تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3198 از 4105 اولاول ... 219826983098314831883194319531963197319831993200320132023208324832983698 ... آخرآخر
نمايش نتايج 31,971 به 31,980 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

اگه نباشه جاش خالی می مونه Doctor Splinter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

سلام
    دژبانی ارتش زیر نظر بازرسی هست ؟ دژبانی بعضی اوقات بی دلیل روی اعصاب من میره یا توهین میکنه .از عمد این کارو میکنن تا طرف دعوا راه بندازه و براش پرونده سازی کنن .اما خوب توهین برای من قابل قبول نیست .کسی اطلاع داره اگه بخام به خاطر توهین های دژبان ازش شکایت کنم میتون برم بازرسی یا زیر نظر بازرسی نیست ؟ به من گفتن نمیشه از دژبان شکایت کرد ؟
    در درجه اول باید به فرمانده یا سر گروهبان یگانشون بگید،اگر اونا پیگیری نکردن قدم بعدی بازرسی هست و قدم های بعدی هم رییس ستاد و جانشین فرماندهی و نهابت فرماندهی!
    کدوم پادگان هستید؟؟؟
    البته در ناجا هم من دیدم که دژبان های ستاد خیلی بد رفتار می کنن یکیشون رو که نزدیک بود چک و لقدی کنم که معذرت خواهی کرد ولی دیدم که با سربازا و کلا پرسنل وظیفه فوق العاده بد رفتار می کنن!
    Last edited by Doctor Splinter; 15-07-2015 at 22:39.

2. این کاربر از Doctor Splinter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

با سلام.
    کدای مراکز اموزش شهریور ماه کی مشخص میشه واسمون ؟
    2- اگه وسط خدمت فعالی بسیج مثلا اسفند ماه بشه یک سال، میشه کسری این یک سال فعالی رو گرفت؟
    از نیمه مرداد به بعد کد مراکز اموزشی مشخص می شود
    سوال سوم مورد اولرو جواب ندادین..
    میشه از کمسیون درخواست کنم منو تو یگان از ساعت 12 تا فردا ساعت 8 صبح بلامانع کنند یعنی اینکه توصیه کنند برگه مرخصی روزانه ام رو از ساعت 12 بنویسند تا فرداش ساعت 8 صبح ؟؟
    برگه مرخصی یگانی از اختیارات فرمانده گروهبان یا گروهبان یکان است و پزشک از وضیعت یگان شما و پزشک در این مورد دخالتی نمی کند
    ** کمک کمک **
    برای تکمیل مدارک پرونده بسیج (برای کسری) اینکه میگن کپی آخرین مدرک تحصیلی هم باید باشه دقیقا چیو میخوان؟ منی که لیسانسم دانشگاه همون روز تسویه یه نامه دادن که گواهی مدرک کارشناسی بود منتها بالاش نوشته <سازمان وظیقه عمومی تهران بزرگ> ، یعنی این قبول نیست؟ باید برم دانشگاه؟ (به من همون روز گفتن مدرک موقت نمیدیم)

این نامه معرفی شما به سازمان وظیفه عمومی است شما باید برگه موقت تحصلی را تحویل دهید بیشتر دانشگاه ها برای تحویل مدرک موقت تحصیلی یا مدرک اصلی شما نیاز به گواهی اشتعال به خدمت یا کارت پایان خدمت دارند،
    سلام رفقا
    اقا مارو معاف از رزم کردن /
    ولی چون پدر و مادرم از نظر روحی حال جالب ندارند و پدرم چند سال قبل ناراحتی اعصاب دوقطبی و مادرمم افسردگی شدید داره، میخوام استشهاد پر کنم ولی پدرم موافق نیست میگه مردم بعدا حرف درمیارن و درک نمیکنن این ناراحتی اعصاب هم مانند بیماری های دیگس.
    بنظرتون چیکار کنم؟
    بخاطر بیماری هر دوشون نه من میتونم راه دور بیفتم ، نه اونا طاقت کنار امدن را دارند.
    رفقا کمک کنید / مرسی
    دوست عزیز
    اگر شما به دنبال معافی کفالت هستید و با توجه به سابفه بیماری پدر ، مادر شما ، روتد ان هیمن طوریه و نیاز به استشهاد دارند
    سلام
    دژبانی ارتش زیر نظر بازرسی هست ؟ دژبانی بعضی اوقات بی دلیل روی اعصاب من میره یا توهین میکنه .از عمد این کارو میکنن تا طرف دعوا راه بندازه و براش پرونده سازی کنن .اما خوب توهین برای من قابل قبول نیست .کسی اطلاع داره اگه بخام به خاطر توهین های دژبان ازش شکایت کنم میتون برم بازرسی یا زیر نظر بازرسی نیست ؟ به من گفتن نمیشه از دژبان شکایت کرد ؟
    دژبان ها در ارتش همه جا همین طوری هستند متاسفانه چون ورودی پادگان دستشون است فکر می کنند که قدرت زیادی دارند و این اخلاق زشت رو سربازان از پرسنل کادر خودشون فرا می گیرند،دژبانی یگان حدایی است و ربطی به بازرسی و حفا ندارد وظیفه دژبانی اعلام سربازان و کادری ها قانون شکن به بازرسی است . ابتدا شما با فرمانده یگان خودتون صحبت کنید او را در جریان موضوع قرار دهید سپس به بازرسی می توانید شکایت کنید که فلان سرباز یا کادر توهین کرده . سعی کنید در مواردی که دژبان ها بی علت کیر می دهند به هیچ وجه با انها وارد جر و بحث نشوید مطمن باشید که اگر چیز خلاف مقرارتی به همراه نداشته باشید رژبان به هیج نحوی نمی تواند پرونده برای کسی بسازد .سربازان دژبانی به دنبال باجگیری هستند یا می حواهند با خراب کردن یک سرباز دیگر از فرماندهشون مرخصی بگیرند.

4. این کاربر از mani6606 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ahwazp30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

دژبان ها در ارتش همه جا همین طوری هستند متاسفانه چون ورودی پادگان دستشون است فکر می کنند که قدرت زیادی دارند و این اخلاق زشت رو سربازان از پرسنل کادر خودشون فرا می گیرند،دژبانی یگان حدایی است و ربطی به بازرسی و حفا ندارد وظیفه دژبانی اعلام سربازان و کادری ها قانون شکن به بازرسی است . ابتدا شما با فرمانده یگان خودتون صحبت کنید او را در جریان موضوع قرار دهید سپس به بازرسی می توانید شکایت کنید که فلان سرباز یا کادر توهین کرده . سعی کنید در مواردی که دژبان ها بی علت کیر می دهند به هیچ وجه با انها وارد جر و بحث نشوید مطمن باشید که اگر چیز خلاف مقرارتی به همراه نداشته باشید رژبان به هیج نحوی نمی تواند پرونده برای کسی بسازد .سربازان دژبانی به دنبال باجگیری هستند یا می حواهند با خراب کردن یک سرباز دیگر از فرماندهشون مرخصی بگیرند.
    منظورتون از فرمانده یگان همون امیر پادگانه؟(من تو اموزشی هستم 02)

چیز خلاف که باهام نیست ولی اونا ظاهرا مرض دارن .مثلا یه روز که میخاستم مرخصی بیام دژبان گفت دفترچه مرخصی رو بده ببینم و وقتی بهش دادم گفت بهت نمیدم که بری مرخصی .گفتم چرا ؟ گفت همینجوری دوست دارم خلاصه یک روز دیرتر مجبور شدم برم بیرون چون یک روز از سه روز مرخصیم پرید . یا مثلا میگه ساکت رو بزار اینجا خودت برو گمشو اونطرف یا نمیتونه مودبانه بگه برو اونورتر میاد مثل یک حیوان وحشی میکوبونه تخت سینم و هل میده من به خاطر این رفتار غیر انسانی و بی ادبانه میخام ازشون شکایت کنم .فقط دوتاشون اینطورین.از بقیه چیز بدی ندیدم این دو تا هم وظیفن کادری نیستن اما تا پوست این دو تا رو نکنم ولشون نمیکنم.متاسفانه اگر هم بخام شکایت کنم اونا به راحتی میتونن به دروغ شهادت بدن که مثلا دفترچه مرخصی من رو به خاطر رفتار یا ظاهر نامناسب ازم گرفتن و نزاشتن مرخصی برم .حالا من چطور باید ثابت کنم که اینطور نبوده و اونا از عمد و از روی دل به خواه خودشون نزاشتن برم بیرون ؟

راستی اگه موقع زورگویی یا بی ادبی با دژبان درگیر بشم چه اتفاقی میفته ؟ دادگاهی میشم ؟
    Last edited by ahwazp30; 16-07-2015 at 12:25.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2015

پيش فرض

چیز خلاف که باهام نیست ولی اونا ظاهرا مرض دارن .مثلا یه روز که میخاستم مرخصی بیام دژبان گفت دفترچه مرخصی رو بده ببینم و وقتی بهش دادم گفت بهت نمیدم که بری مرخصی .گفتم چرا ؟ گفت همینجوری دوست دارم خلاصه یک روز دیرتر مجبور شدم برم بیرون چون یک روز از سه روز مرخصیم پرید . یا مثلا میگه ساکت رو بزار اینجا خودت برو گمشو اونطرف یا نمیتونه مودبانه بگه برو اونورتر میاد مثل یک حیوان وحشی میکوبونه تخت سینم و هل میده من به خاطر این رفتار غیر انسانی و بی ادبانه میخام ازشون شکایت کنم .فقط دوتاشون اینطورین.از بقیه چیز بدی ندیدم این دو تا هم وظیفن کادری نیستن اما تا پوست این دو تا رو نکنم ولشون نمیکنم.متاسفانه اگر هم بخام شکایت کنم اونا به راحتی میتونن به دروغ شهادت بدن که مثلا دفترچه مرخصی من رو به خاطر رفتار یا ظاهر نامناسب ازم گرفتن و نزاشتن مرخصی برم .حالا من چطور باید ثابت کنم که اینطور نبوده و اونا از عمد و از روی دل به خواه خودشون نزاشتن برم بیرون ؟

راستی اگه موقع زورگویی یا بی ادبی با دژبان درگیر بشم چه اتفاقی میفته ؟ دادگاهی میشم ؟
    دژبانی هم فرمانده داره دیگه. معمولا یه سرهنگه. چنین اتفاقی‌ افتاد باید مستقیم می‌رفتی پیش فرماندشون. بازرسی کارا رو طول میده. درگیری فیزیکی‌ یا لفظی رو پیشنهاد نمیکنم ولی‌ اگه من بودم و دفترچمو به هیچ دلیلی‌ یه وظیفه احمق میگرفت، سرم رو نمینداختم پائین و برگردم تو پادگان. باید پیش هر فرماندهی که میدیدی می‌رفتی و جریان و تعریف میکردی. مظلوم نباش

7. این کاربر از Sarbaz2Be بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز GiggleClub's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

اقا ما اومدیم میان دوره
    چقد خونه خوبه

9. این کاربر از GiggleClub بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

دوستان خدمتی خدا قوت و حسابی هم خسته نباشید. می دونم سخته پوست آدم کنده می شه ولی می گذره.

یک مورد رو دیدم دوستان خیلی راجع بهش پست می گذارند معاف از رزمه. ما که خدمت بودیم می گفتند معاف از رزم فقط تاثیرش زمان جنگه و زمان صلح عملا بی مصرفه و هر کس هم که معاف از رزم داشت عملا فرقی با بقیه نداشت. ولی اواسط خدمت فهمیدم در یک صورت معاف از رزم تاثیر می گذاره اونم اینه ذکر کنه معاف از فلان مورد. مثلا ذکر کنه معاف از نگهبانی با اسلحه. معاف از تیر اندازی. معاف از رژه. یا معاف از نگهبانی....

نمی دونم شدنیه یا نه ولی به پزشک معالجتون بگید ذکر هم بکنه که دقیقا از چی معاف هستید. کاری شما انجام می دین خلاف قوانین نیست و اگر مافوق شما تبعیت نکرد می تونید موضوع رو با بازرسی در میون بذارید.

البته یادم هست یک مورد داشتیم نفر رفت زرنگی کرد معاف از نگهبانی گرفت از فرداش یک شب در میون فرمانده می گذاشتش آماد! یک همچین قضایایی هم هست.

تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

دوست عزیز 2 تا توصیه می کنم بهت

1) اگر به فرمانده یا بازرسی یا هر جای دیگه اطلاع می دین حتما کثبی اطلاع بدین و نامه رو هم می نویسین 2 تا کاغذ با یک کاربن بینشون بنویس که یک نسخه هم خودتون داشته باشید. با ذکر نام نفرات و هرگز به صورت جمعی این کار رو نکنید! یعنی مثلا نری به دوستات هم بگی بیاین پایین برگه من رو امضا کنید یا همراه من بیاید چون عملا به جرم تبانی می تونند زندانت کنند

2) هیچ وقت بازرسی و حفاظت رو دست کم نگیرید! هیچ وقت. معجزه ها دیدیم ما از این ها در طول خدمت.
    Last edited by T_L_O_T_D; 16-07-2015 at 15:21.

12. این کاربر از T_L_O_T_D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2014

پيش فرض

این نامه معرفی شما به سازمان وظیفه عمومی است شما باید برگه موقت تحصلی را تحویل دهید بیشتر دانشگاه ها برای تحویل مدرک موقت تحصیلی یا مدرک اصلی شما نیاز به گواهی اشتعال به خدمت یا کارت پایان خدمت دارند،
    آیا با برگه سبز هم میدن مدرک موقتو؟
    برای پروندۀ بسیج حتما باید مدرک موقتو بگیرم؟ همون نامه به نظام وظیفه رو قبول نمیکنن؟ (آخه من به دانشگاه بدهکارم وام گرفتم تا سال 97 باید قسط بدم نمیتونم برم دنیال تسویه و گرفتن مدرک موقت)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

دوستان من معاف از رزم اعصاب روان هستم و میخوام مرخصی استیلاجی بگیرم الان شرایطش چه طوریه مثلا برم بهداری بگم بهم اعزام بده بعد تو بیمارستان بگم مشکل اعصاب دارم برام 15 تا بنویسید مینویسن؟؟ یا نه؟؟ شرایطش چه طوری هست؟؟ تو دفترچه بیمم هم داروهایی رو که واسه خاطر اعصاب میخورم هست یعنی به نوعی مدرکم همینه من لیسانس وظیفه ام تو قوشچی ارومیه هستم جایی که خودش به خاطره شرایطش 2 ماه کسری داره!! من کلا میخوام از این 45 روز استفاده کنم چه کنم؟؟
    Last edited by lechking; 16-07-2015 at 16:31.

تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

دوستان من معاف از رزم اعصاب روان هستم و میخوام مرخصی استیلاجی بگیرم الان شرایطش چه طوریه مثلا برم بهداری بگم بهم اعزام بده بعد تو بیمارستان بگم مشکل اعصاب دارم برام 15 تا بنویسید مینویسن؟؟ یا نه؟؟ شرایطش چه طوری هست؟؟ تو دفترچه بیمم هم داروهایی رو که واسه خاطر اعصاب میخورم هست یعنی به نوعی مدرکم همینه من لیسانس وظیفه ام تو قوشچی ارومیه هستم جایی که خودش به خاطره شرایطش 2 ماه کسری داره!! من کلا میخوام از این 45 روز استفاده کنم چه کنم؟؟
    اعزام به بیمارستان می تونید بگیرید. مرکز مشاوره توی پادگان هم می تونید مراجعه کنید مشکلتون رو شرح بدین، چون اون ها هم می تونند استعلاجی بدن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 10 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 10 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •