آيا بازي call of duty 2 كه 6 تا سي دي داره ميشه با كارت گرافيك geforce 4mx440 128mb اجرا كرد؟
آيا بازي call of duty 2 كه 6 تا سي دي داره ميشه با كارت گرافيك geforce 4mx440 128mb اجرا كرد؟
با سلامنوشته شده توسط SAMANN
این مینیمم سیستم برای اجرای بازی و کارت گرافیکهایی که بازی را ساپورت میکنن هست
- 3D Hardware Accelerator Card Required - 100% DirectX(R) 9.0c compatible 64 MB Hardware Accelerator video card and the latest drivers
- Microsoft(R) Windows(R) 2000/XP
- Pentium(R) 4 1.4GHz or AMD Athlon(tm) XP 1700+
- 256 MB RAM (512 MB RAM recommended)
- DirectX(R) 9.0c (included)
- 100% DirectX(R) 9.0c compatible 16-bit sound card and latest drivers.
- 100% Windows(R) 2000/XP compatible mouse, keyboard and latest drivers
- 4 GB of uncompressed free hard disk space (plus 600MB for Windows(R) 2000/XP swap file)
- 8x Speed CD-ROM or 2x Speed DVD-ROM drive.
Important Note: *Some 3D accelerator cards with the chipset listed here may not be compatible with the 3D acceleration features utilized by Call of Duty(R) 2. Please refer to your hardware manufacturer for 100% DirectX(R) 9.0c compatibility.
This product does not support Microsoft(R) Windows(R) 95/98/ME or NT.
SUPPORTED CHIPSETS:
- ATI(R) Radeon(R) 8500
- ATI(R) Radeon(R) 9000
- ATI(R) Radeon(R) 9200
- ATI(R) Radeon(R) 9500
- ATI(R) Radeon(R) 9600
- ATI(R) Radeon(R) 9700
- ATI(R) Radeon(R) 9800
- ATI(R) Radeon(R) X300
- ATI(R) Radeon(R) X550
- ATI(R) Radeon(R) X600
- ATI(R) Radeon(R) X700
- ATI(R) Radeon(R) X800
- ATI(R) Radeon(R) X850
- NVIDIA(R) GeForce(tm) 2 Ultra
- All NVIDIA(R) GeForce(tm) 3/Ti Series
- All NVIDIA(R) GeForce(tm) 4/Ti Series
- All NVIDIA(R) GeForce(tm) FX Series
- All NVIDIA(R) GeForce(tm) 6 Series
- All NVIDIA(R) GeForce(tm) 7 Series
کارت شما در بین کارتهای موجود نیست و احتمال زیاد جواب نمیدهد![]()
با سلام و عرض خسته نباشيد اول از همه بابت ابن تاپيك خيلي مفيد كمال تشكر و اينكه منم يك سؤالي دارم و اونم اينه كه من ميخوام بازي Need For Speed Most Wanted رو نصبكنم پس از اينكه همه كارارو انجام ميدم كاملا طبق Helpوقتي مي خوام بازي رو اجرا كنم اين پيغام رو ميده :
This Application Has Failed To Start Because D3DX9_26.DLL Was Not Found.Re-Installing The Application May Fix This Problem .
بايد بگم كه چون فكر كردم مشكل ممكنه از سي دي باشه يكي ديگه تهيه كردم اما اونم باز همين پيغام رو داد . شايد مشخصات كامپيوترمو بدم بد تباشه :
Cpu : Intel(R)Pentium 4 Cpu 3.00GHz
L2 cache : 2,048 KB
Memory : 512MB
Video Card : WinFast PX 6200 TC
دوست عزیز ابتدا عضویت شما در این فروم را تبریک میگویم و امیدوارم همیشه موفق باشیدنوشته شده توسط piishii
![]()
این اروری که به شما داده مشکل در یک فایل هست که این فایل از فایلهای DirectX هست.
آیا شما دایرکت ایکس موجود در سیدی را نصب کرده اید ؟
اگر که شما دایرکت ایکس را کامل بر روی سیستم نصب کرده اید و مشکل حل نشد
فایلی که گذاشته ام را دانلود کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و در آدرس زیر بریزید
x:\windows\system32
منظور از x همون درایوی هست که ویندوزتان در اون نصب هست![]()
نوشته شده توسط OMID_ONLINE
اول از همه سلام اميد جان يك تشكر ناب ازت ميكنم و اينكه اين سايت كه دادي كه باز نميشه . عزيز ببين درست تايپ كردي ؟ آخه بينش چند تا نقطه داره !!!
سلامنوشته شده توسط piishii
اينم لينكي كه اميد عزيز گذاشتند
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوباره اول از همه كه بازم مرسي و دوم اينكه من اين لينك رو باز كردم اونم با اپرا و فاير فاكس و اكسپلورر اما تو هر سه يه چيزايي نشون داد كه اصلا نفهميدم ! اصلا چيزي واسه دانلود نبودنوشته شده توسط Amin101
![]()
![]()
اگه ميشه بررسي كنيد دوباره كمكم كنيد يه دنيا ممنون![]()
دوست عزیز ابتدا به خاطر لینک اولی که داده بودم معذرتنوشته شده توسط piishii
از امین عزیز هم ممنون که تصحیح کردن
شما بر روی لینک کلیک راست کنید و save target as را بزنید نباید مشکلی باشه
موفق باشید![]()
نوشته شده توسط OMID_ONLINE
آقا با عرض سلام دوباره . مي خواستم بگم كه من اين كاري كه شما گفتي رو انجام دادم هم اون فايلي كه شما زحمت كشيدي دادي رو Extarct كردم هم اينكه از شاخه DirectX سي دي فايل dpvsetup رو Extarct كردم.
بعد كه بازي رو اجرا كردم اون پيغام قبلي رو نداد اون صفحه اي كه قبل از رفتن تو بازي رو نشون ميده داد اما تو بازي نرفت . در ضمن بايد بگم كه يك صدايي هم از Drive A مثل وقتي كه آنتي ويروس چك ميكنه اومد !!!
مي خواسم بگم اگه دوباره بازي رو نصب كنم ممكنه اين دفعه با توجه به فايلي هم كه شما دادي كارم راه بيفته ؟
دو تا سؤال ديگه هم داشتم يكي در مورد بازي Gun كه قبل از بازي اين پيغام رو ميده : Dirext9.0c Must Be Installed بايد بگم كه من اين Dirext رو از روي خود سيدي نصب كردم اما ديگه نميدونم چه مرگشه .
و ديگري هم در مورد بازي Brothers In Arms كه اين يكي اين پيغام رو ميده : Please Install Dirext 9.0 Or Later ( See Release Notes For Instructions On How To Obtain It ) بخدا ديگه ديوونه شدم براي يه بازي تا حالا انقدر اذيت نشدم و كه شما هم بخوام اذيت كنم .
ممكنه كه از My Windows باشه ؟ يعني دوباره نصب بكنم يا از نوع كارت گرافيكيم : WinFast PX6200 Tc ؟؟؟؟؟؟ اخه اين كامپيوترمو من تازگي ها به روز كردم و كارت گرافيكمم جديده .
بازو اگه راهنماييم كنيد يه دنيا ممنوننننننننننننننننننن
پیشی جان سلام
همانطور که از ظواهر امر پیداست بر روی سیستم شما دایرکت ایکس 9.0c نصب نمی باشد و این ارور ها که در بازیهای مختلف به شما میدهد برای این است من به شما پیشنهاد میکنم که یک دایرکت ایکس 9.0c مطمئن بر روی سیستم نصب کنید تا مشکل حل بشه
بعد اون اروری که بهتون میده و داخل بازی نمیره چی هست اون اروری که بعد از کپی کردن اون فایل بهتون میده ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)