واقعا درست میگید منم زمانی که گرفتم خوب بود اما بعد از 2 ماه شد اینی که همه میبینیم همش به فکر پول اند
الان بعد از یک سال می خواهم از شاتل برم اگر شرکتی یافتم میرم در غیر این صورت میسوزم میسازم
با احترام
تیم مدیریت انجمن
واقعا درست میگید منم زمانی که گرفتم خوب بود اما بعد از 2 ماه شد اینی که همه میبینیم همش به فکر پول اند
الان بعد از یک سال می خواهم از شاتل برم اگر شرکتی یافتم میرم در غیر این صورت میسوزم میسازم
دوستان دانلود شبانه ی همه به این صورت افتضاء در اومده یا ...منزیاد دانلود انچنانی نمیکنم !! شاید هفته ای 3 گیگ بصورت میانگین !! اما ...
+
اصلا بدون قند شکن !! سرعت افتضاحه !! 5 کیلوبایت اونورا و پر از نوسان !( تمام لینک ها )! اما با وی پی ان ( و حتی قند شکن های رایگان) سرعت بصورت خوب و عادی میشه !!
.
موضوع چیه ؟!![]()
Last edited by SA.JJ.AD; 01-07-2011 at 01:00.
هیچی مثل آب خوردن آی پی ها رو میبندن، سرعت رو کم میکنند! بعد هم که به پشتیبانی میگی برمیداره برات کپی پیست میکنه که "مشکل فنی هست به زودی رفع میشه!"
من که 2 شب پیش به طرف گفتم اگر حل شدنی بود تا الان حل شده بود!
این هفته، اخرین هفته اشتراک ام هست هر شب میگذارم برای دانلود![]()
مثلا هر ماه یه پولی میدیم که اینتر نت داشته باشیم تو رو ز عادی که هروز
1-اشکال از مخابرات باتشکر از صبرتون
2-اشکال از مبداباتشکر از صبرتون
3-اشکال از ...باتشکر از صبرتون
4.........باتشکر از صبرتون وو.......
دیگه شب که 12 به بعد فاتحهه .بسم ال....
میگی هم میگن سرویس رایگان ، .....این سرویس رایگانرو ببرن ییهو بگین 12 تا 8 قطع دیگه
Last edited by ariaei_tabar; 01-07-2011 at 02:33.
پس ای پی هارو محدود میکنن سرعتشونو ؟!
اخه یعنی چی ؟!
خب نمیگن با اینکار مردم رو مجبور میکنیم از قند شکن استفاده کنن همش ؟!
من زیاد دانلود نمیکنم !! در طول هفته اصلا شده چند شب کلا دانلود نکنم یا فقط بازی انلاین تا ساعت 3 الی 4 انجام بدم که اونم کلا حداکثر 300 مگ استفاده میشه مثلا !!
.
چرا اینجور میکنن ... یه مدت راحت بودم از دست این گند کاری های شاتل . فک کنم نوبتم شده
+
فردا یه زنگ میزنم یکم فحش میدم بلکه شاید سبک شم !!
Last edited by SA.JJ.AD; 01-07-2011 at 05:14.
منم بلاخره بعد از 2 سال اشتراک دیگه واقعا میخوام قید شاتل رو بزنم.
اگر تا هفته دیگه درست نشه و همینطوری بمونه صد در صد میرم یه سرویس دیگه ( احتمالا مبین نت یا ایرانسل )
در جواب شما دوست عزیز باید بگم که من تا حالا سرعتم کم نشده و خیلی ایده ال از اینترنتم استفاده میکنم
بله دروغ چرا من از سرویسای ART شاتل خبر ندارم ولی از سرویس ECO128 که مشترکش هستم گوش شیطون کر خیلی راضیم
تابعد
دوستان این 15 روزی که از اشتراکم میگذره 29 گیگ دان کردم خیلی زیاده؟؟؟![]()
من 2 سال مشترک شاتل بودم art 128 بعد رفتم پارس افلاین سرعت 512 30GB دارم ماهی 63 تومن میدم .. متاسفانه بیشتر از اونی که دانلود میکنی داره کم میکنه هر چی هم زنگ زدم میگه مشگل از ما نیست ... حالا بخاطر این دزدیشون دارم میام دوباره شاتل حداقل اینجوری دزدی نمیکردن اگه اینم بد بود میرم سپنتا.
عرض کردم خدمتتون که شما تازه یک ماه هم نشده از شاتل استفاده میکنی باید یک مدت بگذره تا چهره واقعی شاتل را ببینی...
هم اکنون 60 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 60 مهمان)