سرویس عصرانه همین الان یهویی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روزای اول شب ها هم سرعت خوب بود
چند شبه شبا سرعت افتضاحه![]()
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
سرویس عصرانه همین الان یهویی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روزای اول شب ها هم سرعت خوب بود
چند شبه شبا سرعت افتضاحه![]()
نخیر وایرلس اشتراکی WISP
![]()
مممنون دانلود شبانه هم داره؟
سرعت دانلودتون چطوریه؟
عههههههههه یعنی منم میخوام اینو بگیرم اینجوریه![]()
من به هیچ وجه از آسیاتک راضی نیستم چون کیفیت و سرعت تک کانکشن و پینگش اصلا ثبات نداره و در اکثر اوقات مخصوصا این چند شب خیلی افتضاح میشه همین الآن یه آهنگ 3 مگی تقریبا 10 دقیقا وقت میخاد تا لود شه تو تلگرام فقط اسم درآورده منم مثل خیلیا گول سرویساشو خوردم توصیه میکنم اگه از پارس راضی نیستین به یه شرکت دیگه مراجعه کنید مثلا شاتل و اگه مشکل مالی ندارین به ایرانسل برین از نت اصولیش لذت ببرین
Last edited by android500; 28-11-2016 at 23:54.
نت اصولی اونم توایران![]()
جدا از شوخی آسیاتک فقط و فقط برای دانلود خوبه نه پینگ خوب نه سرعت لود خوب صفحه و همچنین شبکه های اجتماعی و در نهایت سرعت آپلود افتضاح میگم آپلودمو ببرین بالا میگن از سرعت خطت کم میکنیم در صورتی که خط کشش داره کلا فقط به درد دانلود میخوره که اونم الان شبانه ایرانسل خیلی سریعتر و بهتر جاشو گرفته.
از نظر سرعت و قیمت به درد نمی خورد. بهترین سرویس برای شما سرویس 18 ماهه شاتل با 144 گیگ حجم و قیمت 90 هزار تومان است، در جشنواره هایش هم بسته های حجم اضافه را با تخفیف خوب میدهد مثلا 100 گیگ 50 هزار تومان.
اگر خواستید میتوانید با چند روش مانند استفاده از مرورگر اپرا با قابلیت توربو و خاموش کردن آپدیت اتوماتیک ویندوز و گوگل استور و خاموش کردن دانلود اتوماتیک تلگرام و استفاده از مرورگر اپرا مینی در موبایل، مصرف اینترنت تان را خیلی کمتر کنید.
Last edited by 971971; 29-11-2016 at 10:00.
کلا تو تعریف سیستم adsl اومده که adsl یه سرویس نا متقارن هست یعنی شما یه پهنای باند کلی دارید که فعلا با تجهیزات ایران بیشتر از 24 مگ نمی شه این 24 مگ رو هر جوری بخواید می تونید استفاده کنید مثلا می تونید سرعت دانلود و آپلود نصف نصف کنید اما معمولا سرعت آپلود رو کم می کنن سرعت دانلود رو زیاد اما شما زنگ بزنی آسیا تک می تونی بگی مثلا 1 مگ از سرعت دانلودم بردار بزار رو سرعت آپلود.
فرستاده شده از E2333ِ من با Tapatalk
اصولیه چون ویدیو ۳۴ مگی رو با تک کانکشن تو بدترین شرایط تو کمتر از ۲۰ ثانیه لود میکنه ولی با آسیاتک عمرا بتونی تو زیر ۵ دقیقه رکورد بزنی
من یه بار گفتم به کارشناس سرعت اپلود پایینه بنده خدا برداشت از ۵۱۲ گذاشت رو یک مگ ولی به یه ماه نکشیده دوباره خود به خود برگشت رو همون ۵۱۲
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)