تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 32 از 616 اولاول ... 222829303132333435364282132532 ... آخرآخر
نمايش نتايج 311 به 320 از 6155

نام تاپيک: ✔ نظام وظیفه و شرایط ادامه ی تحصیـل مشمولان || معافیت ها در پست اول و دوم

حـــــرفـه ای امير موسر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

افزايش سقف معافيت تحصيلي
    با تصويب ستاد كل نيروهاي مسلح افزايش سقف تحصيلي معافيت تحصيل مشمولان وظيفه عمومي اعلام گرديد با توجه به اينكه در برخي موارد بدليل شرايط غير عادي و خارج از اراده دانشجو ممكن است سقف مجاز تعيين شده براي هر مقطع تحصيلي پاسخگوي نياز دانشجو نباشد فلذا بر اساس ابلاغيه ستاد كل نيروهاي مسلح ، با تصويب كميسيون موارد خاص دانشگاهها و وزارت خانه هاي علوم و بهداشت و درمان و دانشگاه آزاد اسلامي مدت مجاز تحصيل به شرح زير افزايش مي يابد:
    الف - مقاطع كارداني ، كارشناسي ناپيوسته و كارشناسي ارشد ناپيوسته يك ترم
    ب- مقاطع كارشناسي پيوسته ، دكتري پزشكي پيوسته و دكتري PHD دو ترم

اقا این یعنی چی !؟ یعنی کاردانی شده 7 ترم !؟

حـــــرفـه ای mahdi7610's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

ممنون مهدی جان
    من با رییس دانشگاه پیام نور شهرمون حرف زدم(البته دانشگاهیه که یکی دوسال تاسیس شده) و اون گفت که نمیشه 2 بار کنکور داد
    گفت اونایی که رفتن دوباره شرکت کردن کارت پایان خدمت داشتن یا اینکه مشمول نبودن
    به نظرت چرت گفته؟
    به نظرم چرت گفته .

من توی دوستام کسایی هستند که 3 بار کنکور دادن . و متولد 62 هستند و هنوز هم نه درسشون تموم شده و نه خدمت رفتن

یکبار دوران پیش دانشگاهی کنکور دادن . یکبار هم بعد از پیش دانشگاهی کنکور دادن و یک بار هم خدمتشون را تمدید کردن و دوباره کنکور دادن .

رئیس دانشگاه اصلا از این جور چیزها سر در نمیاره . به خاطر این که این کارها اصلا ربطی به اون نداره . هر دانشگاه برای این کارها خودش مسئول جداگانه داره .

موفق باشی

3. این کاربر از mahdi7610 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

افزايش سقف معافيت تحصيلي
    با تصويب ستاد كل نيروهاي مسلح افزايش سقف تحصيلي معافيت تحصيل مشمولان وظيفه عمومي اعلام گرديد با توجه به اينكه در برخي موارد بدليل شرايط غير عادي و خارج از اراده دانشجو ممكن است سقف مجاز تعيين شده براي هر مقطع تحصيلي پاسخگوي نياز دانشجو نباشد فلذا بر اساس ابلاغيه ستاد كل نيروهاي مسلح ، با تصويب كميسيون موارد خاص دانشگاهها و وزارت خانه هاي علوم و بهداشت و درمان و دانشگاه آزاد اسلامي مدت مجاز تحصيل به شرح زير افزايش مي يابد:
    الف - مقاطع كارداني ، كارشناسي ناپيوسته و كارشناسي ارشد ناپيوسته يك ترم
    ب- مقاطع كارشناسي پيوسته ، دكتري پزشكي پيوسته و دكتري PHD دو ترم

اقا این یعنی چی !؟ یعنی کاردانی شده 7 ترم !؟
    این قانون را من دیده بودم

این یعنی اینکه قبلا معافیت تحصیلی چقدر بوده به اندازه یک ترم هم به اون اضافه شد . یعنی دانشجو میتونه یک ترم دیگه توی دانشگاه اگه فارغ التحصیل نشده درس بخونه .

با این اوصاف پیام نور سال پیش معافیت تحصیلیش از 6 سال به 7 سال ارتقا یافته بود که با این قانون یک ترم هم به اون اضافه شد . پس معافیت تحصیلی پیام نور شد 7 سال و یک ترم . یعنی 15 ترم

مقاطع دیگه هم باید ببینید چقدر معافیت تحصیلی داشتن که یک ترم هم به اون اضافه شد .

موفق باشید

5. این کاربر از mahdi7610 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای امير موسر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من ورودی 85 کاردانی داشنگاه ازادم ! اون سالی که ما رفتیم یه فرمی پر کردیم که 6 ترمه باید تموم کنیم ! الان پس شده 7 ترم !؟ این صحبت رو هم بچه ها میکردن که 7 ترمه شده از چند ماه پیش ! بعد این اطلاعیه رو کی زده !؟ تاریخ نداشت ! ولی تو سایت نظام وظیفه 3 ومین اطلاعیست !

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

ممكن است سقف مجاز تعيين شده براي هر مقطع تحصيلي پاسخگوي نياز دانشجو نباشد
    این جمله یعنی اینکه خیلی از دانشجوها به دلیل شرایطی که توی زندگی یا تحصیل دارند با مشکل مواجه هستند و نمیتونند توی مدت زمانی که تعیین شده فارغ التحصیل بشن . به همین دلیل یک ترم هم به اون اضافه شده .

این قانون از سوی نظام وظیفه ابلاغ شده و توی سایتش هم زده . پس درست هستش . و شما که کاردانی ازاد میخونید یک ترم هم بهتون اضافه شده و همون طور که شما گفتید میتونید تا 7 ترم توی دانشگاه باشید

موفق باشی

8. این کاربر از mahdi7610 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ardavan_2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

خب رفتن به خارج از کشور برای کسی که هنوز خدمت سربازی نرفته مشکل هستش .

شما برای خارج شدن از کشور به شرطی که محصل باشید و از معافیت تحصیلی استفاده کنید ابتدا باید حداقل 15 میلیون نقد بزاری . سند هم تا جایی که اطلاع دارم قبول نمی کنند . باید پول نقد بزاری

یا حداقل باید 15 میلیون ضمانت بانکی داشته باشی . و این ضمانت بانکی هر کسی نمی تونه باشه باید یک سرمایه دار باشه

یا اینکه یک کسی نظامی معتبر شما را ضمانت کنه .

در ضمن شما باید مشخص کنید که چند روزه قصد دارید برید و برگردید . اگه یک روز اضافه بمونید فراری محسوب می شید و پولت هم توسط دولت نوش جان میشه و دیگه بهت پس داده نمی شه

تازه این قانونها برای کسی هست که بخواد سفرهای زیارتی بره .

اگه سفر شما زیارتی نباشه و خدمت هم نکرده باشید دیگه فکر نمی کنم ویزا هم بدن . و فقط به محصل ها ویزا میدن اون هم فقط برای سفرهای زیارتی .

چون کسایی که 15 میلیون وثیقه میزارن و میرن ، اون طرف اب اینقدر بهشون خوش میگذره که قید 15 میلیون را هم می زنند و دیگه به کشور برنمی گردند .

به خاطر همین دیگه به غیر از محصل به شرطی که خدمت نکرده باشه ویزا داده نمی شه . و به محصل ها هم فقط ویزا برای سفرهای زیارتی داده می شه .

ویزا تا زمانی معتبر هست که توش قید شده باشه شما چند روز قراره اونجا بمونید .

موفق باشی
    یعنی من اگه برای همیشه یه جا برم بمونم مثلا ترکیه...نمیزارن برم؟اگه میزارن تا چه موقع ممنوع الخروج میشم؟
    چون از نظام وظیفه چند ماه پیش قبل از این قانون جدید پرسیدم گفتن تا اخر امسال وقت خروج از کشور رو داری حالا می خواستم ببینم الان چی تا چه موقع حق خروج از کشور رو دارم؟
    Last edited by ardavan_2008; 04-07-2009 at 18:58.

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

یعنی من اگه برای همیشه یه جا برم بمونم مثلا ترکیه...نمیزارن برم؟اگه میزارن تا چه موقع ممنوع الخروج میشم؟
    چون از نظام وظیفه چند ماه پیش قبل از این قانون جدید پرسیدم گفتن تا اخر امسال وقت خروج از کشور رو داری حالا می خواستم ببینم الان چی تا چه موقع حق خروج از کشور رو دارم؟
    شما تا وقتی که مشمول نشده باشید اجازه خروج از کشور را دارید . ولی تا زمانی میتونید خارج از کشور بمونید که موعد اعزام شما فرا نرسیده باشه . و اگه موعد اعزام شما فرا برسه و برنگردید غیب می خورید .

البته اونم فکر نمی کنم به این راحتی اجازه بدن برید . چون ممکنه برید و دیگه بر نگردید . احتمالا باید باز هم وثیقه بزارید . که البته از کسایی که هنوز وقت خدمتشون فرا نرسیده اطلاع زیادی ندارم .

شما اگه خدمتتون را تموم کنید دیگه اختیار خودتون را دارید و میتونید به راحتی از کشور خارج بشید . اما اگه زمان خدمتتون فرا برسه دیگه به هیچ عنوان نمیتونید از کشور خارج بشید .

سال بعد متولدین 71 به خدمت فراخوانی می شن و شما تا اونموقع میتونید از کشور خارج بشید . وگرنه دیگه نمی تونید .

موفق باشی

11. این کاربر از mahdi7610 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

این قانون من ندیدم برای 3 تا برادر تصویب شده باشه . احتمالا هنوز قراره که این قانون تصویب بشه .

فعلا اگه 4 تا برادر باشن و 3 تا از اونها خدمت کرده باشن نفر چهارم معاف هستش .

در ضمن اگه یکی از برادر ها توی ارگانهای نظامی مشغول به کار باشه هم مشکلی نیست و قبول هستش .

موفق باشی
    ممنون مهدی جان

نکنه خود سردار کارگری(یه موقعی ریس نظام وضیفه بود الان نمی دونم هست یا نه)

بله برای 4 برادر قبلا بود ولی انگار قراره برای 3 برادر هم تصویب بشه

راستی سن پدر به چند سالگی برسه میشه کفالت گرفت

آخر فروم باز mohsensoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    روی زمین

پيش فرض

رئیس دانشگاه اصلا از این جور چیزها سر در نمیاره . به خاطر این که این کارها اصلا ربطی به اون نداره . هر دانشگاه برای این کارها خودش مسئول جداگانه داره .

موفق باشی
    مرسی
    پس من باید از کی بپرسم؟
    آخه نظام وظیفه خیلی شلوغه باید 2 روز تو صف وایستی تازه معلوم نیست طرف جوابتو بده یا نه؟
    پلیس +10 چیزی میدونه؟
    توی دانشگاه ها هم جایی پیدا میشه ازش بپرسیم؟
    میخوام یه جوری دیگه نکلیفم روشن باشه تا بر اساس اون برنامه هامو تنظیم کنم و مطمئن باشم چیزی که میگن درسته

آخر فروم باز mehdi_360's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

هيپرئيدروز (عرق كردن كف دست) شديد معاف دائم

بجه ها اين قانون سر جاشه هنوز؟
    من كف دست و بام شديد عرق ميكنه!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •