تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 32 از 222 اولاول ... 222829303132333435364282132 ... آخرآخر
نمايش نتايج 311 به 320 از 2220

نام تاپيک: [آموزش] هـک بازی جنرال به صورت کامل!

داره خودمونی میشه Chap-Dast's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    ir-esf

پيش فرض

سلا م

دعوت به همکاری

دوستان من یک وبلا گ به این آدرس :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

و یک تالار گفتمان به این آدرس:

کد:

فقط و فقط بر ای بازی جنر ال و سا خت ار تش ایر ان به طور پیشفر ض طر احی کردم می تو نید افر ادی که می خو اهند همکاری کنند بیاید این آدرس و به طور گروهی هم وبلا گ و هم تالار گفتمان رو مدیر یت کنیم .
    لطفا نظر تون رو بگید.
    خيلي ممنون از زحمات شما ولي
    اگه قرار باشه كاري نكنيم صد تا وبلاگم به درد نميخوره بيايد شروع كنيم

آخر فروم باز ufo-alien's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران -پیروزی

پيش فرض

خيلي ممنون از زحمات شما ولي
    اگه قرار باشه كاري نكنيم صد تا وبلاگم به درد نميخوره بيايد شروع كنيم
    سلام
    دوست عزیز ما فعلا تعداد و تخصص مون کمه باید همه بیاید یک جا جمع شیم بعد اعلا م آما دگی کنید و تو انا ئیها تو ن رو هم بگید تا ببینیم چیکار میشه کرد.
    1- اول اعضا معلو م و ثبت شند با نام و مشخصات
    2-اعلا م تخصص و تو انا ئی
    3-باید نرم افزار های این کار رو بدست بیا ریم و همه اعضا (بعد از معلو م شدن) آنها را نصب کنند و تمر ین .
    4-انتخاب چند مد بر ای کار
    5-طر احی تجهیزات و امکانات مورد نیاز تیم ایر ان
    ....
    بقیه رو شما ادا مه بد ید
    حالا برای شر و ع و تجر به بد نیست به صفحات او لیه این انجمن سر بزنید و بر نا مه های رو که معر فی شده نصب کنید و مقداری با مد ها کار کنید تا ببینیم یک نفر وارد پیدا می کنیم ....
    ببینید امکان داره همین مد های رو که دارید با هم تر کیب یا چیزی ازش کم و یا زیاد کنید و بازی بدو ن ارور اجرا بشه ...

بهتر ه به این آدرس هم سر ی بزنید اعضای این سایت همه طر اح و هکر مد های بازی اند با طرز کا رشون آشنا بشید بد نیست =
    کد:

این ها هم مد های هستند که در حال سا ختند بر ای فارسی کردن این سایت بهتره او ن رو درGoogle Translate فارسی کنید بر ای این کار به آدرس زیر بر ید و زبا ن مبدل رو انتخاب بعد آدرس رو در کادر اون کپی کنید و دکمه :Translate رو بزنید و صبر کنید ....
    کد:
    Last edited by ufo-alien; 13-07-2009 at 21:35.

3. این کاربر از ufo-alien بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران -پیروزی

پيش فرض

فقط باید روسیه رو بهشون اضا فه کنیم بهتره 1و2و3 رو با هم تر کیب کنیم و به یکی از زنر ال ها شو ایران کنیم و تجهیزا تشو تعقییر بد یم ....

داره خودمونی میشه LASHBOY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    esf

پيش فرض

................
    Last edited by LASHBOY; 14-07-2009 at 09:11.

اگه نباشه جاش خالی می مونه A.Fire's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Heart of the Sun

پيش فرض

بازم نشد
    اگه ممکنه آدرسی رو که بازی رو او نجا ریختی بنویس ببینم کپی کن دقیقا....
    C:\Program Files\EA Games\Command and Conquer Generals

من از یکی شنیدم که مشکل از سی دی یکه و شرکتی که اونو کپی کرده(Hitak) دستکاریش کرده و Zero hour نمیتونه فایل نصبو پیدا کنه. حالا فکر کنم تنها راه اینه که برم یه جا گیم نت 1 رو برام رایت بزنن چون دیکه تو سی دی فروشی ها پیدا نمیشه و این هم که مال Hitak جدید زدنش و دستکاری شدست. شما هم اگه فکری به نظرتون میرسه بگین لطفا.Mer30.

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    ir-esf

پيش فرض

من از یکی شنیدم که مشکل از سی دی یکه و شرکتی که اونو کپی کرده(Hitak) دستکاریش کرده و Zero hour نمیتونه فایل نصبو پیدا کنه. حالا فکر کنم تنها راه اینه که برم یه جا گیم نت 1 رو برام رایت بزنن چون دیکه تو سی دی فروشی ها پیدا نمیشه و این هم که مال Hitak جدید زدنش و دستکاری شدست. شما هم اگه فکری به نظرتون میرسه بگین لطفا.Mer30.

عزيز دل برادر اينجا كه جاي اين پستا نيست

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    ir-esf

پيش فرض

فقط باید روسیه رو بهشون اضا فه کنیم بهتره 1و2و3 رو با هم تر کیب کنیم و به یکی از زنر ال ها شو ایران کنیم و تجهیزا تشو تعقییر بد یم ....
    سلام خوبيد
    شما كه باز همون حرف خودتونا ميزنيد
    گفتم كه اگه بخواييم اين كارها را بكنيم فكر نكنم عملي بشه
    ما بايد براي شروع يه پچا انتخاب كنيم و فقط يكي از تيماشو تغيير بديم نه اينكه 3 تا پچا با هم تركيب كنيم و روسيه را هم بهش اضافه كنيم
    اين كار خيلي سخت و وقت گيره و فكر نكنم عملي باشه
    (اين نظر شخصيه منه نظر شما چيه؟)
    Last edited by Chap-Dast; 15-07-2009 at 20:45.

اگه نباشه جاش خالی می مونه A.Fire's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Heart of the Sun

پيش فرض

عزيز دل برادر اينجا كه جاي اين پستا نيست
    اینجا تاپیک هک جنراله و منم منتظر یکی بودم که بگه چجوری آدرس نصبو هک کنم یا یه راه دیگه بهم پیشنهاد کنه که بازیم بریزه ولی ماشالا بزنم به تخته ... . من واقعا تعجب میکنم که شما میخواین تمام فایل های جنرال رو دستکاری کنید و ارتش ایران بهش اضافه کنید ولی هیچکی نمیتونه مشکل نصب بازی منو حل کنهواقعا خنده داره.

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران -پیروزی

پيش فرض

سلا م
    دوست من این مشکل مدتی قبل بر ای خود من هم پیش آمد و دلیل آن نیز دقیقا مشکل فعلی شما بو د من سی دی بازی جنر ال یک ام رو بخشیدم به کسی و از رو ش رایت کردم ولی بعد از نصب ویندوز جدید و نصب دو باره ویند و زمتو جه شدم سی دی رایتی من جو اب نمی ده بعد از مد تها گشتن در بازار گیم با لا خر ه مو فق شدم سیدی جنر ال یک رو بخرم ولی چه فایده این بازی دستکاری شده بو د و کا ملا فارسی شده بو د و صدای جنر ال ها و تما م صدا ها ، مر احل نصب و غیر ه فارسی بو دند ...خلا صه بر ای نصب جنر ال دو همان زرو مشکل داشتم و جنر ال زرو بازی جنر ال رو که نصب کرده بو د م نمی شنا خت و هی پیغام می داد این بازی رو نصب کن نصب نیست و از این حر فها ....

وقتی یک مقدار با بازی کلنجار رفتم متو جه شدم این شر کت بر ای نصب بازی یک پوشه می سازه به نام: :
    pardis Game
    و بازی رو او نجا نصب می کنه یعنی به جای اینکه آدرس بازی بشه این :
    F:\Program Files\EAGame\Generals
    می شه این:
    F:\Program Files\pardis Game\EAGame\Generals

علت نشنا ختن جنر ال زرو مو قع نصب هم همین بو د من مو قعی که داشتم جنر ال یک رو نصب می کردم به این ادرس: F:\Program Files\pardis Game\EAGame\Generals
    موقع نصب خودم یک پو شه سا ختم و اسمش و گذاشتم :EAGame و آدر سشد این :
    F:\Program Files\EAGame\Generals

بعد بازی رو نصب کردم و در موقع نصب جنر ال زرو تنها فقط حرف C رو به Fتعقییر دادم و بازی نصب شد و مشکل حل شد والان هر موقع بازی رو دو باره نصب می کنم اینجوری عمل می کنم

باز اگه دیدی مشکل حل نشد بازی جنر ال یک رو ( همانی که الا ن داری مال شر کت : Hitak ) مسیر یکه خودش نصب می کنه نصب کن و بعد یک پو شه به این آدرس بساز :
    F:\Program Files\EA Games \Generals
    و بازی رو در این پوشه: Generals کپی کن
    ببین چی میشه
    البته این که می گند بازی رو او ن شر کت دستکاری کرده و اشکال از سی دیه در ست نیست خیالت را حت دیگه از سی دی که من خر ید م که کا ملا فا رسیه بیشتر دستکاری نشده که !!

موفق باشی
    .

11. این کاربر از ufo-alien بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران -پیروزی

پيش فرض

سلام خوبيد
    شما كه باز همون حرف خودتونا ميزنيد
    گفتم كه اگه بخواييم اين كارها را بكنيم فكر نكنم عملي بشه
    ما بايد براي شروع يه پچا انتخاب كنيم و فقط يكي از تيماشو تغيير بديم نه اينكه 3 تا پچا با هم تركيب كنيم و روسيه را هم بهش اضافه كنيم
    اين كار خيلي سخت و وقت گيره و فكر نكنم عملي باشه
    (اين نظر شخصيه منه نظر شما چيه؟)
    باشه
    د و ستان هر چی شما بگید بیا ید او ل از آسو ن تر ین را ه شر و ع کنیم ببینم آیا کسی می دو نه با ید اصلا از کجا شر و ع کرد ؟ چه نرم افز ار های لا زم این کار هست اصلا از کجا باید شر و ع کرد ؟
    به نظر من پک :

2-ZeroHour Reborn V4.0 The Rise To Power (چون تمام ژنر الها هستند بغیر از روسیه-واتحادیه اروپا...) مناسبه

13. این کاربر از ufo-alien بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •