ميگم اینکه يه مدل کپی برداری شده از کنسول دستی نينتندو هستش.؟ اگر سونی این کارو بکنه واقعا اشتباه کرده. ميخواد تو ژاپن نفوذ کنه با این کاراش
ميگم اینکه يه مدل کپی برداری شده از کنسول دستی نينتندو هستش.؟ اگر سونی این کارو بکنه واقعا اشتباه کرده. ميخواد تو ژاپن نفوذ کنه با این کاراش
دوست عزيز به تمام سوالات شما عينا در اینجا پاسخ داده شده.بخوان و لذت ببر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رضا جان در مورد دانگريد و آپگريد ازتون در صفحات قبل سوال کردم جواب ندادين لطف کنين راهنماييم کنيد
با سلام به همگی
همه اينايی که گفتی ميشه
فعلاً که هيچکس نتونسته لينکی ازش پيدا کنه! فقط يه عکس هوس اور بود اونی که همه ديدن!
اگه شما تونستی گير بياری به ما هم بده!
نخير , psp2 از اواخر پارسال يه زمزمه هايی در موردش شنيده ميشد
يه چندتا طرح هم ازش اومده بود که ميگفتن شايد اين بشه ، اما خوب مسلما خيلی تغيير خواهد کرد
امسال سونی احتمالاً توی نمايشگاه e3 امسال که 1 ماه ديگه حدودا برگزار ميشه احتمال داره خبرايی ازش بده
اما بنده به شما قول ميدم حد اقعل زمان توليد اون 5 سال ديگست! و اگه هم کمتر از اين زمان به بازار عرضه بشه يه اشغال از آب خواهد در آمد
دليل های زيادی هم برای گفتن دارم
اينجا ماشالا انقدر شلوغ شده
وقت نکردم به کارت فکر کنم
تا امشب حتماً رات ميندازم
3.50 هم الان باز چک کردم ، خبری نيست
راستی تفاوت زيادی نميکنه ها ، بيشتر توی سيستم های انلاينش دستکاری شده
من که به شخصه منتظر اومدنش نيستم
نه عزيز ، اين چه حرفيه که ميزنی !! فعلاً يه شايعاتی مبنی بر اومدن nds2 هم هست که فقط در حد شايعست
اما خوب ربطی به psp و sony نداره
و در اخر يک خبر که شرکت سونی اريکسون داره تلاش ميکنه يه مبدل سيم کارت خور برای psp درست کنه که psp به موبايل هم تبديل بشه!
وای پسر اگر این کار درست بشه و قيمت قابل قبولی هم داشته باشه PSP يک قول بی شاخ و دم ميشه که ممکنه بتونه رو دست مبايل های بيخوده سری N نوکيا بزنه
دوستان اون ویندوز 95 هست من هم دانلود و استفاده اش کردم اما سرعت لود اولیه اش خییییییییییییلللللللییییی ییی زیاد بود حدود 15 دقیقه
موافقم با توجه به اين نكته كه خود PSP تازه حدود دو ساله كه عرضه شده در ضمن اون عكسي كه گذاشته شده به نظر من الكيه.نخير , psp2 از اواخر پارسال يه زمزمه هايی در موردش شنيده ميشد
يه چندتا طرح هم ازش اومده بود که ميگفتن شايد اين بشه ، اما خوب مسلما خيلی تغيير خواهد کرد
امسال سونی احتمالاً توی نمايشگاه e3 امسال که 1 ماه ديگه حدودا برگزار ميشه احتمال داره خبرايی ازش بده
اما بنده به شما قول ميدم حد اقعل زمان توليد اون 5 سال ديگست! و اگه هم کمتر از اين زمان به بازار عرضه بشه يه اشغال از آب خواهد در آمد
دليل های زيادی هم برای گفتن دارم
شبيه موبايلم هست بارها تو خيابون بهم گفتن آقا موبايلت ماركش چيه از كجا خريدي ؟!و در اخر يک خبر که شرکت سونی اريکسون داره تلاش ميکنه يه مبدل سيم کارت خور برای psp درست کنه که psp به موبايل هم تبديل بشه!
رضا جان حالا باز ياد آوري مي كنم كه يادت نره ! البته خودم هم دارم روش كار ميكنم !
موفق و پيروز باشيد
جاويد
سلام يک سری سوال : 1- اینکه اگر وسط بازی با PSP يدفه مموريشو در بياريم دستگاه خراب ميشه يا نه؟ 2- اگر وسط بازی شارژ تمام بشه خراب ميشه يا نه؟
(من واقعا شرمندم که این سوالات رو مطرح کردم.)
Last edited by mazi_z_PSP; 07-06-2007 at 23:08.
باتشکر از توضیحاتتون خودمم تعجب کرده بودم؟![]()
1. دستگاه چيزيش نمي شه ولي احتمالا مموريت تعطيل مي شه امكان هنگ كردن بازي هم هست چون ديگه چيزي نيست كه بخواد از روش بخونه !سلام يک سری سوال : 1- اینکه اگر وسط بازی با Psp يدفه مموريشو در بياريم دستگاه خراب ميشه يا نه؟ 2- اگر وسط بازی شارژ تمام بشه خراب ميشه يا نه؟
2. نه مشكلي پيش نمي آد البته Psp حدود نيم ساعت قبل از اينكه شارژش تموم بشه شروع به چشمك زدن مي كنه . و اگه شما موقعي كه دستگاه چشمك زن شد دستگاه رو خاموش كنيد . ديگه روش نمي شه تا بزاريدش تو شارژ . ولي اگه به بازي كردن ادامه بديد مشكلي پيش نمي آد فقط دستگاه خاموش مي شه من دو سه بار اونقدر بازي كردم كه شارژ تموم شد خاموش شد ...
موفق و پيروز باشيد
جاويد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)