دستت درد نكنه آقا حميد به دادم رسيدي. توضيحاتت عالي بود.
راستي نميشه جوري فلش كرد كه ديگه customize لازم نداشته باشه و گوشي مثل فابريكش بشه.
دستت درد نكنه آقا حميد به دادم رسيدي. توضيحاتت عالي بود.
راستي نميشه جوري فلش كرد كه ديگه customize لازم نداشته باشه و گوشي مثل فابريكش بشه.
اگه منظورت آکوستیک ارژینال رو گوشیه دارم ولی باید بگردم برات پیدا کنم(البته مگاباس به باحالی الان که هکش کردم نبود)
پیدا کردم آپلود میکنم
آپ کردم
اینم لینکش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای کپی کردن آکوستیک توی گوشی باید اونو تو چه پوشه ای آپ کرد ؟
اگه کسی اینو دید ممنون میشم زودتر جواب بده . الآن خونه دوستم هستم و اون لینک صفحه اول
phone xs alpha 6 هم خرابه و من نمیدونم تو چه آدرسی باید بریزم .
ممنون میشم زودتر جواب بدید .
با سلام و خسته نباشید
من یک گوشی w810دارم یک بار خاموش کردم دیگه روشن نشد با آموزشی که برای بلند که برای بلند کردن صدا بود را تا مرحله فرستادن فایل W810_R4EA031_MAIN_GEرا NERIC_HN_RED49با XS++ رفتم وگوشی روشن شد
اما وقتی میخواهی حالت را انتخاب کنی گوشی گیر میکنه و باید باتری را دراورد یا انتخاب هم میشه کرد سیم
را نمیشناسه
مراحل FarManager170وقتی گوشی را میشناسه در farهیچ فایلی وجود نداردو نمتونم کار را به طور کامل امجام بدم
عاجرانه در خواست کمک دارم
دوست عزیز به گوشی شما شماره سریالش اصلی نیست باید بدی برات رجیستر کنن .
4 تومن خرجشه .
شما باید از برنامه ی phone xs alpha 6 استفاده بکنی نه از ++XS و Far .
آقا حمید من منظورم کلیدای جهتی نبود که شما می گی هر 4 تاشو بزار رو play now ... من اون دکمه ی نقره ای رنگ بود که توش میتونی به هر جایی shortcut بسازی و بعد بری توش![]()
من قبلا" چند تا منو فلش گذاشته بودم . (چند صفحه ی قبل ) توی این لینک هم منو فلشهای توپی واسه دانلود داره ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اسکین رو هم که من بی خیال شدم چون وقتی لود کردم رو گوشیم ، گوشیم قاتی کرد اساسی هر یک ربع یک بار باید خاموش روشن می کردم بعد اسکینو پاک کردم درست شد .![]()
با سلام اقا تو این مرحله1 ساعت و نیم که موندم طبیعیه ؟ در ضمن من از درایو جدیده که اقای w810 پیشنهاد کرده بودند استفاده کردم گوشیمم سریال اصلی با اخرین فریم ویر بود!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا حمید میشه لینک دانلود مستقیم دانلود فایل های main , fs واسه W810 رو که خودتون از SE-NSE برداشتید و
گوشیتونو فلش کردین بزارین ؟
من فایل main رو از صفحه ی اول دارم ولی نمی دونم کدوم فایل fs رو انتخاب کنم درسته .
ممنون میشم لینک مستقیم فایل رو بزارید ؟
مرسی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)