آقا کسی کتاب خلاقیت ریاضی جرج پولیا را نداره؟
چاپ آخر انتشارات فاطمیش مال 9 سال پیشه گیر نمیاد
اگه فارسی بود چه بهتر نبودم انگلیسی
آقا کسی کتاب خلاقیت ریاضی جرج پولیا را نداره؟
چاپ آخر انتشارات فاطمیش مال 9 سال پیشه گیر نمیاد
اگه فارسی بود چه بهتر نبودم انگلیسی
سلام.
ببینین این پی دی اف زیر کمکتون میکنه؟
موفق باشین.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
90/9/8
سلام به همگی
من رشتم علوم کامپیوتر (پیام نور) هست
یه کتاب کمک آموزشی (هرچه به زبان ساده تر بهتر!) برای ریاضی عمومی 2 نوشته محمد جلودار ممقانی رو میخواستم بهم معرفی کنید .
البته اگه فیل PDF هم از اون کتاب موجود باشه که عالیه
پیشاپیش ممنون
سلام.
متاسفانه در این مورد لینک رایگان پیدا نکردم. همه اش پولی بود. از جمله سایت زیر که کتاب حل مسائل ریاضی عمومی 2 محمد جلودار رو به قیمت نزدیک به شصت هزار تومن میفروشه!!
ضمنا مشخصات سه کتاب حل تمرین دیگه رو هم از بانک اطلاعاتی خانه ی کتاب براتون درآوردم که اگه خودتون تمایل داشتین برین بگردین و این کتابها رو تو بازار پیدا کنین:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدموفق باشین.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
90/9/9
ممنون ولی اینا کامل نیستن
میخواستم بدونم کتاب کمک اموزشی که شما یا دوستان تست کرده باشید ویا شنیده باشید که خوبه فقط برای ریاضی عمومی 2 نوشته محمد جلودار ممقانی رشته علوم کامپیوتر پیام نور سراغ دارید؟
من شخصا چیزی سراغ ندارم
موفق باشین.
90/9/10
ببخشید میشه چند تا کتاب خوب که نه سطحش متوسط به بالا باشه برای درس معادلات دیفرانسیل بگید.. مثال هم زیاد داشته باشه
سلام.
اینا رو ببینین به دردتون میخوره:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدهمه ی اینها حاصل یه سرچ ساده و کوتاه در گوگل هست. خودتون هم میتونین امحان کنین.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشین.
90/9/10
Last edited by davy jones; 01-12-2011 at 20:29.
ممنون ولی اگه لینک دانلودش هم نبود مشکل نیست. فقط کتابای خوب رو معرفی کنید برام کافی خودم تهیه میکنم.
بنده به شما پایگاه بانک اطلاعاتی خانه ی کتاب رو معرفی میکنم:
در اونجا میتونین از وجود کتابهایی در زمینه ی دلخواه و مورد نیازتون با اطلاع بشین. شماره ی شابک و انتشارات کتاب در زمینه ی نیازتون رو در اونجا میتونین پیدا کنین و در بازار به دنبال تهیه اش بگردین.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
+
ضمنا پست قبلیم رو هم ویرایش کردم.
موفق باشین.
90/9/10
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)