تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 32 از 136 اولاول ... 222829303132333435364282132 ... آخرآخر
نمايش نتايج 311 به 320 از 1354

نام تاپيک: كلوپ v3i,v3x

آخر فروم باز amir2011's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    منزل همیشگی ما قلب کسانی است که دوستشان داریم

پيش فرض

آقايون و خانوما سلام.من تازه واردم.گوشي من از وقتي كمي با lg editor دستكاريش كردم نمايشگر بيرونيش فقط wallpeper نشون ميده و ساعت،ميزان آنتن،شماره ي تماس گيرندرو نشون نميده.خواهش ميكنم كمك كنيد.
    شما میشه بگی از طریق این برنامه چه دست کاریهای کردی.

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت

پيش فرض

مرسی بابت پاسخ اما عرض کنم که خودتونم میدونید این گوشی ها معمولا گارانتی ندارند. برنامه خاصی نریختم که مشکل ایجاد کنه.فلش نکردم از تغییر seem هم استفاده نکردم.
    بهترین کار برای شما اینه که گوشی رو فلش کنی.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض كمك

بهترین کار برای شما اینه که گوشی رو فلش کنی.
    هيچي.قسمت settingمن skin نبود.اونو از قسمت سمت چپ برنامه زدم .نميدونم چيزاي ديگر اضافي زدم يا نه.مي خواستم فلش كنم.ولي ترسيدم خرابش كنم.اگه ميشه يه راه حل ديگه نشون بدي.

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت

پيش فرض

هيچي.قسمت settingمن skin نبود.اونو از قسمت سمت چپ برنامه زدم .نميدونم چيزاي ديگر اضافي زدم يا نه.مي خواستم فلش كنم.ولي ترسيدم خرابش كنم.اگه ميشه يه راه حل ديگه نشون بدي.
    بهترین راه اینه که نترسی و فلش کنی اگر هم فکر میکنی نمیتونی! بهتره به یک مغازه یا نمایندگی چیزی بدی.

پروفشنال rozysara's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

بهتره نترسي فلش كرىن خيلي راحته از اين سايت استفاىه كن من 2 هفته هست وي3ايكس كرفتم تا حالا 2 بار فلشش كرىم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پروفشنال rozysara's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام به اساتيد من تازه 1 هفته هست يه مموري 512 خريدم اما بعد از مدتي كه با گوشي كار ميكنم گوشي اطلاعات مموري رو مموري توسط گوشي نشون داده ميشه ولي تو بخش كليپ تصويري اهنگ و يا بخش تصاوير هيچ چي نشون نميده و من نميتونم رو مموري عكس اينا سيو كنم انگار مموري هنگ كنه ولي وقتي فرمت ميكنم درست ميشه مشكل از كجاست چطوري حلش كنم ايا مموري سوخته

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام به همه اساتید محترم
    من یک v3xدارم اما نمیدونم چه طوری باید نرم افزار توش بریزم لطفا راهنمهیی کنین

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت

پيش فرض

سلام به اساتيد من تازه 1 هفته هست يه مموري 512 خريدم اما بعد از مدتي كه با گوشي كار ميكنم گوشي اطلاعات مموري رو مموري توسط گوشي نشون داده ميشه ولي تو بخش كليپ تصويري اهنگ و يا بخش تصاوير هيچ چي نشون نميده و من نميتونم رو مموري عكس اينا سيو كنم انگار مموري هنگ كنه ولي وقتي فرمت ميكنم درست ميشه مشكل از كجاست چطوري حلش كنم ايا مموري سوخته
    به احتمال زیاد مشکل از مموری است.در ثانی شما یکبار مموری رو فرمت کن و 4 تا پوشه با نامهای Audio .video.picture. kjava بساز و فایلهای مربوطه رو بریز ببین درست نمیشه.
    سلام به همه اساتید محترم
    من یک v3xدارم اما نمیدونم چه طوری باید نرم افزار توش بریزم لطفا راهنمهیی کنین
    شما باید فایلهای جاوا رو در مموری گوشی در پوشه ای تحت عنوان kjava بریزی که ممکنه این پوشه بصورت مخفی در مموری باشه.اگه اینطور بود تو همون صفحه اول مموری که 3 تا پوشه دیگه هم هست بریز بعد از توی گوشی میتونی نصبش کنی.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

خیلی ممنون از راهنماییتون امیر جان

داره خودمونی میشه amir tv's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض سوال

از دوستان یک سوال فنی داشتم
    هنگامیکه برای یکی از contact ها یا همان افرادی روکه در دفترچه تلفن گوشی ذخیره کردم یک زنگ اختصاصی برای یک شخص میگذارم ، وقتی آن شخص برام SMS هم میفرسته بازم صدای همون زنگ میاد
    آیا راه حلی وجود داره که به هنگام دریافت SMS از اون شخص صدای ملودی اس ام اسی که برای همه فعال هست بیاد ؟
    با تشکر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •