ریجیستر نشدش 650 تومن هست
ریجیستر نشدش 650 تومن هست
N91 مگه GPS داره ؟!؟
سلام دوستان.
قیمت ان 95 رجیستر شده الان توی ایران چقدره و آیا داخل ایران شرکتی هست که اون رو گارانتی کنه؟
پیشاپیش ممنون.
تو حعبه گوشی ن95 چه چیزای داره اگه کسی عکسی از وسایلاش داره لطفا بزاره
سلام دوستان از وقتي من رفتم تالار ان95 كلا خوابيده من بازم اومدم
در بستش
ا. گوشي ان95
2.كابل رابط وصل گوشي به تلويزيون به نام Ca-75u
3.كابل اتصالات نوكيا به اسم Dke-2
4.هدست استريوي نوكيا مدل Hs-45و Ad-43
5.باتري نوكيا مدل Bl-5f
6.شارژر مسافرتي نوكيا مدل Ac-5
7.مموري كارد ميكرو اس دي به ظرفيت ا گيگ (البته اين بسته به منطقه فرق مي كنه)
منبع: سايت رسمي نوكيا بخش اطلاعات فني نوكيا ان95
بفرما داداش اینم بدون شرح برای شما
![]()
البته دوست گرامي و ببندگان محترم نمي خوام تو ذوقتون بزنم چون تو ذوقم خيلي بد جور خورده. اولش تو مجله ي عصر شبكه شماره 49 صفحه 18 بخش چهارراه فن آوري در مورد ان 95 مطالبي خوندم كمي ناراحت شدم چون اوني كه اين مطلب رو نوشته از باد هوا كه نگفته ... از كيفيت صداي ان95 تعريفي نكرده گفته حتي از ان73 پايين تره و هم سطح 3250 هستش و از ان91 خيلي كم مياره و از اين جور حرفا در مورد هندزفري و خود اسپيكراش صبحته اما گفتم حالا ... ولي بار ديگر در مجله بزرگراه رايانه (اونقده صفحه رنگي داره كه آدم يكيشو پرينت رنگي بگيره پول كل مجله مي شه . پول مجله 1300 تومنه) بخش بررسي گوشي نوكيا ان95 صفحه 47 كه بصورت تمام حرفه اي بحث شده و جملاتش سردرگم كننده و بالاي سيكلم هستش در مورد دو مورد مهم از گوشي ان95 فقط بحث كرده بود اول موضوع جنجال برانگيزش همون دوربين دومين مورد صدا. در مورد دوربين نوشته بود بازهم با اين حال قابل مقايسه با دوربين هاي ديجيتال كامپكت (همون دوربين ديجيتال هاي الكي و غير حرفه اي) نيست و كاور لنزش فقط مي تونه جلوي خش و تماس دست و بگره و جلوي گردو غبار تقريبا بي اثره و در مورد صداش هم همونطوري كه در اونيكي مجله نوشته بود گفته شده و مي گه صداش زياد تعريف نداره
حالا هدفم از نوشتن اين مطالب و ارتباط اون با بدون شرح دوست خوبمون اينه كه حالا هر چه قدر هم هدفونت گنده تر باشه باز هم بي اثره فكر كنم نوكيا فقط ان91 اون براي صدا خوبه
دوستان به نظر شما گوشي بعد ان95 چه خواهد بود؟
به احتمال زياد N97 با دوربين 7 مگاپيكسل به بازار مياد . همونطوري كه نوكيا قولش رو داده بود .
راستي يك خبر جالب قيمت N95 از N93i پايينتر اومد .
N95 گارانتي اصلي ( اتصالات ) رجيستر شده 1170000 ت
N93i گارانتي اصلي ( نيا ) رجيستر شده 1200000 ت
N95 رجيستر نشده قيمت 700000 ت
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)