ممنون دوست عزیز جوابات خیلی جامع و کامل بودن!![]()
با توجه به جانقشانی ها، آدم فروشی هاو چشم پوشی هایی که کردید نهایت سعیم رو برای بالا دادن نمره شما میکنم!![]()
ولی هنوز کله بچه ها جواباشون رو ندادن!
بدن چشم لحاظ میکنیم!
موفق باشی![]()
ممنون دوست عزیز جوابات خیلی جامع و کامل بودن!![]()
با توجه به جانقشانی ها، آدم فروشی هاو چشم پوشی هایی که کردید نهایت سعیم رو برای بالا دادن نمره شما میکنم!![]()
ولی هنوز کله بچه ها جواباشون رو ندادن!
بدن چشم لحاظ میکنیم!
موفق باشی![]()
تا وقتی MAXXX هستش جواب دادن ماها الکیه![]()
خب میتونم اینجوری بگم
1) خب اگه نیان که بعد از یه مدت وقتی که بخواهین از اینور نقشه برین اونور نقشه ، چون همه رو قبلا" کشوندین پس حوصله تون سر میره و واسه همینم اونها هی میان که شما بیکار نباشین
2) چرا میشه ، بستگی به نوع لباسی که میپوشین داره ، وقتی که به محله پروفشیونال ها برسین یه لباس یا جلیقه ای هستش که تا 80 کیلو جواب میده
3) کدوم فروشنده کجاست ؟! .... اول بازی که یکی دارین و یکی هم تو کمپ فریدومه ( اگه باهاشون دشمن نشی) و یکی هم تو کمپ دیوتی و یکی هم دکتره که تو منطقه زامبی ها هستش
4) یه سری جاها تموم میشن ولی بیشتر جاها بازم میان ، بچه پر رو به اینها میگن دیگه
5) اگه پول کم آوردی میتونی این کار رو بکنی ولی فقط چیزایی رو بر دار که بدردت میخوره ، از حمل بیشتر از 10 تا تیکه نون و کنسرو و سوسیس خود داری کن که جز اضافه وزن چیزی برات نداره ، به اندازه کافی غذا میپیدایی
6) منهم امتحان نکردم
7) بله
8) نه بابا این یارو خنگوله ، فقط به اسلحه هاش بستگی داره
9) بله میشن ، هرچی بری جلوتر اونها هم حرفه ای تر میشن ، نه بابا شما لازم نیست اسلحه هاشونو تغییر بدی ، چون نمیشه ، خودشون اسلحه هاشون بهتر میشه که بستگی به مهارتشون داره
10 )هیچی ، فقط یکی از مأموریتهات تو کمپ اونهاست
11) اونجا آلودگی شیمیایی یا رادیو اکتیویته ش بالاست
12) پاسخش با شماره 5 یکیه
13) هر چیز گردی که گردو نیستش که جونم ، بفروششون بهتره ، جز اونهایی که 400 تایی به جونت اضافه میکنن یا جلوی خونریزیتو میگیرن یا رادیو اکتیوتو میکشن پایین
خسیس جون فقط یه 7 ؟؟؟!!!! اینجا نمره 7 ناپلئونیه و 13 سوپر نمره حساب میشه
ما موفقیم ، شما موفق باشین با اینهمه پرسش و پاسخ![]()
سلام
اوچیک همه
اینکاره جون خودت این لباسی روکه میگی گرفتی؟ من که تا حالا ندیدم
لحظه شمازی میکنم تا امتحان جغرافیای لعنتی ر و بدم و شروع کنم که پایانای دیگه استالکرو ببینم.(معلممون بد باهام لج شده!!!خفن!!!!!!!!!!)
اول بازی درسته فقط یه دوربین داری ولی باید بری پیش wolf تا بهت یه کلت و یه ماموریت بده.![]()
دوستم ، منظورم همون لباسیه که تن دیوتی ها دم کمپ فریدومه ، من هنوزم دم کمپ فریدومها هستم و از سه چهار هفته پیش وقت نکردم بازیش کنم .
اون لباس رو هم میتونی تو پست شماره 230 صفحه 23 ببینیش ، من اگه وقت کنم از سه شنبه شروع میکنم به بازی کردنش تا ببینم این لباسه کجا هستش .
راستی آخرش اون هد ست و اون رادیو کوچیکه که تو وسایلمونه بدرد خوردش یا فقط الکیه ؟!
توهم حالشو بگیربهش بگو :
کاری نکن که بجای عقربه قطب نما ازت استفاده کنمنمره مو میدی یا نصف النهار مبدأ و مقصد و خط استواتو بریزم بهم همچین که با گرینویچ هم نشه تنظیمت کردش
![]()
ایول . بازی فقط استاکر . ولی اگه اون ترینر نبود من نمیدونم اون قسمتشو چطوری باید رد میکردم !!!!!!! یه مسیر طولانی پر از آدم وسطهاش هم یه یارو بود که با آر پی چی مزد . این همه راه رفتم تا یه دسته رو بدم پایین همین . راستی این ترینر چرا تیر رو هک نمیکنه فقط دویدن و خون رو ثابت نگه میداره .؟؟؟؟
Last edited by mahyarSAMSUNG; 09-06-2007 at 18:16.
خب بگو چه ورژن ستاکر رو داری تا من مشکلتو حل کنم .... بیخیالش بیا این ورژن رو بگیر که هم جونتو و هم پول و هم وزن و بی سرو صدا بودنتو و فشنگ و .... هک میکنه که مال ورژن 1.0001 هستش :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by Inkareeeeeeeeee; 09-06-2007 at 18:35.
اینکاره جون ممنون بابت جوابا!
البته تا یه مقداری که رفتم بعضی سوالا خود به خود حل شد ولی بازم ممنون![]()
تخصیر من نیست که 7 نمره کلاسی گزاشتم از اداره آموزش و پرورش پی سی ورلد گفتن که از 5 نمره بیشتر نزارید حالا من 2 نمره هم اشانتیون اضافه گزاشتم بد کردم!![]()
البته هنوز هم سر در نیاوردم از بعضی ماموریت ها مسنکه بعضی ها زمانیه برای خودشون باطل میشن وFailed میده ولی در هر صورت الان به تفنگ های خوبی رسیدم که زوم هم دارن ولی به قوله شما این یارو واقعا چپه با اونا هم بعضی اوقات چپ و چوله میزنه!!خودشم بکشه یه اسنایپر خوب نمیشه!
![]()
فقط مواظب باشید این سوالای من هم مثله این جک و جونورای تو بازی برای خودش زیاد نشن و تاپیکو رادیواکتیویته نکنن!![]()
موفق تر باشی!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)