفانه اغلب برگهای ازدست رفته جبران نمیشن و یه کم کچلی ظاهر میشه.
    یه حالت دیگه هم ممکنه و اون از دست دادن برگهای مسن تر بعنوان هزینه تامین مواد میکرو برای برگهای جوانتر هست که لازمه نسبت به کود دهی از نوع میکرو المنت ها اقدام کنید. البته باز هم تصور من با توجه به فصل اون حالت اولی هست که خدمتتون عرض کردم.
    موفق باشید.
    امین رخ

7. این کاربر از amin_rogh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال amin_rogh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    بلژيک

پيش فرض

یه چیزی رو یادم رفت بگم.
    این همه نخ کشی که کرده اید کار خوبی نیست. مواد غذایی تحت تاثیر 2 عامل به برگها و سایر اندامها میرسن. یکی فشاری هست که ریشه ایجاد میکنه و یکی دیگه هم مکشی هست که برگها در اثر تعرق ایجاد میکنند. خوب ریشه گیاه شما که خیلی بزرگ نیست! در این فصل هم که همونجور که گفتم متابولیسم زیادی انجام نمیشه پس بدیهی هست که اندامها کمی دچار ضعف مواد غذایی میشن. اگه دقت کرده باشین به ریشه های نا بجای کوچولویی هم در طول ساقه های رونده معمولا دیده میشه که کارشون ضمن محکم کردن گیاه بر روی گیاه پایه (در طبیعت منظورمه) ،کار جذب آب و مواد غذایی هم انجام میدن.
    بنظر شما از نخ هایی که شما برای پوتوس تون کشیده اید چیزی نصیب این گیاه میشه بجز فشار مضاعف بر روی ریشه و همینطور کمبود مواد برای برگها؟؟
    به جمله اخر فکر کنید
    امین رخ

9. 3 کاربر از amin_rogh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    زير آسمون

1 تشكر و قدر داني

جناب امين رخ عزيز،با سپاس از لطف شما
    مثل هميشه شما با دقت زياد به سئولات پاسخ ميدهيد .در مورد نخ ، بالاخره گياهاني مثل پتوس را بايد هدايت كرد، غير از نخ چيز ديگري به نظرم نرسيد. من فكر كردم اين زردي بخاطر گازيه كه از سوختن بخاري توليد ميشه اما دليل شما معقول تره . ضمنا به نظر جنابعالي اين گلدان در بهار امسال احتياج به تعويض داره يا نه ؟

در آغاز فعالیت ajaab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض ajaab

سلام برادر . سوال شما خیلی کلی هست . مشکل فنی شمال چیه؟ برای شما راهکار زیاده . اما گردو و بادام باید سرما ببینند تا گل بدهند اما سرمای زیادی خسارت میدهد و علل زیستی بسیاری دارد . راهکار اینه که هورمون پاشی کنی یا لاستیک بسوزانی یا دیوار ضد باد اطراف باغ بسازی . راهکار و مباحثه تخصصی زیاده . بهر حال من هستم در خدمتتون .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام من يه سوال دارم ميشه بگين پايه گل ژربرا تا چند وقت صرفه اقتصادي داره كه نگهداري بشه
    البته من تازه عضو اين سايت شدم ببخشيد كه يك مرتبه وارد بحث ميشم
    واقعا بارعلمي خوبي داره به مسئولش تبريك ميگم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •