تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 32 از 312 اولاول ... 222829303132333435364282132 ... آخرآخر
نمايش نتايج 311 به 320 از 3117

نام تاپيک: اسرار ماوراء

اگه نباشه جاش خالی می مونه پرنس's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    United Kingdom

پيش فرض

ممنون سوشیا نت جون
    شب و روزت به خیر

اگه نباشه جاش خالی می مونه shahrad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اخه این که مولوی ادم متعصبی بوده دیگه نیاز به جواب داره؟بیچاره مولانا که من!! باید از اون جلوی شما دفاع کنم .بعدشم تو نظرت رو راجع به مولانا گفتی و نظرت هم محترم
    این متنی رو که دو ساعت زحمت کشیدی پیدا کردی و نوشتی چی رو میخوای ثابت کنی؟ یا من چه چیزی رو باید به تو ثابت کنم؟
    اصلا این ذکر هیو رو از کجا اوردی؟خودت میگی از کتاب نی نوای الهی خود تو روشهای اک رو اینجا شرح میدی بعد باهاش مخالفت میکنی؟چطور همچین چیزی ممکنه؟البته توی این دور و زمونه همه چیز ممکن شده!
    در مورد کتاب شریعت اصل لغت Way of the eternal بوده که مرحوم اهرپور بدین صورت ترجمه کردند
    البته ببخشید که جسارت کردم جواب دادم چون فرموده اید که بهتره من اصلا حرف نزنم
    ضمنا من هیچ دفاعی از هیچ نظریه ای ندارم چون اصولا ارتباط انسان با خدا رو یک مبحث درونی میدونم
    خدا نکنه که هر کدام از ما با دادن اطلاعات غلط ناخود اگاه کسی رو گمراه کنیم

یکی از دوستان در پستشون نوشته بودند یه اکیست دیدم که خانواده اش را رها کرده بود و ....
    اخه دوست عزیز اینم شد دلیل برای رد کردن چیزی اصولا هر چیزی؟خوب در اسلام ما امام حسین داریم کنارشم یزید داریم
    بن لادن داریم امام خمینی هم داریم یا هیتلر هم مسیحی بود ایا مسیحیت رو باید نفی کرد؟

دوستان عزیز همون طور که سوشیانت خان اشاره کرده خوابهای خود را خیلی جدی بگیرید چون که خواب کلام روح میباشد حتی
    خواب 1 دقیقه ای فکرهای قدیمی رو هم دور بریزید که خواب زن چپه یا شام زیاد خوردی خواب بد دیدی ....
    در مورد کابوس هم خدمتتون بگم که خوابهای بد و عذاب اور باعث استهلاک کارما میشوند و جای نگرانی نیست یا ساده تر اینکه
    تقاص بعضی از گناهان را ما در خواب بصورت کابوس پس میدیم
    برکت باشد
    فقط ان هستی دارد

اگه نباشه جاش خالی می مونه mercedes's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    وراء

پيش فرض

سلام
    سوشيانت جان رو منم یه جورایی حساب کن
    در مورد این مطالب هم یه مقدار عملی کارکردم
    پرانيك هيلين كريستال درماني باربارا شمنيسم ياكي هاله كليريان تائو فنگ شوئي رمل علم اعداد و ...............

اگه نباشه جاش خالی می مونه Soshiant's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    روی شونه راستت

پيش فرض

سلام
    نه نمیشه ادم خواب نبینه
    هر خواب 4 تا سیکل متناوب داره که در تمام دوره خواب متناوبا تکرار میشن و فقط در یکی از این دوره ها که در طول شب چند بار هم تکرار میشه ادم خواب میبینه
    هر چهار سیکل مجموعا حدود 90 دقیقه طول میکشه و بعد دباره تکرار میشه
    شاید تا حالا دیده باشید یک فرد که جلوی شما خوابیده چشماش از زیر پلک داره حرکت میکنه و این نشون میده اون طرف داره خواب میبینه
    حالا اگر مستقیما بعد از این سیکل از خواب پا بشه خواب های بیشتری یادش میمونه ولی اگر بعد از سیکل ها دیگه بیدار بشه شاید اصلا خوابی یادش نیاد
    این روشی که من برای تلقین گفتم برای تنبل هایی مثل خودم بود ولی اگر واقعا خواب هاتون بیشتر نشده فکر کنم بهتره این روش هم انجام بدید
    به جای تلقین قبلی از این یکی استفاده کنید
    من بعد از هر سیکل رویا بیدار میشم و خواب هامو به خاطر میارم
    اگر چند شب تمرین کنید باید موفق بشید و در طول شب چند بار از خواب و بعد از خواب دیدن بیدار میشید
    چون توی تاریکی چیزی نمیشه نوشت و تازه با نوشتن هم خواب ادم میپره بهتره که با یک ضبط صوت صداتونو ضبط کنید و فردا صبح اون هارو یاد داشت کنید
    یادتون باشه تلقین هارو به صورت یک ارزوی دوست داشتنی مطرح کنید و چند بارش هم با صدای بلند
    وقتی تلقینی به صورت یک ارزوی قشنگ مطرح بشه مغز شروع میکنه به ساختن یک تصویر برای اون و همون طور که میدونید تلقین خالی به درد نمیخوره و باید یا خودتون براش تصویر سازی ذهنی کنید یا به صورت ارزو درش بیارید تا نا خوداگاه برای اون تصویر بسازه
    ترس شما هم برای این که خواب هاتونو فراموش کنید به دلیل همینه که نا خود اگاه از تغییر میترسه ولی فراموش نکنید کلید ارتباط با نا خود اگاه ساخت تصویر و ایجاد علاقه و لذت هست
    اگر تلقین شما یک ارزوی لذت بخش باشه که از اون لذت ببرید ترس دیگه جایی نداره
    ببینید یک بچه کوچولو چه طور ارزو میکنه اون به هدف و نتیجه فکر نمیکنه که اصلا اون اتفاق براش میفته یا نه بلکه اون از خود ارزو کردن لذت میبره و وقتی داره ارزو میکنه انگار داره اونو تجربه میکنه بدون توجه به نتیجه
    شما هم باید همین طور باشید
    این که خواب هاتون از جایی به جای دیگه میپره اصلا بد نیست چون ماهیت خواب همینه
    و شما با استفاده از همین خصوصیات خواب میتونید در خواب به هشیاری برسید
    موفق باشید

تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    روی شونه راستت

پيش فرض

mercedes عزیز از لطف شما خوش حالم
    لطف دارید
    امید وارم مطالب خودتون در این زمینه ها این جا قرار بدید البته به غیر از علم اعداد و رمل چون این جا جاش نیست
    یک بنده خدایی هم قبلا براش تاپیک جدا زده
    در بقیه موارد واقعا مشتاقم تا شما هم شروع کنید
    موفق باشید
    ---------------
    اقا شهراد مگه اقای اهر پور مرده
    کی مرده؟
    در مورد اون نام کتاب هم من نمیدونم شما ترجمه کدوم کتاب دارید
    ولی من همین الان که دارم مینویسم کتاب شریعت کی سوگماد در دست هام هست
    دقیقا اینو نوشته
    ((این کتاب ترجمه ای است از:
    SHARIYAT-KI-SUGMAD
    copyright 1971 by paul twitdhell
    fourth printing 1974
    all rights reserved((
    یادم هست کلمه حقیقت هم به همین صورت به شکلی مثل پینگلیش مینوشتند و فکر کنم یک ذکر هم براشون بود
    امید وارم اونو دیگه نخواهید چون اصلا یادم نیست توی کدوم کتاب
    نظرم در مورد اون متن از کتاب هم کاملا روشن هست و اگر مطالب قبلی منو خونده باشید منظورم واضح هست

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    وراء

پيش فرض

سوشيانت جان
    سلام
    ببخشید از اینکه بیشتر از این نمیتونم وقت بزارم خوشحال می شم کاری از دستم بربیاد انجام بدم .در مورد ریکی هم اطلاعاتی دارین.در مورد همیو پاتی (شعور) چطور؟

داره خودمونی میشه maryam1987's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقاي سوشيانت خيلي ممنون
    من هميشه اين برام سوال بود كه چرا وقتي كسي خوابه چشماش چرا حركت ميكنه ,كه شما جوابه اين سوالمو دادين ,خيلي جالب بود
    از امشب ديگه ميدونم چطوري تلقين كنم كه يادم نره

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamidak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط HolySooshiant
    سلام
    نه نمیشه ادم خواب نبینه
    هر خواب 4 تا سیکل متناوب داره که در تمام دوره خواب متناوبا تکرار میشن و فقط در یکی از این دوره ها که در طول شب چند بار هم تکرار میشه ادم خواب میبینه
    هر چهار سیکل مجموعا حدود 90 دقیقه طول میکشه و بعد دباره تکرار میشه
    شاید تا حالا دیده باشید یک فرد که جلوی شما خوابیده چشماش از زیر پلک داره حرکت میکنه و این نشون میده اون طرف داره خواب میبینه
    حالا اگر مستقیما بعد از این سیکل از خواب پا بشه خواب های بیشتری یادش میمونه ولی اگر بعد از سیکل ها دیگه بیدار بشه شاید اصلا خوابی یادش نیاد
    این روشی که من برای تلقین گفتم برای تنبل هایی مثل خودم بود ولی اگر واقعا خواب هاتون بیشتر نشده فکر کنم بهتره این روش هم انجام بدید
    به جای تلقین قبلی از این یکی استفاده کنید
    من بعد از هر سیکل رویا بیدار میشم و خواب هامو به خاطر میارم
    اگر چند شب تمرین کنید باید موفق بشید و در طول شب چند بار از خواب و بعد از خواب دیدن بیدار میشید
    چون توی تاریکی چیزی نمیشه نوشت و تازه با نوشتن هم خواب ادم میپره بهتره که با یک ضبط صوت صداتونو ضبط کنید و فردا صبح اون هارو یاد داشت کنید
    یادتون باشه تلقین هارو به صورت یک ارزوی دوست داشتنی مطرح کنید و چند بارش هم با صدای بلند
    وقتی تلقینی به صورت یک ارزوی قشنگ مطرح بشه مغز شروع میکنه به ساختن یک تصویر برای اون و همون طور که میدونید تلقین خالی به درد نمیخوره و باید یا خودتون براش تصویر سازی ذهنی کنید یا به صورت ارزو درش بیارید تا نا خوداگاه برای اون تصویر بسازه
    ترس شما هم برای این که خواب هاتونو فراموش کنید به دلیل همینه که نا خود اگاه از تغییر میترسه ولی فراموش نکنید کلید ارتباط با نا خود اگاه ساخت تصویر و ایجاد علاقه و لذت هست
    اگر تلقین شما یک ارزوی لذت بخش باشه که از اون لذت ببرید ترس دیگه جایی نداره
    ببینید یک بچه کوچولو چه طور ارزو میکنه اون به هدف و نتیجه فکر نمیکنه که اصلا اون اتفاق براش میفته یا نه بلکه اون از خود ارزو کردن لذت میبره و وقتی داره ارزو میکنه انگار داره اونو تجربه میکنه بدون توجه به نتیجه
    شما هم باید همین طور باشید
    این که خواب هاتون از جایی به جای دیگه میپره اصلا بد نیست چون ماهیت خواب همینه
    و شما با استفاده از همین خصوصیات خواب میتونید در خواب به هشیاری برسید
    موفق باشید
    سلام به همگي حالتون خوبه

سوشيانت جان ميخواستم يه سوال بپرسم

هدف از به ياد موندن خوابها چيه چون اونطوري بهتر ميشه به عنوان يك آرزو بهش فكر كرد يعني چه كمكي به ما ميكنه؟

از همگي ممنون

تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    روی شونه راستت

پيش فرض

mercedes جان من انرژی درمانی فقط سبک شای کار کردم
    همیوپاتی هم بلد نیستم فقط یک اطلاعات بسیار جزیی دارم
    مریم خانوم خوشحالم به دردتون خورد
    حمید جان منظورتو نفهمیدم
    خوب اگر خواب ها یادمون نمونه که پس به چه دردی میخوره توی خواب هوشیار بشیم
    اولا که روشی که من یاد خواهم داد بر همین اساس هست ثانیا فرض کنید شما توی خواب هشیار شدید ولی بعد از بیداری یادتون نمونه دیگه چه فایده ای داره

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    وراء

پيش فرض

سوشيانت جان سلام
    پيداست كه اهل مطالعه اي اگر در مورد همئو پاتي اطلاعات مي خواهي يه كتاب ناب رو به همه توصيه مي كنم (نام كتاب:يك . اثر دكتر ناصري)كتاب فروشي نشر چشمه يدونه ديگه داشت توي كريمخان .نسل نو انديش هم داره.در مورد روش شاي امكان داره بيشتر توضيح بدين.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •