لعنتی ها امشب پاشونو گذاشتن رو شیلنگ سرعت شده 16.![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
چراانقد امروز سرعت گند شده برای همه اینجوریه؟؟؟ چیز پی ان هم کار نمیکنه یا اگه کار کنه سرعت میاد روی 1تا5
من میخوام واسه شرکت ART7 بگیرم بعد دیگه میتونم نامحدود دانلود کنم دیگه آره؟ چون تو حجم ها نوشته نامحدود
واسه منم اینطوری شده امروز. اهواز هم هستم .
![]()
هی گفتم راجب اون چیز حرف نزنید اینجا میفهمن از دانلود کردن میوفتیم گوش نکردید
حالا بفرما با اون چیز حالا سرعت دانلود شده 10 15 فهمیدن مسیرشو بستن انگار
من امروز رفتم 2 مگ رو تمدید کردم واسه یک ماهمن میخوام اکانت 1 ماهه با سرعت 2 مگ با حجم محدود 10 گیگی بخرم. برای وبگردی.
میخواستم بدونم کسی داشته ، نظرش چی بوده راجع به دانلود شبانه اش ، سرعتش خیلی خوبه و فرق داره ؟ کلا ه جوریاس اگه کسی داره بهم بگه ، ممنون میشم !
سرعتش توی روز که عالیه زیر 250 نمیاد اگه گیگ اضافه میخری که خیلی خوبه با این سرعت خیلی زود ترافیکت تموم میشه اما از جهت دانلود ظاهرا واسه همه یکسان نیس بعضی ها میگن زیاد دانلود کنی محدود میشی یا سرعتت توی شب میاد پایین اما من که بیرجندم مشکلی ندارم حداقل سرعت 230 کیلوبایت در ثانیه هست
البته شرکت های دیگه شاید از جهت وبگردی بهتر و ارزونتر باشن 2 مگ شاتل واسه دانلود شبانه خیلی خوبه از 1 تا 8 صبح رایگانه
شما ART داری؟؟ با چیز قبلا چند دان میکردی الان چند دان میکنی؟؟
من تا همین دیشب با چیز زیر 75 سرعتم نبود ولی امروز که پاشدم تا همین الان با همون چیز میخوام دان کنم سرعتم میاد روی 5تا10 حالم بدجوری گرفتس![]()
محتوای مخفی: نامحرم نبینه 2 نقطه دی
یه سوال پرسیدم ها!!!!![]()
اون نامحدود سرویس های آرت الکی هست ولی سرویس آرت 7 و 8 واقعا نامحدوده.
هم اکنون 68 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 68 مهمان)