سرویس من 1 مگ 3 ماه
سرعت روزانه تا چند وقت پیش تا 900 راحت میرفت الان چند روزی هست که تا 300 میاد (بعد از آخرین قطعی و خرابی پارس انلاین اینطور شد )
سرعت شبانه بین 70 تا 120 متغیره
سرویس من 1 مگ 3 ماه
سرعت روزانه تا چند وقت پیش تا 900 راحت میرفت الان چند روزی هست که تا 300 میاد (بعد از آخرین قطعی و خرابی پارس انلاین اینطور شد )
سرعت شبانه بین 70 تا 120 متغیره
مرسی داداش
فقط یادت باشه اگه سرعت بالا میخوای باید پیگیر باشی اگه بشون گیر بدی و هی زنگ بزنی پشتیبانی برات درستش میکنن
شماره پشتیبانی مگه 4499 نیست ؟
واسه من چرا کلا بوق آزاد میخوره بعد قطع میشه !!!!!
فکر کنم 82201 باشه
دوستانی که 1 مگ دارن لطف کنن یه تست سرعت بزارن
ممنونم![]()
سرویس 512 که روی 9 مگ بسته شده ( پارس انلاین در منطقه ما شدیدا کمبود پهنای باند داره صبح تا ظهر خوبه از ظهر تا فردا صبح اینجوریه بهم هم گفتن درست نمیشه)
![]()
کجایی مگه شما؟
مگه دست خودشون که درست نمیشه برو 195.ir شکایت کن چند روزه درست میشه حداقل سرعت اسمی رو باید بهت بدن
این یه فاجعس...
رفتم نمایندگی پارس آنلاین اینترنت بگیرم تا وارد شدم منشی بهم گفت اسمتو مینویسم تا 4 هفته دیگه نوبتت بشه... حالا هم پول 6 ماه یا 1 سال اشتراکو بده! چون برامون ماهیانه نمیصرفه از مشتری پول بگیریم.
Last edited by payymon; 05-06-2014 at 20:42.
شیراز هستم پشتیبانی اینجا و مرکز تهران هم نتونست کاری کنه بهانه شون هم این بود که خط نویز داره اما بعد که خط را روی 7 و 4 مگ گذاشتند دیدند نه تنها درست نشد بلکه سرعت زیر یک کیلوبایت هم پایینتر اومد سرعت اسمی بدرد من نمیخوره من روی حساب اینکه خط را روی 9 مگ میبندن از پارس انلاین سرویس گرفتم خدا رو شکر یکماهه گرفتم حجمم هم دیگه تمومه شنبه میگم پورت را جمع کنند
6 ماه و یکسال ریسکش ریاده من خودم هیچوقت از هیچ شرکتی 6 ماهه و یکساله نگرفتم
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)