دوستان استان کردستان یگان یا پادگان امیانه برای نیروی انتظامی داره یانه ؟
دوستان استان کردستان یگان یا پادگان امیانه برای نیروی انتظامی داره یانه ؟
سوال سوم مورد اولرو جواب ندادین..١-احتمال ان خيلى كنه و مشكلات بسيارى دارد
٢-در كميسيون بعد از معاينه با احترام اين موضوع را مطرح كنيد طورى كه پزشك فكر نكند امر مى كنيد
٣-بله ، با پارتى شانس بيشترى داريد، برخى سازمان ها به بسيج نيز اهميت مى دهند
میشه از کمسیون درخواست کنم منو تو یگان از ساعت 12 تا فردا ساعت 8 صبح بلامانع کنند یعنی اینکه توصیه کنند برگه مرخصی روزانه ام رو از ساعت 12 بنویسند تا فرداش ساعت 8 صبح ؟؟
** کمک کمک **
برای تکمیل مدارک پرونده بسیج (برای کسری) اینکه میگن کپی آخرین مدرک تحصیلی هم باید باشه دقیقا چیو میخوان؟ منی که لیسانسم دانشگاه همون روز تسویه یه نامه دادن که گواهی مدرک کارشناسی بود منتها بالاش نوشته <سازمان وظیقه عمومی تهران بزرگ> ، یعنی این قبول نیست؟ باید برم دانشگاه؟ (به من همون روز گفتن مدرک موقت نمیدیم)
داداش چرا سخت میگیری ! همون قبوله ببر تحویل بده
سلام رفقا
اقا مارو معاف از رزم کردن /
ولی چون پدر و مادرم از نظر روحی حال جالب ندارند و پدرم چند سال قبل ناراحتی اعصاب دوقطبی و مادرمم افسردگی شدید داره، میخوام استشهاد پر کنم ولی پدرم موافق نیست میگه مردم بعدا حرف درمیارن و درک نمیکنن این ناراحتی اعصاب هم مانند بیماری های دیگس.
بنظرتون چیکار کنم؟
بخاطر بیماری هر دوشون نه من میتونم راه دور بیفتم ، نه اونا طاقت کنار امدن را دارند.
رفقا کمک کنید / مرسی
سلام
دژبانی ارتش زیر نظر بازرسی هست ؟ دژبانی بعضی اوقات بی دلیل روی اعصاب من میره یا توهین میکنه .از عمد این کارو میکنن تا طرف دعوا راه بندازه و براش پرونده سازی کنن .اما خوب توهین برای من قابل قبول نیست .کسی اطلاع داره اگه بخام به خاطر توهین های دژبان ازش شکایت کنم میتون برم بازرسی یا زیر نظر بازرسی نیست ؟ به من گفتن نمیشه از دژبان شکایت کرد ؟
چرا مدرک موقت میدن، اول باید تسویه کنی، تسویه ات که انجام شد بلافاصله توی بخش دانش آموخته گان یا مسول آموزش دانشکده بهت مدرک موقت میدن...
Sent from my SM-T211 using Tapatalk
یعنی با اون نامه ای که دادن (واسه نظام وظیفه) کارم راه نمیفته واسه کسری؟ باید دوباره برم دانشگاه؟
(تو متن اون نامه هم نوشته که مدرک کارشناسی به آقای فلان تعلق میگیرد!)
دوستان کسی نبود مارو راهنمایی کنه ؟
چون اگر دانشگاهت تموم بشه اگه با معافیت مخالفت بشه برگ اعزام برات میاد
یه برگ اشتغال به تحصل بگیر
برو واکسن هاتو بزن و تمام مدارک رو تکمیل کن ببر نظام وظیفه
اونجا ببین چی میشه.
حتما تاکید کن که هنوز دانشجویی
بازم هم از پلیس +10 راهنمایی بگیر
هم اکنون 15 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 15 مهمان)