مرخصی بعدی پایان دورست
بالاخره این ارتش ....تی تموم داره میشه برای همیشه، متاسفم واسه اون کادریاش که باید 30 سال توی اون ....دونی بمونن و بپوسن!
مرخصی بعدی پایان دورست
بالاخره این ارتش ....تی تموم داره میشه برای همیشه، متاسفم واسه اون کادریاش که باید 30 سال توی اون ....دونی بمونن و بپوسن!
من منظورم فرمانده یگانی اموزشی خودتان است و سعی کنید سلسله مراتب را رعایت کنید
هر هنگام برای مرخصی و یا برای عبور مرور به محیط خارج پادگان مشکل داشتید و بدون هیج علتی مانع تراشی کردند فورا با بازرسی اطلاع دهید ، یک سرهنگی یک روز مانع خروج من از پادگان در پایان ساعت اداری شد ، به بازرسی اطلاع دادم کمتر از پنج دقیقه از پادگان خارج شدم،زیر اب زنی از نظر اخلاقی کار صحیحی نیست اما گاهی در خدمت برای ادب کردن و زهر چشم گرفتن از عده ای لازم است ، هرگاه هتک حرمتی فحاشی کردند سریعا به حفا و بازرسی اطلاع دهید تا پیگیری شود اگر صندوق مکاتبه مستقیم با فرماندهی پادگان دارید می توانید ان موضوع را برای او مکتوب کنید. درگیر فیزیکی دو حالت دارد اگر جراحتی نداشته باشد بازداشت و اضافه خدمت دارد اگر با جراحت همراه باشد فرمانده پادگان می تواند فرد خاطی را به دادگاه نظامی معرفی کنید ، اما با توجه به اینکه یک ماه از اموزشی شما باقی مانده سعی کنید از هرگونه حاشیه دور باشید
معمولا پزشکان در کمیسیون ها مستقل رای هستند و کمتر به خواسته های سربازان توجه می کنند فقط یک حالت دارد که فردی به جای معاف کامل درخواست معافیت از نگهبانی و... داشته باشد.
من خودم با برگه سبز گواهی موقت گرفتم. اولین بار می شنوم که بسیج همچنین مدرکی خواسته معولا انها گواهی اشتغال خدمت لازم دارند
یکی از مواردی که پادگان ها در مورد معاف از رزم های اعصاب و روان احتیاط می کنند مرخصی دادن به انهاست یعنی همیشه نگران هستند که این سربازان با لباس خدمت در بیرون مشکلی ایحاد کنند که پای خود پادگان هم گیر باشه ، به فرض که پزشک بیمارستان به شما استعلاجی دهد شما باید ان نامه را به فرمانده یگان خود نشان دهید تا او مطلع باشد چون ممکن است فرار یا غیبت برای شما رد کند. اگر ان منطقه که خدمت می کنید کسری داشته باشد به طور خودکار برای شما در سیستم ثبت می گردد و کاری لازم نیست انجام دهید.
Last edited by mani6606; 16-07-2015 at 20:19.
منظور شما را متوجه نشدم برای من مهم نیست فرمانده متوجه میشه یا نه الان با این شرایط به من مرخصی میدن ؟؟ منظور شما اینه که به معاف از رزم های اعصاب روان مرخصی نمیدن؟؟ منظور من از 45 روزه استیلاجی بود که چه جوری استفادش کنم
Last edited by lechking; 16-07-2015 at 22:25.
خب البته منم آموزشی کازرون بودم دژبان ها چندان دوستانه رفتار نمی کردند با ما وقتی هم که یگانم افتاد پرندک چون تو ستاد فرماندهی خدمت می کردم حتی دژبان های کادر هم با هام خیلی خوب بودن ولی می دیدم که سربازان دژبانی خیلی وحشیانه با آموزشی ها رفتار می کردن حتی یه بار پوتین هاشون رو هم در آورده بودن و با همون وضعیت کلاغ پر می بردنشون!منظورتون از فرمانده یگان همون امیر پادگانه؟(من تو اموزشی هستم 02)
چیز خلاف که باهام نیست ولی اونا ظاهرا مرض دارن .مثلا یه روز که میخاستم مرخصی بیام دژبان گفت دفترچه مرخصی رو بده ببینم و وقتی بهش دادم گفت بهت نمیدم که بری مرخصی .گفتم چرا ؟ گفت همینجوری دوست دارم خلاصه یک روز دیرتر مجبور شدم برم بیرون چون یک روز از سه روز مرخصیم پرید . یا مثلا میگه ساکت رو بزار اینجا خودت برو گمشو اونطرف یا نمیتونه مودبانه بگه برو اونورتر میاد مثل یک حیوان وحشی میکوبونه تخت سینم و هل میده من به خاطر این رفتار غیر انسانی و بی ادبانه میخام ازشون شکایت کنم .فقط دوتاشون اینطورین.از بقیه چیز بدی ندیدم این دو تا هم وظیفن کادری نیستن اما تا پوست این دو تا رو نکنم ولشون نمیکنم.متاسفانه اگر هم بخام شکایت کنم اونا به راحتی میتونن به دروغ شهادت بدن که مثلا دفترچه مرخصی من رو به خاطر رفتار یا ظاهر نامناسب ازم گرفتن و نزاشتن مرخصی برم .حالا من چطور باید ثابت کنم که اینطور نبوده و اونا از عمد و از روی دل به خواه خودشون نزاشتن برم بیرون ؟
راستی اگه موقع زورگویی یا بی ادبی با دژبان درگیر بشم چه اتفاقی میفته ؟ دادگاهی میشم ؟
آموزشی ها چون از قوانین اطلاع ندارند یه مقدر اذیت میشن!
شما اول یه گلایه به فرمانده گروهان خودت بکن!
اگه نشد که خب اول برو پیش سر گروهبان یگان دژبان و باهاش صحبت کن و اونم اگه جواب نداد با فرماندشون صحبت کن!
در پادگان ما دژبانی اگر چه فرمانده ای مستقل داشت ولی کلا زیر مجموعه یگان خدمات بودو فرمانده خدمات فرمانده ارشد اونا هم حساب می شد!
از درگیری لفظی و خصوصا فیزیکی به شدت پرهیز نمایید که عواقب بسیار سنگین حتی تجدید دوره رو می تونه به ارمغان بیاره برای شما!
بازرسی هم اتفاقا به جز حفا و عقیدتی به شکایات شما در مورد هر فرد یا یگانی رسیدگی میکنه!
ریاست ستاد پادگان هم در مرحله بعد قرار داره!
نکته این جاست که باید سلسه مراتب رو رعایت کنید و نمیشه که اول برید پیش فرمانده پادگان یا همون امیر پادگان
بازم اگه جواب نداد یه ندا بده بیام اون دژبانا رو چک و لقدی کنم برم
البته وقتی منو می بینن باید از نیم کیلو متری خبر دار وایسن چون نتیجه خدمتی من هم حساب نمی شن![]()
Last edited by Doctor Splinter; 17-07-2015 at 02:35.
مرخصى حق طبيعى هر سرباز است اما گاهى به سربازانى كه مشكلات روحى دارند با وسواس مرخصى مى دهند
براى استعلاجى بلند مدت شما نياز به دستور پزشك بيمارستان داريد ، درمانگاه پادگان حق اين كار را دارد ، به بيمارستان كه اعزام شديد بايد پزشك را متقاعد كنيد تا او براى شما استعلاجى رد كند اما توجه داشته باشيد كه دست پزشكان براى مرخصى هاى بلند مدت بسته است شايد بتوانند تا دو هفته ، بنابراين سعى كنيد اين ميزان را در طول خدمت تفسيم كنيد ، اگر از برگه معافيت از رزم خودتان كپى داريد به همراه داشته باشيد در غير اين صورت دفترچه بيمه كه در ان ليست داروها موجود باشد.
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
سلام دوستان من 4سال بسیج عادی نهاد ریاست جمهوری دارم،سرباز سپاهم،کسری میخام.حتی شده 1ماه.یه راهی معرفی کنید.کسی رو معرفی کنید.عید تسویه میکنم.
سلام به همه دوستان
پیش پیش عیدفطر مبارک
یه سوال بهترین جای خدمت در ناجا کدوم بخشه؟تو مشهد کجا بهتره؟
در ضمن من میان دوره اومدم از اراک اگه سوالی دارین در خدمتم
ممنون از همه
داداش شما مگه خدمتت تموم نشده؟
من الان گروه 33 دوره کدم
الحق از بهشت (01) اومدم تو جهنم![]()
سلام دوستان، من برگ سقید اعزام به خدمت دارم و تاریخش یک شهریوره، الان یه کار خوب پیدا کردم و تصمیم گرفتم نرم خدمت، فراری محسوب میشم؟
یکی از دوستان گفتن برگ اعزام دو ماه بعد دوباره میاد در خونتون، درسته؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
دوستان تک پسری چقدر در نزدیک محل زندگی افتادن تاثیر داره؟
هم اکنون 10 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 10 مهمان)