شما میشه بگی از طریق این برنامه چه دست کاریهای کردی.
شما میشه بگی از طریق این برنامه چه دست کاریهای کردی.
بهترین کار برای شما اینه که گوشی رو فلش کنی.
هيچي.قسمت settingمن skin نبود.اونو از قسمت سمت چپ برنامه زدم .نميدونم چيزاي ديگر اضافي زدم يا نه.مي خواستم فلش كنم.ولي ترسيدم خرابش كنم.اگه ميشه يه راه حل ديگه نشون بدي.
بهترین راه اینه که نترسی و فلش کنی اگر هم فکر میکنی نمیتونی! بهتره به یک مغازه یا نمایندگی چیزی بدی.
بهتره نترسي فلش كرىن خيلي راحته از اين سايت استفاىه كن من 2 هفته هست وي3ايكس كرفتم تا حالا 2 بار فلشش كرىم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به اساتيد من تازه 1 هفته هست يه مموري 512 خريدم اما بعد از مدتي كه با گوشي كار ميكنم گوشي اطلاعات مموري رو مموري توسط گوشي نشون داده ميشه ولي تو بخش كليپ تصويري اهنگ و يا بخش تصاوير هيچ چي نشون نميده و من نميتونم رو مموري عكس اينا سيو كنم انگار مموري هنگ كنه ولي وقتي فرمت ميكنم درست ميشه مشكل از كجاست چطوري حلش كنم ايا مموري سوخته
سلام به همه اساتید محترم
من یک v3xدارم اما نمیدونم چه طوری باید نرم افزار توش بریزم لطفا راهنمهیی کنین
به احتمال زیاد مشکل از مموری است.در ثانی شما یکبار مموری رو فرمت کن و 4 تا پوشه با نامهای Audio .video.picture. kjava بساز و فایلهای مربوطه رو بریز ببین درست نمیشه.
شما باید فایلهای جاوا رو در مموری گوشی در پوشه ای تحت عنوان kjava بریزی که ممکنه این پوشه بصورت مخفی در مموری باشه.اگه اینطور بود تو همون صفحه اول مموری که 3 تا پوشه دیگه هم هست بریز بعد از توی گوشی میتونی نصبش کنی.
خیلی ممنون از راهنماییتون امیر جان
از دوستان یک سوال فنی داشتم
هنگامیکه برای یکی از contact ها یا همان افرادی روکه در دفترچه تلفن گوشی ذخیره کردم یک زنگ اختصاصی برای یک شخص میگذارم ، وقتی آن شخص برام SMS هم میفرسته بازم صدای همون زنگ میاد
آیا راه حلی وجود داره که به هنگام دریافت SMS از اون شخص صدای ملودی اس ام اسی که برای همه فعال هست بیاد ؟
با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)