تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 32 از 34 اولاول ... 2228293031323334 آخرآخر
نمايش نتايج 311 به 320 از 335

نام تاپيک: ◄◄ تاپیک جامع پرسش و پاسخ در مورد ایـــــــــــــدز ►►

اگه نباشه جاش خالی می مونه John Cena723's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

دوست عزیز گاهی 16 ماه طول میکشه تا بدن آنتی بادی بر علیه اچ آی وی بسازه که تو تست مثبت نشون بده به ازمایش بعد از 3 ماه هرگز نمیشه اعتماد کرد
    اطلاعات خودتونو به روز کنید. بر اساس سازمان دارو و غذای آمریکا و مرکز کنترل و پیشگیری از بیماریها 3 ماه (12 هفته) بعد از رابطه ی جنسی مشکوک تنها زمانیست که می توانید به نتیجه آزمایش اعتماد کنید. تنها در کشور آمریکا توصیه می کنند که 13 هفته بعد از رابطه جنسی مشکوک (دخول در مقعد و واژیتال بدون استفاده از کاندوم) آزمایش بدید و در باقی کشورها از همون 12 هفته استفاده می کنند. اگر به حرفم اطمینان ندارید می تونید به سایت های FDA و CDC مراجعه کنید. تنها زمانیکه باید 6 ماه بعد آزمایش بدید وقتیست که شما در دوران شیمی درمانی به سر می برید یا بخاطر پیوند عضو از داروهای ضد پس زدن استفاده می کنید و یا معتاد تزریقی طولانی مدت می باشید. در ضمن شما می تونید نظر خودتونو داشته باشید (که البته کاملا اشتباهه) ولی می دونید با دادن همین اطلاعات غلط چه مقدار استرس به کسانیکه رابطه جنسی مشکوک داشتند وارد می کنید؟ بنظرم افرادی باید در تاپیک راهنمایی کنند که مقالات روز پزشکی درباره این بیماری رو مرور کنند نه اینکه به منبعشون سایتی مثل ویکی پدیا باشه که هر فرد ناتجربه ای میتونه اطلاعاتش رو ویرایش کنه.

افرادی مثل دکتر" هوک" یا دکتر "هندزفیلد" جواب آزمایشی که 8 هفته بعد از رابطه باشه رو قطعی می دونند و نیازی نمی بینند 3 ماه بعد از رابطه آزمایش داده بشه اما ما با راهنمای رسمی پیش میریم. استدلال این عزیز هم اینه که در 30 سال سابقه کاریشون تا حالا کسی رو ندیدند که 6 هفته بعد از رابطه جواب آزمایشش منفی بشه و بعده ها(3 یا 4 هفته بعد) با دادن آزمایش دوباره جواب مثبت دریافت کنند.

یک موضوع مهم : این ویروس در بزاق دهان وجود داره اما به هیچ وجه نمی تونه این ویروس رو انتقال بده چون خود بزاق دارای چندین پروتئین و آنزیم هست که اجازه نمیده این ویروس منتقل بشه. حتی آزمایشاتی وجود داره که از بزاق دهان برای منفی یا مثبت بودن اچ آی وی استفاده می کنند و کاملا قابل اطمینان و مورد تایید FDA هستند.
    اما اینکه از طریق بوسیدن یا خوردن انتقال پیدا نمی کنه با اون دوستمون هم نظر هستم و برای این حرفمم تحقیقی که 10 سال بر روی هزاران زوج صورت گرفته رو قرار میدم تا بلکه یک سری از افسانه هایی که در مورد این بیماری وجود داره رو از اذهان خارج بکنیم.

خود طرف گفت فقط یک بار تو زندگیش رابطه داشته و اونم دهانی بوده مجبور که نیست دروغ بگه واسه کسی چند وقت دیگه بیشتر زنده نیست چه لزومی داره دروغ بگه بعدش اصلا مگه قراره چیزی بهش بگن که دروغ بگه؟
    دوست عزیز ما بر اساس تحقیقاتی که صورت گرفته صحبت می کنیم نه بر اساس ادعاهای یک فرد! شما تحقیق بلند مدتی(10ساله)که میان هزاران زوج صورت گرفته و حتی یه نفر مبتلای جدید مشاهده نشده رو قبول دارید یا ادعاهای فردی که به هر دلیلی دوست نداره رابطه ی جنسی مقعدی یا مهبلی ای که داشته رو قبول کنه؟ استفاده از سرنگ مشترک رو چطور؟ شما مطمئنید ایشون معتاد تزریقی نبوده؟ حتما آدم نباید نئشه باشه تا نشون بده معتاد تزریقیه.

قالَ علیٌ علیهِ السَّلامُ : کـَم مِن شَهوَةِ ساعَةٍ اَورَثـَت حُزناً طـَویلاً. علی علیه السلام فرموده است: چه بسا یک ساعت کامروایی و شهوت، اندوه طولانی به بار می آورد و غم و غصه ی فراوان از پی دارد.
    همه ی ما مسلمونیم و اعتقاد خودمون رو داریم ولی فکر نمی کنید جاش اینجا نباشه؟ در ضمن برای دریافت این ویروس به یک ساعت نیازی نیست ، بلکه چند دقیقه یا حتی چند ثانیه کافیه.

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

ویروس ایدز تا چه زمانی میتواند در محیط بیرون زنده بماند؟
    هیچ تحقیقی تا بحال صورت نگرفته که نشون بده دقیقا چه مدت این ویروس در خارج از بدن انسان یا شرایط آزمایشگاهی دوام میاره اما چون ویروس خیلی خیلی شکننده ای هست در عرض مدت فوق العاده سریعی غیرفعال میشه. اینم یادتون باشه که این ویروس زنده یا مُرده نیست بلکه یا فعاله یا غیرفعال.

درسته اما ثابت هم نشده که رابطه دهانی بی خطر نیست من چند وقت پیش بیمارستان میلاد بودم یه مورد بود که از رابطه دهانی مبتلا شده بود
    رابطه دهانی فقط و فقط زمانی خطر داره (بازم خطرش مثل زمانی نیست که شما بدون کاندوم رابطه مقعدی یا مهبلی دارید) که دهنتون جر خورده باشه و فورا به مراقبت پزشکی نیاز داشته باشید. بنظرتون کسی تو این شرایط حاضر به س*کس دهانی هست؟!

آقا من دیروز تو آرایشگاه بعد از اینکه اصلاح سرم تموم شد ، شک کردم که آیا آرایشگر تیغ رو قبلش تعویض کرده بود یا نه ؟ ( راستش احتمال زیاد می دم که عوض نکرد. آخه من رو این مساله خیلی حساس هستم و لی دیروز کلا فکرم جای دیگه ای بود و اصلا دقت نکردم )
    هیچ خطری شما رو تهدید نمی کنه. این ویروس از طریق اشیای سطحی (تیغ ، سوزن خیاطی و ...) منتقل نمیشه. بنا به دلیلی که اون بالا توضیح دادم. شما نیازی به آزمایش ندارید و الکی هم زندگی رو به خودتون تلخ نکنید. اگر قرار بود این ویروس به این طرق منتقل بشه می دونید در روز چند ابتلای جدید داشتیم؟!

روز جهانی ایدز رو از تقویم ایران برداشتن ؟ چرا ؟
    بله ، حقیقت داره. استدلالشونم اینه که چون ابتلا به این بیماری در کشور زیاد نیست بنابراین نیازی نیست در تقویم باشه که البته (خیلی ببخشید) خریت تمامه نه استدلال. بجای حرکت به جلو و آگاهی بیشتر دارن به سمت عقب گام بر میدارند. امیدوارم افزایش ابتلا به این ویروس در کشور دلیلی برای بازگشت این روز به تقویم نباشه...

برای روابط مقعدی و مهبلی خودتون همیشه بصورت درست و مداوم از کاندوم استفاده کنید تا از این ویروس در امان باشید.

3. 2 کاربر از John Cena723 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام
    من از ویروس ایدز و نحوه انتقالش خبری ندارم اما سوالی دارم
    امروز در خونه با ماشین اصلاح خودمون حواسم نبود و خورد به لبم و خون اومد
    این ماشین رو من و پدرم و برخی اوقات که دایی ام میاد استفاده میکنیم.
    حالا قبل از اینکه ریش در بیارم سابقه این دستگاه رو نمیدونم راستش!
    حالا چند ماهی هست نه دایی ام مصرف کرده و پدرم هم یک ماه هست با این ماشین اصلاح نکرده
    حالا من چقدر در خطر هستم؟ لطفا بد شانس ترین حالت رو در نظر بگیرید
    برای انجام آزمایش باید چی کار کنم
    Last edited by iranch; 20-04-2012 at 15:42.

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام
    من از ویروس ایدز و نحوه انتقالش خبری ندارم اما سوالی دارم
    امروز در خونه با ماشین اصلاح خودمون حواسم نبود و خورد به لبم و خون اومد
    این ماشین رو من و پدرم و برخی اوقات که دایی ام میاد استفاده میکنیم.
    حالا قبل از اینکه ریش در بیارم سابقه این دستگاه رو نمیدونم راستش!
    حالا چند ماهی هست نه دایی ام مصرف کرده و پدرم هم یک ماه هست با این ماشین اصلاح نکرده
    حالا من چقدر در خطر هستم؟ لطفا بد شانس ترین حالت رو در نظر بگیرید
    برای انجام آزمایش باید چی کار کنم
    هیچ خطری شما رو تهدید نمی کنه.همونطور که قبلا گفتم این ویروس زمانیکه از بدن خارج بشه به سرعت غیرفعال میشه و قابلیت آلودگی رو از دست میده. در ضمن طبقه گفته خودتون یک ماه از این وسیله استفاده نشده بنابراین چطور میتونه شما رو الوده کنه؟! هیچ نیازی برای آزمایش دادن نیست و بهتره بدون دغدغه به زندگیتون ادامه بدید

راه های شایع انتقال این بیماری :
    تماس جنسی محافظت نشده (بدون کاندوم) مقعدی و مهبلی
    استفاده از سرنگ مشترک
    مادر به فرزند(در دوران شیردهی)

6. 3 کاربر از John Cena723 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

دوست عزیز شما خیلی این ویروس رو دست کم گرفتین به نظرم درست نیست اینجوری به بچه های سایت بگین چون این ویروس خیلی خطرناک تره از این چیزی که شما میگین پس لطفا دست کم نگیرینش و بذارین بقیه هم حسابی حواسشون جمع باشه
    اگر مدرکی دال بر حرفاتون دارید خوشحال میشم در خدمتتون باشم در غیر اینصورت مسیر تاپیک رو منحرف نکنید. اون دوست عزیزمون هم می تونند هر موقع که خواستند برن آزمایش بدند و نتیجه منفی خودشون رو دریافت کنند. من هر حرفی زدم بر اساس تحقیقات چندین و چند ساله ی پزشکی بوده نه از روی فوبیای ایدز!

8. 2 کاربر از John Cena723 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

من میگم هنوز ثابت نشده رابطه دهانی کاملا بی خطره آیا این حرف غلطه من میگم حتی اگه کسی رابطه دهانی مختصری هم داشته باید تست اچ آی وی بده
    چرا همچین حرفی می زنید؟ برای خودم متاسفم که این همه برای شما عزیزان تایپ کردم ولی دریغ از اینکه یه توجه کوچیک به پست من کرده باشد. من لینک تحقیق 10 ساله ای که در کشور اسپانیا انجام شده و نشون میده که رابطه دهانی بی خطره رو گذاشتم ولی بی تفاوت ازش گذشتید. اگر مشکل زبان انگلیسی هست من با کمال میل جزئیات این تحقیق رو براتون همینجا میذارم.

10. این کاربر از John Cena723 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

اگه یکی بفهمه ایدز داره چی کار باید بکنه؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تو قلب خدای مهربون

پيش فرض

اگه یکی بفهمه ایدز داره چی کار باید بکنه؟
    باید هر چه زودتر داروهای ضد ویروس مصرف کنه اگه توان مالی داشته باشه و بتونه همزمان 3 نوع داروی ضد اچ آی وی مصرف کنه تقریبا میتونه مثل یه آدم معمولی عمر کنه

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

باید هر چه زودتر داروهای ضد ویروس مصرف کنه اگه توان مالی داشته باشه و بتونه همزمان 3 نوع داروی ضد اچ آی وی مصرف کنه تقریبا میتونه مثل یه آدم معمولی عمر کنه
    اطلاعات اشتباه. شما فردی نیستید که بتونید در مورد داروهای مصرفی بیماران اچ آی وی مثبت اظهار نظرکنید. اگر کسی اچ آی وی مثبت شد تنها و تنها باید با دکتر متخصص در مورد این بیماری و داروهای مصرفی صحبت و مشاوره کرد.

شما می تونید نظر خودتونو داشته باشید که البته کاملا خرافات و اشتباهه. حداقل اگر می خواهید بگید ..... دارای ریسک هست بگید دارای ریسک پایینی هست نه اینکه بگید "خیلی خطرناکه". مشخصه شما اصلا در زمینه این بیماری به روز و مطلع نیستید. در ضمن هنوز برای گفته های خودتون مدرک ارائه نکردید ولی من مدرک خودم رو گذاشتم تا شما و دیگران ازش استفاده کنند. حتی در تحقیقی که در سن فرانسیسکو انجام شده هیچکسی از طریق ...... مبتلا نشده است.
    من نمی دونم با این لجبازیا شما میخواید چی رو ثابت کنید. من برای کمک به دیگران و دادن به روزترین اطلاعات در زمینه این بیماری اینجام ولی مثل اینکه خیلی دوست دارید تو جهالت خودتون بمونید.
    در ضمن یه جا اشاره کردید که شاید تا 16 ماه لازم باشه آزمایش بدیم که باز هم فقدان اطلاعات شما رو نشون میده. اولا در تاریخ 30 ساله ی این بیماری بیشترین زمانی که برای آزمایش معرفی شده 1 سال (12ماه) بوده که اونم مربوط به دهه 80 و اوایل 90 میشه که آزمایش ها از حساسیت بالایی برخوردار نبودند. در تاریخ 30 ساله این بیماری اصلا توصیه نشده که 16 ماه بعد از رابطه آزمایش بدید. این اطلاعات نادرست رو شما از کجا میارید؟

14. این کاربر از John Cena723 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

اطلاعات اشتباه. شما فردی نیستید که بتونید در مورد داروهای مصرفی بیماران اچ آی وی مثبت اظهار نظرکنید. اگر کسی اچ آی وی مثبت شد تنها و تنها باید با دکتر متخصص در مورد این بیماری و داروهای مصرفی صحبت و مشاوره کرد.

مگه راه درمانی داره؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •