تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 32 از 43 اولاول ... 2228293031323334353642 ... آخرآخر
نمايش نتايج 311 به 320 از 430

نام تاپيک: Babylon || آرشــــیو شماره 1 ||

آخر فروم باز a.z.p.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

من کرک این نرم افزارو هم داشتم چندماه بود بدون مشکل داشتم ازش استفاده میکردم 2-3 روزی شده وقتی میخوام هرچیزی رو توش بزنم میگه بابیلون از کار افتاده و باید نسخه اصلی رو بخرید ...
    این LICENSE کد رو هم که دوستمون گذاشت با یوزر نیم زدم پیغام داد و قبول کرد ولی وقتی چیزی رو واسه ترجمه میزنم باز مثل قبل هست نمیدونم باید چه کنم یه کرک جدید باید بگیرم اجرا کنم ؟؟؟

ممنون فقط برام خیلی فوری هست ! ...

آخر فروم باز water_lily_2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

کرک برای تمام ورژن های بابیلون در این سایت هست.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    انشاالله مفید واقع بشه.

آخر فروم باز mh.attari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

دوست عزیز...من اصلا از روی تعصب چنین چیزی رو نگفتم.

چندین وقت پیش من هم مثل شما فکر می کردم این نرم افزار قوی ترین دیکشنریه( واقعا هم هست) ولی بعد دیدم چرا وقتی به اینترنت وصل می شم ( حتی اگه بابیلون رو روشن نکنم) سرعت اینترنتم میاد پایین.این وضع ادامه داشت تا اینکه فهمیدیم این نرم افزار به ظاهر قدرتمند و محبوب از تمام صفحات و مطالب ما عکس می گیره و وقتی به اینترنت وصل می شیم اون ها رو به مرکزش ( که نمی دونستم کجاست ) می فرسته!!! یه خورده توی اینترنت در مورد این موضوع سرچ کردم و دیدم بععععلله ...یه نرم افزار جاسوسیه

از شما هم خواهش می کنم به دیگران این موضوع رو بگید

---------- Post added at 12:32 PM ---------- Previous post was at 12:30 PM ----------

اگه قبول ندارید می تونید خودتون توی گوگل سرچ کنید " بابیلون + نرم افزار جاسوسی " و بعد مطالب سایت های معتبر رو در این مورد بخونید!!
    من هم دیدم و شنیدم
    ولی دوست عزیز آنتی ویروس و 1000 تا برنامه ی دیگه هم به نت وصل میشن شما راحت می تونید این اتصال رو غیر فعال کنید اگر بازم وصل شد معلوم هست جاسوسه
    به شخصه در هیچ سایت معتبری چنین چیزی ندیدم که کسپر جاسوس باشه
    فکر میکنم فقط در حد حرف باشه
    بازم خوشحال میشم نظر شما رو بدونم

آخر فروم باز R O O T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Gorgan

پيش فرض

سلام دوستان من اخرین ورژن این برنامه رو با کرکش میخوام ممنون

آخر فروم باز M A X I M U M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

پاسخ در مورد "آیا بابیلون یک اسپای وار است ؟"

On 7 August 2010, Microsoft designated this software application as a malware (identified as "Adware: Win32/Babylon") in the virus definition updates that it released for its antivirus software products On 23 August 2010 however, Microsoft updated its virus encyclopedia entry, announcing that the application vendor have modified Babylon and have fixed its intrusive behavior; thus this application is no longer a malware
    در هفت آگوست سال 2010 بزرگترین قدرت و دانش بشری در عالم کامپیوتر، مایکروسافت اعلام کرد که بابیلون یک اسپای وار است و افزونه معرفی و نابودی این فایل را برای تمامی دیتابیس های امنیتی با نام : Adware: Win32/Babylon منتشر کرد. بنا به دلایل و شواهد مختلف سازندگان بابایلون خواسته اند که با شیطنتی کوچک نمونه تست هایی را از عملکرد سیستم های آنلاین داشته باشند که البته با برخورد شدید تدابیر امنیتی و میلیون ها کاربر در سرتاسر دنیا اینکار را انجام نمی دهند و از خواسته خود کوتاه میایند. با این وجود در 23 آگوست 2010 مایکروسافت دانشنامه امنیتی را بروزرسانی کرد و با بازگرداندن آبروی بابیلون اعلام کرد که این برنامه دیگر خطری ندارد و دیگر مخرب نیست.
    با این وجود در سال 2010 نرم افزارهای امنیتی قدرتمند دنیا از جمله بیت دفندر - آواست - کسپراسکای - پاندا - نورتون و ... توانایی شناخت فوق العاده سریع ارتباطات داخلی و خارجی چنین نرم افزارهایی را بطور کامل دارا می باشند و خطری حوزه امنیت کاربری را تهدید نمی کند.

موفق باشید

پروفشنال Scud_MD2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

دوستان اين بابيلون من متن رو ترجمه نمي كنه همش پيغام خطا ميده؟
    لطفا راهنمايي كنيد.
    متشكرم

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

منم میخوام البته لطفا حتما با کرک سالم بدین.از اینا نباشه که بعد یه مدت بگه باید بخرین.

Dreamland
    Guest

11

منم میخوام البته لطفا حتما با کرک سالم بدین.از اینا نباشه که بعد یه مدت بگه باید بخرین.
    کد:
    به لینک کرک نمی شه وارد شد
    لینکــــــ مشکلی نداره !

9. 6 کاربر از Dreamland بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

من مدتها بود که از ورژن 7.0.2 که از همین جا هم با کرکش گرفته بودم استفاده می کردم و مشکلی نداشت حتی به راحتی به اینترنت هم دسترسی داشت.اما 2 روزه که دیگه حتی یک کلمه هم ترجمه نمیکنه و خیلی جالبه که به فارسی هم پیغام میده مجوز نرم افزار به پایان رسیده!
    از این لایسنس deramland هم نتیجه ای نگرفتم!چاره چیه؟من شدیدا به این نرم افزار محتاجم ،لطفا اگه کسی راهی داره بگه ما هم به کار و زندگیمون برسیم!با تشکر

آخر فروم باز reb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

برادران ایمانی کرک جدید از کرکر همیشه درصحنه جناب AloneStar
    کد:

12. 5 کاربر از reb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •