تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 3197 از 4751 اولاول ... 2197269730973147318731933194319531963197319831993200320132073247329736974197 ... آخرآخر
نمايش نتايج 31,961 به 31,970 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    فضولی؟

پيش فرض

مثل اینکه شما تا حالا شبها سرعتتون محدود نشده که نشه یه پیج را باز کنید ...
    تا حالا سرویس محدود به اسم نامحدود نگرفتین که بعد از رسیدن به 100 درصد سرعتتون نصف حالت استاندار بشه نه نصف سرعت همیشگی.
    جدیدا هم که شبها دیسکانکت های پی در پی و تغییر آی پی میدن که نتونی دانلود کنی!
    بعضی ها هم این وسط شانس میارن گیر همچین چیزها نمیافتن ...

شما تازه از 25 خرداد شاتلی شدین یه مدت طول میکشه تا با این حالتها روبرو بشید و به تجربه ما برسید/
    شما اگه به تعداد پستهای من در این تاپیک نگاه کنید میبینید که من بیش از 1600 تا پست توی این تاپیک دادم و از سال 86 تا اخر سال 89 که شاتل بودم اوایل شاتل خیلی عالی بود و من به همه توصیه میکردم که از شاتل بگیرن ولی تا شاتل به جایی رسید به جای اینکه به فکر کاربرها باشند و پهنای باند را افزایش بدن متاسفانه روز به روز به مناطق تحت ساپورت و تعداد کاربرها اضافه میکنید و روز به روز هم محدودیتها را بر سرویهای شبانه به اسم شیر بودن افزایش میدن....
    واقعا درست میگید منم زمانی که گرفتم خوب بود اما بعد از 2 ماه شد اینی که همه میبینیم همش به فکر پول اند
    الان بعد از یک سال می خواهم از شاتل برم اگر شرکتی یافتم میرم در غیر این صورت میسوزم میسازم

2. این کاربر از cantexmojtaba بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز SA.JJ.AD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

دوستان دانلود شبانه ی همه به این صورت افتضاء در اومده یا ... منزیاد دانلود انچنانی نمیکنم !! شاید هفته ای 3 گیگ بصورت میانگین !! اما ...
    +
    اصلا بدون قند شکن !! سرعت افتضاحه !! 5 کیلوبایت اونورا و پر از نوسان !( تمام لینک ها )! اما با وی پی ان ( و حتی قند شکن های رایگان ) سرعت بصورت خوب و عادی میشه !!
    .
    موضوع چیه ؟!
    Last edited by SA.JJ.AD; 01-07-2011 at 01:00.

4. این کاربر از SA.JJ.AD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه kian525's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان دانلود شبانه ی همه به این صورت افتضاء در اومده یا ... منزیاد دانلود انچنانی نمیکنم !! شاید هفته ای 3 گیگ بصورت میانگین !! اما ...
    +
    اصلا بدون قند شکن !! سرعت افتضاحه !! 5 کیلوبایت اونورا و پر از نوسان !( تمام لینک ها )! اما با وی پی ان ( و حتی قند شکن های رایگان ) سرعت بصورت خوب و عادی میشه !!
    .
    موضوع چیه ؟!
    هیچی مثل آب خوردن آی پی ها رو میبندن، سرعت رو کم میکنند! بعد هم که به پشتیبانی میگی برمیداره برات کپی پیست میکنه که "مشکل فنی هست به زودی رفع میشه!"

من که 2 شب پیش به طرف گفتم اگر حل شدنی بود تا الان حل شده بود!

این هفته، اخرین هفته اشتراک ام هست هر شب میگذارم برای دانلود

6. 3 کاربر از kian525 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ariaei_tabar's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    teh

پيش فرض

مثلا هر ماه یه پولی میدیم که اینتر نت داشته باشیم تو رو ز عادی که هروز
    1-اشکال از مخابرات باتشکر از صبرتون
    2-اشکال از مبداباتشکر از صبرتون
    3-اشکال از ...باتشکر از صبرتون
    4.........باتشکر از صبرتون وو.......
    دیگه شب که 12 به بعد فاتحهه .بسم ال....
    میگی هم میگن سرویس رایگان ، .....این سرویس رایگانرو ببرن ییهو بگین 12 تا 8 قطع دیگه
    Last edited by ariaei_tabar; 01-07-2011 at 02:33.

8. 2 کاربر از ariaei_tabar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SA.JJ.AD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شهر باران

8

هیچی مثل آب خوردن آی پی ها رو میبندن، سرعت رو کم میکنند! بعد هم که به پشتیبانی میگی برمیداره برات کپی پیست میکنه که "مشکل فنی هست به زودی رفع میشه!"

من که 2 شب پیش به طرف گفتم اگر حل شدنی بود تا الان حل شده بود!

این هفته، اخرین هفته اشتراک ام هست هر شب میگذارم برای دانلود

پس ای پی هارو محدود میکنن سرعتشونو ؟! اخه یعنی چی ؟!خب نمیگن با اینکار مردم رو مجبور میکنیم از قند شکن استفاده کنن همش ؟! من زیاد دانلود نمیکنم !! در طول هفته اصلا شده چند شب کلا دانلود نکنم یا فقط بازی انلاین تا ساعت 3 الی 4 انجام بدم که اونم کلا حداکثر 300 مگ استفاده میشه مثلا !!

.
    چرا اینجور میکنن ... یه مدت راحت بودم از دست این گند کاری های شاتل . فک کنم نوبتم شده
    +
    فردا یه زنگ میزنم یکم فحش میدم بلکه شاید سبک شم !!
    Last edited by SA.JJ.AD; 01-07-2011 at 05:14.

10. 2 کاربر از SA.JJ.AD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه carrow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

منم بلاخره بعد از 2 سال اشتراک دیگه واقعا میخوام قید شاتل رو بزنم.
    اگر تا هفته دیگه درست نشه و همینطوری بمونه صد در صد میرم یه سرویس دیگه ( احتمالا مبین نت یا ایرانسل )

12. این کاربر از carrow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه vahoodonline's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    تهران

1

مثل اینکه شما تا حالا شبها سرعتتون محدود نشده که نشه یه پیج را باز کنید ...
    تا حالا سرویس محدود به اسم نامحدود نگرفتین که بعد از رسیدن به 100 درصد سرعتتون نصف حالت استاندار بشه نه نصف سرعت همیشگی.
    جدیدا هم که شبها دیسکانکت های پی در پی و تغییر آی پی میدن که نتونی دانلود کنی!
    بعضی ها هم این وسط شانس میارن گیر همچین چیزها نمیافتن ...

شما تازه از 25 خرداد شاتلی شدین یه مدت طول میکشه تا با این حالتها روبرو بشید و به تجربه ما برسید/
    شما اگه به تعداد پستهای من در این تاپیک نگاه کنید میبینید که من بیش از 1600 تا پست توی این تاپیک دادم و از سال 86 تا اخر سال 89 که شاتل بودم اوایل شاتل خیلی عالی بود و من به همه توصیه میکردم که از شاتل بگیرن ولی تا شاتل به جایی رسید به جای اینکه به فکر کاربرها باشند و پهنای باند را افزایش بدن متاسفانه روز به روز به مناطق تحت ساپورت و تعداد کاربرها اضافه میکنید و روز به روز هم محدودیتها را بر سرویهای شبانه به اسم شیر بودن افزایش میدن....
    در جواب شما دوست عزیز باید بگم که من تا حالا سرعتم کم نشده و خیلی ایده ال از اینترنتم استفاده میکنم
    بله دروغ چرا من از سرویسای ART شاتل خبر ندارم ولی از سرویس ECO128 که مشترکش هستم گوش شیطون کر خیلی راضیم
    تابعد

آخر فروم باز M0hsen3D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

دوستان این 15 روزی که از اشتراکم میگذره 29 گیگ دان کردم خیلی زیاده؟؟؟

داره خودمونی میشه ramin vao's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

من 2 سال مشترک شاتل بودم art 128 بعد رفتم پارس افلاین سرعت 512 30GB دارم ماهی 63 تومن میدم .. متاسفانه بیشتر از اونی که دانلود میکنی داره کم میکنه هر چی هم زنگ زدم میگه مشگل از ما نیست ... حالا بخاطر این دزدیشون دارم میام دوباره شاتل حداقل اینجوری دزدی نمیکردن اگه اینم بد بود میرم سپنتا.

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

در جواب شما دوست عزیز باید بگم که من تا حالا سرعتم کم نشده و خیلی ایده ال از اینترنتم استفاده میکنم
    بله دروغ چرا من از سرویسای ART شاتل خبر ندارم ولی از سرویس ECO128 که مشترکش هستم گوش شیطون کر خیلی راضیم
    تابعد
    عرض کردم خدمتتون که شما تازه یک ماه هم نشده از شاتل استفاده میکنی باید یک مدت بگذره تا چهره واقعی شاتل را ببینی...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 60 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 60 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •