تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3192 از 4105 اولاول ... 219226923092314231823188318931903191319231933194319531963202324232923692 ... آخرآخر
نمايش نتايج 31,911 به 31,920 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام دوستان
    یه سوال داشتم که خیلی واسم مهمه.
    من الان تو آموزشی هستم و معاف از رزم هستم. میبینم که هیچ فرقی بین ما و نفرات عادی نیستش. و تازه کار ما بیشترم هست. رژه اینا هم میبرن.

مشکل معاف از رزمی من صافی کف پا هست. و بخاطر اینکه میبینم فرقی نداره و هم اینکه بعدا تو کارت بنویسنو تو استخدام مشکل ایجاد میشه میخواستم معاف از رزمی و لغو کنم و عادی بشم.
    میخواستم سوال کنم میشه همچین کاری کرد؟ آیا تو آموزشی که هستم امکانش هست؟ یا بعد آموزشی انجام بدم؟ و اینکه مراحلش چیه پیش کی باید برم نمیدونم؟؟

آیا واسه این مشکل من میشه لغو کرد؟

معافيت رو كه فكر نكنم بشه لغوش كرد يعنى تا حالا من نديدم كه كسى اين كار رو بكنه اما كارت پايان خدمت الكترونيكى است و تنها برخى جاها مانند نيروي انتظامى مى تواند مىحتواى داخل ان را بينند بر روى كارت هم مشخصات فردى درج مى شود

Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk

2. این کاربر از mani6606 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

معافيت رو كه فكر نكنم بشه لغوش كرد يعنى تا حالا من نديدم كه كسى اين كار رو بكنه اما كارت پايان خدمت الكترونيكى است و تنها برخى جاها مانند نيروي انتظامى مى تواند مىحتواى داخل ان را بينند بر روى كارت هم مشخصات فردى درج مى شود

جدی جدی نمینویسن تو کارت؟؟
    آخه تو آ»وزشی که هستم اونجا گفتن اونایی که معاف از رزم به ضررشونه چون هم تو کارت مینویسن همم اینکه هیچ جایی اسخدام نمیشن.!!

کجا میتونم یه نمونه از کارت جدید رو ببینم ؟

میشه یه پیگیری کنید ببینید میشه لغو کرد یا نه؟ چون من از چند نفر پرسیدم میگن تو دفترچه نوشته میشه ولی من نمیدونم چطوری. جاییم ندارم واسه راهنمایی

ممنون میشم

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

آخه تو آ»وزشی که هستم اونجا گفتن اونایی که معاف از رزم به ضررشونه چون هم تو کارت مینویسن همم اینکه هیچ جایی اسخدام نمیشن.!!
    میشه یه پیگیری کنید ببینید میشه لغو کرد یا نه؟ چون من از چند نفر پرسیدم میگن تو دفترچه نوشته میشه ولی من نمیدونم چطوری. جاییم ندارم واسه راهنمایی
    ممنون میشم
    كارت مانند گواهينامه شده ايا هر فرد يا سازمانى مى تواند اطلاعات شما را از داخل ان استخراج كنذ؟ يا فقط راهنمايي رانندگى حق اين كار را دارد
    اگر هم در كارت معافيت ذكر شود فقط ناجا م مى تواند اطلاعات ان را ببيند در اموزشى هم شايعه و حرف و حديث زياده ، در ضمن براى لغو ان بايد مجددا به شوراى پزشكى برويد كه باز هم مشخص تيست ايا شدنى است يا نه ، نمونه كارت پايان خدمت هوشمند در اينترنت زياد است

5. این کاربر از mani6606 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

ممنون میشم
    دوست عزیز معاف از رزم اصلا بر روی کارت نوشته نمی شود.. خیالت راحت!

7. 2 کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال aftab_azad20's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    خوزستان

پيش فرض

سلام،
    این دوره تکمیلی بسیج 30روز+15روز،اگه بعد از گذارندن این دوره ها خدمت تو ارتش باشه تکلیف چیه؟اصلا ارزش داره رفتن این دوره ها؟ چون اگه سپاه و نیرو انتظامی باشه آموزشی لغو میشه.
    یکی از دوستان دوره 30 روزه رو رفته بود ولی دوره 15روزه رو برگزار نکردند،اینم دفترچه پست کرده بود و رفت،اموزشی رو که کامل رفت،خواستم ببینم الان اون 30 روز از خدمتش کم میشه یا کلا به خاطر این که 15 روز رو نرفته کلا کنسل میشه؟
    Last edited by aftab_azad20; 08-07-2015 at 11:39.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام
    وقت بخیر
    یه سوال دارم
    دوره آموزشی با نظر فرمانده مرکز میتونه کمتر یا بیشتر بشه؟

حـــــرفـه ای Joaquin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام،
    این دوره تکمیلی بسیج 30روز+15روز،اگه بعد از گذارندن این دوره ها خدمت تو ارتش باشه تکلیف چیه؟اصلا ارزش داره رفتن این دوره ها؟ چون اگه سپاه و نیرو انتظامی باشه آموزشی لغو میشه.
    یکی از دوستان دوره 30 روزه رو رفته بود ولی دوره 15روزه رو برگزار نکردند،اینم دفترچه پست کرده بود و رفت،اموزشی رو که کامل رفت،خواستم ببینم الان اون 30 روز از خدمتش کم میشه یا کلا به خاطر این که 15 روز رو نرفته کلا کنسل میشه؟
    اصلا ارزش رفتن نداره. چون هیچ اطمینانی بهش نیست. قوانین هم که هر روز تغییر میکنن.

11. این کاربر از Joaquin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام
    وقت بخیر
    یه سوال دارم
    دوره آموزشی با نظر فرمانده مرکز میتونه کمتر یا بیشتر بشه؟
    كمتر ممكنه باشه در حد دو يا سه روز اما بيشتر نمى شود چون مراكز اموزشى همواره در حال حذب سرباز حديد و اموزش انها هستند طورى برنامه ريدى دارند قبل از دوره حديد دوره قبلى تمام شده باشد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

كمتر ممكنه باشه در حد دو يا سه روز اما بيشتر نمى شود چون مراكز اموزشى همواره در حال حذب سرباز حديد و اموزش انها هستند طورى برنامه ريدى دارند قبل از دوره حديد دوره قبلى تمام شده باشد

زمان اردوگاه ما جلو افتاده بین سرباز ها این شایعه به وجود آمده که مدت آموزشی رو کم کردن

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

زمان اردوگاه ما جلو افتاده بین سرباز ها این شایعه به وجود آمده که مدت آموزشی رو کم کردن
    شما تا پايان درره در مركز هستيد بعد از اردوگاه هم تمرين مراسم تحليف و رژه را خواهيد داشت ، در خدمت شايعه زياد است سعى كنيد به ان توجه نكنيد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 16 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 16 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •