تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3195 از 4105 اولاول ... 219526953095314531853191319231933194319531963197319831993205324532953695 ... آخرآخر
نمايش نتايج 31,941 به 31,950 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه alone-boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

دوستا یه سوال دیگه هم داشتم
    یکی از رفقا هست 4 ماه خدمت هست، افتاده نفت شهر کرمانشاه نیرو زمینی ارتش خیلی جای بدیه، بعد شرایط خاص داره برادر کوچیک ترش قبل تر از اون رفته خدمت و الان در حال خدمت هست(البته آخراش هست و 3 ماه دیگه تمومه)
    طبق قانون باید یکیشون بیفته محل نزدیک به محل زندگیش ولی تو آموزشی اقدام نکرد واسه این کار، تازه اقدام کرده و نامه مشغول به خدمت برادرش رو به نیرو انسانی داده ولی ممکنه باهاش موافقت نشه.
    با این شرایط باید با انتقالی موافقت بشه؟نشه باید از کجا پیگیری کرد؟ خیلی جای خدمتش بده بعد دو ماه که برگشته 10 کیلو کم کرده واسه همین هرجا و هرطوری باشه حاضر به پیگیری هست که شاید منتقلش کنن

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

دوستا یه سوال دیگه هم داشتم
    یکی از رفقا هست 4 ماه خدمت هست، افتاده نفت شهر کرمانشاه نیرو زمینی ارتش خیلی جای بدیه، بعد شرایط خاص داره برادر کوچیک ترش قبل تر از اون رفته خدمت و الان در حال خدمت هست(البته آخراش هست و 3 ماه دیگه تمومه)
    طبق قانون باید یکیشون بیفته محل نزدیک به محل زندگیش ولی تو آموزشی اقدام نکرد واسه این کار، تازه اقدام کرده و نامه مشغول به خدمت برادرش رو به نیرو انسانی داده ولی ممکنه باهاش موافقت نشه.
    با این شرایط باید با انتقالی موافقت بشه؟نشه باید از کجا پیگیری کرد؟ خیلی جای خدمتش بده بعد دو ماه که برگشته 10 کیلو کم کرده واسه همین هرجا و هرطوری باشه حاضر به پیگیری هست که شاید منتقلش کنن
    تنها از طریق شعبه وظیفه نیروی انسانی پادگان خودش باید پیگیر باشه

3. این کاربر از mani6606 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه 9306915's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    من شنبه قبل یعنی 13 تیر پست کردم اعزام خوردم برا دیماه!!!!!
    چرا اینقدر دیر؟؟؟؟
    آقای ali 92 شما کی پست کردی که افتادی آبان؟؟؟
    دوستان کسی نمیاد جابجا شیم من میخام بیفتم آبان چون رفتم +10 میگه درخواست تعجیل مسدوده
    ایمیلم:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    من 25 خرداد دفترچه فرستادم افتادم یکم ابان

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

من معاف از رزم هستم و تو آموزشیم الان.
    اونجا اول اینکه ما مثل بقیه دذاریم رژه اینا میریم تازه مارو گذاشتن صف اخر و کارای اضافه هم به ما میدن
    دوم اینکه گفتن که کسایی که معاف از رزم هستن اگر اعلام کنن که نمیتونن رژه برنو کار کنن نمره 0 بهشون میدیم.

میخواستم بپرسم که آیا اینا میتونن از ما کار بکشن و رژه ببرن با اینکه معاف از رزمیم؟

و اینکه ما تو کارا شرکت داشته باشیم و اینکه میگن اگر بگین نمیتونین شرکت کنین نمره نمیدن آیا شرکت کردن و شرکت نکردن ما تو رژه اینا فرقی میکنه تو نمره یا نه مثلا به همه معاف رزمیا نمیره نمیدن و دارن مارو گول میزنن؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

اونجا اول اینکه ما مثل بقیه دذاریم رژه اینا میریم تازه مارو گذاشتن صف اخر و کارای اضافه هم به ما میدن
    دوم اینکه گفتن که کسایی که معاف از رزم هستن اگر اعلام کنن که نمیتونن رژه برنو کار کنن نمره 0 بهشون میدیم.

میخواستم بپرسم که آیا اینا میتونن از ما کار بکشن و رژه ببرن با اینکه معاف از رزمیم؟

و اینکه ما تو کارا شرکت داشته باشیم و اینکه میگن اگر بگین نمیتونین شرکت کنین نمره نمیدن آیا شرکت کردن و شرکت نکردن ما تو رژه اینا فرقی میکنه تو نمره یا نه مثلا به همه معاف رزمیا نمیره نمیدن و دارن مارو گول میزنن؟؟

هیچ کاری نمی تونن بکنن، معاف از رزم چه رژه بره چه رژه نره چه نمره کامل بگیره چه نگیره درجش مشخصه، مثلا برا لیسانسای معاف از رزم در ناجا به همشون استوار دو می دن، پس هیچ دلیلی نداره نگران باشید و تا می تونید ناله کنید تا از رژه و اینا معاف شید، اصلنم نگران نمره و اینجور چیزا نباشید، همش دروغه برای کار کشیدن.

7. این کاربر از abbaskhani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال آفيس soroosh_cz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    روناش

پيش فرض

من از شخصی پرسیدم و گفت که معاف از رزم یعنی اینکه موقع خدمت(نه آموزشی) فقط تفنگ دستتون نمیدن. چون خود تفنگ دست گرفتن مسئولیت داره!(خصوصا شمارش تیر و فشنگ و ...).
    به نظر میاد معاف از رزم یعنی تو دوران خدمت اگر پاسگاه بیفتی مثلا، باید توالت بشوری و ظرف و غذا درست کنی !

پروفشنال Extreme-Forces's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

دوستان من میخوام معاف از رزم بگیرم. صافی کف پا دارم.
    باید پرونده پزشکی تشکیل بدم ؟ تو این فرم هایی که گرفتم کدوم رو باید پر کنم براش ؟
    کلا توصیه میکنید معاف از رزم رو ؟ صحبت ها خیلی ضد و نقیضه . یکی میگه خوب نیست نگیر. یکی میگه بگیر.

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

دوستان من میخوام معاف از رزم بگیرم. صافی کف پا دارم.
    باید پرونده پزشکی تشکیل بدم ؟ تو این فرم هایی که گرفتم کدوم رو باید پر کنم براش ؟
    کلا توصیه میکنید معاف از رزم رو ؟ صحبت ها خیلی ضد و نقیضه . یکی میگه خوب نیست نگیر. یکی میگه بگیر.
    شما ابتدا واكس مى زنيد و به معاينه پذشك عمومى مورد تاييد ناجا مى رويد ، او ليست بيمارى ها را از شما سوال مى كند و علامت مى زند ، مشكل شما در بخش ستون فقرات و اسكلتى است ، سپس در صورت لزوم شما را به كميسيون معرفى كى كند ، شما تمام مدارك را كامل مى كنيد و در پليس +١٠ ثبت مى كنيد سپس در خواست كميسيون رو هم مى دهيد و منتظر نامه ان مى مانيد

Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

دوستان واسه کسری ایثارگری چه موقع و به کجا باید مراجعه کنم؟

اعزامی برج 6 هستم

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

دوستان واسه کسری ایثارگری چه موقع و به کجا باید مراجعه کنم؟

اعزامی برج 6 هستم
    بعد از اينكه اموزشى را تمام كرديد در يگان يك نامه اشتغال به خدمت براى. پادگان يا سازمان مربوطه تهيه مى كنيد

Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk

13. 2 کاربر از mani6606 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 21 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 21 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •