تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3194 از 4105 اولاول ... 219426943094314431843190319131923193319431953196319731983204324432943694 ... آخرآخر
نمايش نتايج 31,931 به 31,940 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه alone-boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام به همه دوستان
    من الان حدودا 6 ماه هست که به عنوان امریه تو صندوق کارآفرینی امید مشغول به خدمتم، بعد این همه مدت دیروز یه تعهد نامه دادن به ما که با یه ضامن ببرید دفتر ثبت کنید
    متنش هم اینه که اگه اتفاقی بیفته که موجب خسارت بشه و صندوق تشخیص بده که مقصر من بودم هیچگونه حق اعتراضی ندارم !و به هر میزان هم صندوق تشخیص خسارت بده باید بپردازم

این کارشون درسته و این حق رو دارن ؟ بنظرتون پیگیری کنم؟ از کجا باید پیگیری کنم؟ البته اینو میدونم که سربازم و دیواری کوتاه تر از من نیست و باید این کار رو انجام بدم
    البته خود صندوق هنوز به تعهداتش عمل نکرده نه هنوز بیمه کرده و نه هزینه لباس داده!

-یه سوال دیگه هم داشتم الان میتونم از کسری جبهه پدرم استفاده کنم؟ من از خود نیرو انسانی سپاه پرسیدم گفت باید خود اداره ای که کار میکنی موافقت کنه که طبیعتا این کار رو نمیکنه، ولی چند روز پیش شنیدم که دیگه اینطوری نیست و میشه کسری رو گرفت صحت داره؟

ممنون
    Last edited by alone-boy; 09-07-2015 at 19:53.

پروفشنال ESTEGHLAL 67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    KASHAN

پيش فرض

سلام دوستان
    من الان دارم دوره کد رو میگزرونم توی پادگانتکاوری پرندک میخواستم بدونم چند درصد احتمال داره ستوان بشم اصن ربطی به نمره و این چرتو پرتا داره یا نه؟

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام به همه دوستان
    من الان حدودا 6 ماه هست که به عنوان امریه تو صندوق کارآفرینی امید مشغول به خدمتم، بعد این همه مدت دیروز یه تعهد نامه دادن به ما که با یه ضامن ببرید دفتر ثبت کنید
    متنش هم اینه که اگه اتفاقی بیفته که موجب خسارت بشه و صندوق تشخیص بده که مقصر من بودم هیچگونه حق اعتراضی ندارم !و به هر میزان هم صندوق تشخیص خسارت بده باید بپردازم

این کارشون درسته و این حق رو دارن ؟ بنظرتون پیگیری کنم؟ از کجا باید پیگیری کنم؟ البته اینو میدونم که سربازم و دیواری کوتاه تر از من نیست و باید این کار رو انجام بدم
    البته خود صندوق هنوز به تعهداتش عمل نکرده نه هنوز بیمه کرده و نه هزینه لباس داده!

-یه سوال دیگه هم داشتم الان میتونم از کسری جبهه پدرم استفاده کنم؟ من از خود نیرو انسانی سپاه پرسیدم گفت باید خود اداره ای که کار میکنی موافقت کنه که طبیعتا این کار رو نمیکنه، ولی چند روز پیش شنیدم که دیگه اینطوری نیست و میشه کسری رو گرفت صحت داره؟
    ممنون
    فكر نكنم جايي باشه كه شما بتوانيد اعتراض كنيد هر سازمان مقرارت و دستورات داخلى خودش دارد اگر هم به سازمان خاصى مثل نظام وظيفه بخواهيد شكايت كنيد انها حتما مى گويند كه قبل از اقدام به امريه بايد از كليه مقررات و خواسته هاى ان مطلع مى شديد در مود كسرى هم سازمان هايي كه امريه مى دهند رويكرد متفاوتى دارند برخى كيرى را قبول مى كنند و برخى هم كلا با ان مخالف هستند شما بايد از سازمان خودتان پيگير باشد
    سلام دوستان
    من الان دارم دوره کد رو میگزرونم توی پادگانتکاوری پرندک میخواستم بدونم چند درصد احتمال داره ستوان بشم اصن ربطی به نمره و این چرتو پرتا داره یا نه؟
    از سال قبل كه به ليسانس ها گروهبانى داده شده تعداد كمى افسو شدند و قانون و قاعده اى نداشته ممكنه شانسى بوده يا بر اساس نمرات كسب شده به هر حال سعى كنيد نمرات بالايي داشته باشيد

Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk

4. 2 کاربر از mani6606 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال استاد شیفو's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

سلام به همه دوستان

ممنون
    بیشتر کارمندانی که دربانک ها تازه استخدام شده اند این تعهد رو میگرند . چون ممکنه اشتباهاتشون خسارات زیادی داشته باشند .

6. این کاربر از استاد شیفو بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

سلام
    میخواستم در مورد امتحان هایی بپرسم که در آموزشی میگیرن
    این امتحانا واقعا مهمه نمرش؟
    بعدش اینکه آیا سخته یا آسونه؟
    چند تا امتحان میگیرن؟
    و اینکه تستیه یا تشریحی؟
    منکه تیر اعزامم بوده یعنی الان شروع کنم به خوندن ؟؟
    Last edited by H e K t O r; 10-07-2015 at 12:08.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام دوستان یک سوال تخصصی داشتم

کسی میدونه که اگه ما از یک ارگانی امریه بگیریم این ارگان تا چند روز قبل از تاریخ اعزام ما فرصت داره که اسم مارو بفرسته به نظام وظیفه؟

متوجه منظور سوالم شدین؟
    ممنون میشم کسی میدونه راهنماییم کنه

داره خودمونی میشه Hans Christian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

در تهران كميسيون با چند پزشك تشكيل مى شود و بر اساس سابقه بيمارى و شايد هم سوالاتى كه مى پرسند راى را صادر كنند ، اگر نمى خواهيد معافيت دائم بگيريد بايد به پزشك در ميان بگذاريد اما ما معافيت موقت نداريم يعنى اينكه ممكنه به شما طول درمان بدهند يا اينكه شما را معاف از نگهبانى يا كارهاى سخت يگانى كنند ،
    براى اگاهى از غيبت به پليس +١٠ مراجعه كنيد

شما حدود هشت ماه كسرى داريد

به پلیس +10 مراجعه کردم..
    خوشبختانه غیبت ندارم
    بعد از گرفتن کارت معافیت پزشکی میشه اون رو باطل کرد؟؟
    این مورد که نمیخوام معافیت دایم بگیرم رو به کدوم پزشک بگم؟؟ پزشک توی کمسیون یا پزشکی که منو به کمسیون معرفی کرده؟؟
    توی پرونده م فکر کنم سابقه خودکشی قبلی زدند!!
    هفته بعد نتایج کنکور میاد به نظرتون بعد از دانشگاهم امکان گرفتن امریه چقدره؟؟ راحته یا باید پارتی داشته باشم؟؟ توی امریه به کسری بسیج و سابقه جبهه اهمیت میدند؟؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2015

پيش فرض

سلام دوستان
    من شنبه قبل یعنی 13 تیر پست کردم اعزام خوردم برا دیماه!!!!!
    چرا اینقدر دیر؟؟؟؟
    آقای ali 92 شما کی پست کردی که افتادی آبان؟؟؟
    دوستان کسی نمیاد جابجا شیم من میخام بیفتم آبان چون رفتم +10 میگه درخواست تعجیل مسدوده
    ایمیلم:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داره خودمونی میشه alone-boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام
    میخواستم در مورد امتحان هایی بپرسم که در آموزشی میگیرن
    این امتحانا واقعا مهمه نمرش؟
    بعدش اینکه آیا سخته یا آسونه؟
    چند تا امتحان میگیرن؟
    و اینکه تستیه یا تشریحی؟
    منکه تیر اعزامم بوده یعنی الان شروع کنم به خوندن ؟؟
    تو دروه ما که نصف امتحانا رو اصلا نگرفتن و نمره هم کاملا بصورت یلخی داده شد
    آخر سر یه کارنامه به ما دادن که مثلا نمره خیلی از بچه اشتباهی صفر شده بود (اونایی که معاف از رزم هستند امتحانات عملی کلا 0 براشون رد میشه) خودشون گفتن اصلا مهم نیست و یه چیز فرمالیته هست

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

سلام دوستان یک سوال تخصصی داشتم

کسی میدونه که اگه ما از یک ارگانی امریه بگیریم این ارگان تا چند روز قبل از تاریخ اعزام ما فرصت داره که اسم مارو بفرسته به نظام وظیفه؟

متوجه منظور سوالم شدین؟
    ممنون میشم کسی میدونه راهنماییم کنه
    شما بايد قبل از اينكه تاريخ اعزام و ماه اموزشى تعيين بشه تكليف امريتون مشخص بشه معمولا حدود پنجاه روز قبل از اعزام مدارك به نظام وظيفه ارسال مى گردد
    به پلیس +10 مراجعه کردم..
    خوشبختانه غیبت ندارم
    ١-بعد از گرفتن کارت معافیت پزشکی میشه اون رو باطل کرد؟؟
    ٢-این مورد که نمیخوام معافیت دایم بگیرم رو به کدوم پزشک بگم؟؟ پزشک توی کمسیون یا پزشکی که منو به کمسیون معرفی کرده؟؟
    توی پرونده م فکر کنم سابقه خودکشی قبلی زدند!!
    ٣-هفته بعد نتایج کنکور میاد به نظرتون بعد از دانشگاهم امکان گرفتن امریه چقدره؟؟ راحته یا باید پارتی داشته باشم؟؟ توی امریه به کسری بسیج و سابقه جبهه اهمیت میدند؟؟
    ١-احتمال ان خيلى كنه و مشكلات بسيارى دارد
    ٢-در كميسيون بعد از معاينه با احترام اين موضوع را مطرح كنيد طورى كه پزشك فكر نكند امر مى كنيد
    ٣-بله ، با پارتى شانس بيشترى داريد، برخى سازمان ها به بسيج نيز اهميت مى دهند
    سلام دوستان
    من شنبه قبل یعنی 13 تیر پست کردم اعزام خوردم برا دیماه!!!!!
    چرا اینقدر دیر؟؟؟؟
    آقای ali 92 شما کی پست کردی که افتادی آبان؟؟؟
    دوستان کسی نمیاد جابجا شیم من میخام بیفتم آبان چون رفتم +10 میگه درخواست تعجیل مسدوده
    ایمیلم:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    تعداد درخواست هاى سال جاوى زياد است شما مى توانيد در خواست تعجيل داشته باشيد ، جابه جايي در مورد سربازان در خال خدمت است نه در مورد تاريخ اعزام
    تجربه من، اصلا به هیچ وجه
    تو دروه ما که نصف امتحانا رو اصلا نگرفتن و نمره هم کاملا بصورت یلخی داده شد
    آخر سر یه کارنامه به ما دادن که مثلا نمره خیلی از بچه اشتباهی صفر شده بود (اونایی که معاف از رزم هستند امتحانات عملی کلا 0 براشون رد میشه) خودشون گفتن اصلا مهم نیست و یه چیز فرمالیته هست
    بيشتر امتحان ها براى ارزيابى نحوه اموزش فرمانده يگان ها است

13. 2 کاربر از mani6606 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •