اگر نتونستم معافیت کفالت بگیرم ؟ تاریخ اعزام میاد ؟
یا می تونم از فرصتم استفاده کنم ؟
سپاس
اگر نتونستم معافیت کفالت بگیرم ؟ تاریخ اعزام میاد ؟
یا می تونم از فرصتم استفاده کنم ؟
سپاس
سلام دوستان
فردی اگه پدرش 27 ماه سابقه ی حضور در جبهه رو داشته باشه چقدر بهش کسری میدن؟
ایا این صحیحه که میگن اگه فردی مثلا شش ماه و 5 روز کسری داشته باشه 7 ماه حساب میکنن ؟
تشکر![]()
27 ضربدر 9 و تقسیم بر 30 ... میشه تعداد ماه های کسر شده شما
شش ماه و پنج روز همون شش ماه و پنج روز حساب میشه!!!! به 27 ماه جبهه هم 9 ماه کسری تعلق می گیره.
همچین فرمولی وجود نداره!!
کسری جبهه طبق جدول زیر محاسبه میشه
6 تا 8 ماه سابقه جبهه معادل 2 ماه کسر خدمت، از 9 تا 11 ماه سابقه جبهه معادل 3 ماه کسر خدمت، از 12 تا 14 ماه سابقه جبهه معادل 4 ماه کسر خدمت، از 15 تا 17 ماه جبهه معادل 5 ماه کسر خدمت، از 18 تا 20 ماه سابقه جبهه معادل 6 ماه کسر خدمت، از 21 تا 23 ماه سابقه معادل 7 ماه کسر خدمت، از 24 تا 26ماه سابقه جبهه معادل 8 ماه کسر خدمت، از 27 تا 29 سابقه جبهه معادل 9 ماه کسر خدمت محسوب میشود
بله در صورت در درخواست کفالت ، برای شما تاریخ اعزام مشخص می گردد. البته این حق رو هم دارید که به رای کمیسیون شکایت کنید و درخواست شواری عالی داشته باشید.
سلام دوستان خسته نباشید بنده الان هشت ماه هست که خدمت میکنم
ولی بنا به دلایلی میخوام برای معافیت کفالت اقدام کنم
شرایط بنده هم اینه که تک فرزند ذکور هستم و بدرم سن 50 سال داره
و بیماری هایی که داره دیسک کمر مشکل اعصاب و نخاع - بی حسی مچ با- قند خون و چربی کبد داره
و واقعا شرایط برای من سخته که دور ازش باشم تو این مدت خیلی هم خودم هم خانوادم اذیت شدن
به نظر شما چند درصد احتمال داره معاف بشم . و این درسته که میگن کسی که برای معافیت کفالت اقدام کنه
تا زمان اجرای کمیسیون ترخیص موقت میشه؟؟
به نظرم اقدام کن حین خدمت ، ببین نتیجه چی میشه. اگر نشد دنبال این باش که حداقل به شهر خودت جا به جا شی
شما شرایط اقدام و درخواست برای کفالت را دارید اما پزشکان در کمیسیون همیشه به شدت بیماری و قابل درمان بودن ان توجه می کنند و همه چی قطعی نیست ممکنه برای شما رای مثبت صادر کنند و تا شرایط بیماری ارزیابی نشود نمیشه درصد و لحتمال خاصی داد.شما تا زمان تاریخ کمیسیون به خدمت ادارمه می دهید.
این سابقه جبهه فقط برای متولدین 72 به قبل قابل استفاده هست؟
فعلا بله
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
هم اکنون 17 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 17 مهمان)