داداش برو خدمت هر جوری هست تموم میشه
داداش برو خدمت هر جوری هست تموم میشه
، شما زیادی بزرگش کردیمگه قاتل میخوان بگیرن
قبلا توی سفر 3 تا ایست بازررسی اتوبوسی که من توش بودم رو نگه داشتن ، اصلا کاری نداشتن ، فکر نکنم تا این حد پیگیری کنن
میدونم میتونن خونه رو پیدا کنن ولی حرفم اینه که اصلا پیگیری میکنن ؟ وقت میزارن برای این کار ؟
اون سوالم هم اگه کسی میدونه و اطلاع داره جواب بده > "چند بار مامور ها برای دستگیری اقدام میکنن ؟"
نمیتونم عزیز ، اگه میتونستم که میرفتم ، من تحت درمانم و تا وضعیتم بهبود پیدا نکنه نمیتونم برم
شما برو کمیسیون و مشکلت رو بگو
الان روی مشکلات افسردگی خیلی حساس شدن بخاطر خودزنی و این مسائل
کمیسیون هم نهایتا شما رو معاف میکنه و کارت معافیت روحی میگیرید به همین راحتی
از این خبرا نیست که به راحتی بدهند
موردی بود که برای همین اعصاب و روان اقدام کرده بود،بهش گفتن نمیدهیم،واقعا دمش گرم همونجا گرفت دکتره و کسانی که اونجا بودن را به باد کتک..بعد هم بازاشت شد!!!!به این راحتیا نیست...تازمانی که خودکشی نکرده،میگن باید بیاد، نمونه اش توی آموزشی یک نفر دست به خودکشی زد و رگش را زد،بعد راحت تونست معافی بگیره(بد آمموزی داشت ولی باید واقعیت را گفت)
اول اينكه براى اين نوع بيمارى ابتدا طول درمان مشخص مى كنند بعد از ان دوباره شرايط روحى و روانى فرد ارزيابى مى شود ، دوم اينكه گرفتن معافى در اين نوع بيمارى كار راحتى نيست و متاسفانه بعد از معافى هم فرد با محدوديت هاى زيادى رو به رو است كلا به اين نوع بيماران كارت معافى قرمز مى دهند
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
بله بیمارستان مراجعه کردم و توی شورای پزشکی ، پزشک مورد نظر وضعیتمو بررسی کرد و رای بر این داد تا در 94.5.5 دوباره به بیمنارستان برم تا منو برای کمسیون پزشکی در تهران اعزام کنند
من فکر نمیکنم غیبت داشته باشم ولی باز میترسم که نکنه واقعا غیبت داشته باشم..
چطوری میشه فهمید که غیبت داشتم یا نه؟؟ برم پلیس+10 اونا بهم میگن؟؟
من نمیخوام معافیت دایم بگیرم چون که از عواقبش میترسم و میخوام که معافیت موقت بگیرم و در موقع ثبت نام دانشگاه ها هم ثبت نام کنم و معافیت تحصیلی بگیرم... به نظر شما با توجه به اینکه تاریخ معرفی به کمسیون تهران حدودا 20 روز دیگه ست برم و یا ریسک نکنم و یک ماه صبر کنم تا ثبت نام دانشگاه شروع بشه و معافیت تحصیلی بگیرم؟؟
آخه میترسم معافیت دایم بگیرم
راستی یه وسال دیگه هم داشتم پدر من 24 مکاه سابقه جبهه داره ، با این حساب باید چند درصد جانبازی داشته باشه تا من معاف بشم؟؟
در تهران كميسيون با چند پزشك تشكيل مى شود و بر اساس سابقه بيمارى و شايد هم سوالاتى كه مى پرسند راى را صادر كنند ، اگر نمى خواهيد معافيت دائم بگيريد بايد به پزشك در ميان بگذاريد اما ما معافيت موقت نداريم يعنى اينكه ممكنه به شما طول درمان بدهند يا اينكه شما را معاف از نگهبانى يا كارهاى سخت يگانى كنند ،
براى اگاهى از غيبت به پليس +١٠ مراجعه كنيد
شما حدود هشت ماه كسرى داريد
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
سلام
آقا کسی آموزشی 01 تهران بوده؟ میان دوره چند روز مرخصی میدن؟
یه سوال دیگه هم داشت. با مدرک فوق لیسانس و شرایط تک پسری احتمال داره تهران نیفتم؟
سلام دوستان
یه سوال داشتم که خیلی واسم مهمه.
من الان تو آموزشی هستم و معاف از رزم هستم. میبینم که هیچ فرقی بین ما و نفرات عادی نیستش. و تازه کار ما بیشترم هست. رژه اینا هم میبرن.
مشکل معاف از رزمی من صافی کف پا هست. و بخاطر اینکه میبینم فرقی نداره و هم اینکه بعدا تو کارت بنویسنو تو استخدام مشکل ایجاد میشه میخواستم معاف از رزمی و لغو کنم و عادی بشم.
میخواستم سوال کنم میشه همچین کاری کرد؟ آیا تو آموزشی که هستم امکانش هست؟ یا بعد آموزشی انجام بدم؟ و اینکه مراحلش چیه پیش کی باید برم نمیدونم؟؟
آیا واسه این مشکل من میشه لغو کرد؟
هم اکنون 11 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 11 مهمان)