تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3191 از 4105 اولاول ... 219126913091314131813187318831893190319131923193319431953201324132913691 ... آخرآخر
نمايش نتايج 31,901 به 31,910 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

درود

من 2 بار ترک خدمت کردم ، مشکل افسردگی حاد دارم و توانایی ادامه خدمت ندارم

میخواستم اول بدونم تا چند بار مامور ها برای دستگیری اقدام میکنن ؟ چون 1بار اومدن در و بار نکردم

سوال دوم اینکه اگه محل سکونت رو تغییر بدم ، دیگه تحت تعقیب قرار نمیگرم مثلا آدرس جدید رو پیدا کنن و دوباره اقدام کنن ؟ فکر نکنم وقت و انرزی صرف همچین مسئله ای بکنن درست میگم ؟
    داداش برو خدمت هر جوری هست تموم میشه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2015

پيش فرض

شما تا هنگامی دوباره خودتان را معرفی نکنید تحت پیگرد قانونی هستید ممکنه در سفر در ایست بازرسی شما را دستگیر کنند یعنی فقط با ادرس خانه یا محل خاصی ختم نمی شود هر جا ایران که شما را شناسایی کنند بلافاصله دستگیر می شوید،تعویض محل خانه هم موقتی است و به راحتی می توانند ادرس جدید را پیدا کنند.
    ، شما زیادی بزرگش کردی مگه قاتل میخوان بگیرن قبلا توی سفر 3 تا ایست بازررسی اتوبوسی که من توش بودم رو نگه داشتن ، اصلا کاری نداشتن ، فکر نکنم تا این حد پیگیری کنن

میدونم میتونن خونه رو پیدا کنن ولی حرفم اینه که اصلا پیگیری میکنن ؟ وقت میزارن برای این کار ؟

اون سوالم هم اگه کسی میدونه و اطلاع داره جواب بده > "
    چند بار مامور ها برای دستگیری اقدام میکنن ؟"

داداش برو خدمت هر جوری هست تموم میشه
    نمیتونم عزیز ، اگه میتونستم که میرفتم ، من تحت درمانم و تا وضعیتم بهبود پیدا نکنه نمیتونم برم

3. این کاربر از alaf72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Berlin

پيش فرض

، شما زیادی بزرگش کردی مگه قاتل میخوان بگیرن قبلا توی سفر 3 تا ایست بازررسی اتوبوسی که من توش بودم رو نگه داشتن ، اصلا کاری نداشتن ، فکر نکنم تا این حد پیگیری کنن

میدونم میتونن خونه رو پیدا کنن ولی حرفم اینه که اصلا پیگیری میکنن ؟ وقت میزارن برای این کار ؟

اون سوالم هم اگه کسی میدونه و اطلاع داره جواب بده > "
    چند بار مامور ها برای دستگیری اقدام میکنن ؟"

نمیتونم عزیز ، اگه میتونستم که میرفتم ، من تحت درمانم و تا وضعیتم بهبود پیدا نکنه نمیتونم برم
    شما برو کمیسیون و مشکلت رو بگو
    الان روی مشکلات افسردگی خیلی حساس شدن بخاطر خودزنی و این مسائل
    کمیسیون هم نهایتا شما رو معاف میکنه و کارت معافیت روحی میگیرید به همین راحتی

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

از این خبرا نیست که به راحتی بدهند
    موردی بود که برای همین اعصاب و روان اقدام کرده بود،بهش گفتن نمیدهیم،واقعا دمش گرم همونجا گرفت دکتره و کسانی که اونجا بودن را به باد کتک..بعد هم بازاشت شد!!!!به این راحتیا نیست...تازمانی که خودکشی نکرده،میگن باید بیاد، نمونه اش توی آموزشی یک نفر دست به خودکشی زد و رگش را زد،بعد راحت تونست معافی بگیره(بد آمموزی داشت ولی باید واقعیت را گفت)

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

از این خبرا نیست که به راحتی بدهند
    موردی بود که برای همین اعصاب و روان اقدام کرده بود،بهش گفتن نمیدهیم،واقعا دمش گرم همونجا گرفت دکتره و کسانی که اونجا بودن را به باد کتک..بعد هم بازاشت شد!!!!به این راحتیا نیست...تازمانی که خودکشی نکرده،میگن باید بیاد، نمونه اش توی آموزشی یک نفر دست به خودکشی زد و رگش را زد،بعد راحت تونست معافی بگیره(بد آمموزی داشت ولی باید واقعیت را گفت)
    اول اينكه براى اين نوع بيمارى ابتدا طول درمان مشخص مى كنند بعد از ان دوباره شرايط روحى و روانى فرد ارزيابى مى شود ، دوم اينكه گرفتن معافى در اين نوع بيمارى كار راحتى نيست و متاسفانه بعد از معافى هم فرد با محدوديت هاى زيادى رو به رو است كلا به اين نوع بيماران كارت معافى قرمز مى دهند

Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk

داره خودمونی میشه Hans Christian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

1-شما به بیمارستان مراجعه کردید یا نه؟ در ارتش روال این طوریه که فردی برای هر بیماری که اعزام به بیمارستان می شود ابتدا یک پزشک متخصص او را معاینه می کند در صورت لزوم او را به کمیسیون معرفی می کند یا خود او یک استحرات موقت چند روزه صادر می کند، اگر شما به بیمارستان رفتید و سپس به کمیسیون معرفی شدید این همان شورا پزشکی است.
    ۲-معافیت موقت نداربم در اصل به ان طول درمان می گویند هر طول درمانی با توجه به نوع بیماری و شدت ان متفاوت است اما با توجه به سابقه بیماری که قبلا گفته بودید احتمال اینکه به شما در ابتدا طول درمان بدهند زیاد است.
    ۳-پزشک ها در رای گیری مستقل هستند و به خواهش افراد توچه ای ندارند
    ۴-کنکور امسال چون تداخل با ماه رمضان داشت زودتر از موعود برگزار شد احتمالش هست که نتایج اول و دوم نیز زودتر اعلام شود.
    ۵-به طوز معمل ثبت نام دانشگاه ها بعد از اعلام نتایج دوم که در نیمه شهریور اعلام می شود شروع می شود.
    ۶-خیر
    ۷-اگر غیبت نداشته باشید در صورت قبولی معافیت تخصیلی خواهید داشت.
    بله بیمارستان مراجعه کردم و توی شورای پزشکی ، پزشک مورد نظر وضعیتمو بررسی کرد و رای بر این داد تا در 94.5.5 دوباره به بیمنارستان برم تا منو برای کمسیون پزشکی در تهران اعزام کنند
    من فکر نمیکنم غیبت داشته باشم ولی باز میترسم که نکنه واقعا غیبت داشته باشم..
    چطوری میشه فهمید که غیبت داشتم یا نه؟؟ برم پلیس+10 اونا بهم میگن؟؟
    من نمیخوام معافیت دایم بگیرم چون که از عواقبش میترسم و میخوام که معافیت موقت بگیرم و در موقع ثبت نام دانشگاه ها هم ثبت نام کنم و معافیت تحصیلی بگیرم... به نظر شما با توجه به اینکه تاریخ معرفی به کمسیون تهران حدودا 20 روز دیگه ست برم و یا ریسک نکنم و یک ماه صبر کنم تا ثبت نام دانشگاه شروع بشه و معافیت تحصیلی بگیرم؟؟
    آخه میترسم معافیت دایم بگیرم

داره خودمونی میشه Hans Christian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

راستی یه وسال دیگه هم داشتم پدر من 24 مکاه سابقه جبهه داره ، با این حساب باید چند درصد جانبازی داشته باشه تا من معاف بشم؟؟

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

بله بیمارستان مراجعه کردم و توی شورای پزشکی ، پزشک مورد نظر وضعیتمو بررسی کرد و رای بر این داد تا در 94.5.5 دوباره به بیمنارستان برم تا منو برای کمسیون پزشکی در تهران اعزام کنند
    من فکر نمیکنم غیبت داشته باشم ولی باز میترسم که نکنه واقعا غیبت داشته باشم..
    چطوری میشه فهمید که غیبت داشتم یا نه؟؟ برم پلیس+10 اونا بهم میگن؟؟
    من نمیخوام معافیت دایم بگیرم چون که از عواقبش میترسم و میخوام که معافیت موقت بگیرم و در موقع ثبت نام دانشگاه ها هم ثبت نام کنم و معافیت تحصیلی بگیرم... به نظر شما با توجه به اینکه تاریخ معرفی به کمسیون تهران حدودا 20 روز دیگه ست برم و یا ریسک نکنم و یک ماه صبر کنم تا ثبت نام دانشگاه شروع بشه و معافیت تحصیلی بگیرم؟؟
    آخه میترسم معافیت دایم بگیرم
    در تهران كميسيون با چند پزشك تشكيل مى شود و بر اساس سابقه بيمارى و شايد هم سوالاتى كه مى پرسند راى را صادر كنند ، اگر نمى خواهيد معافيت دائم بگيريد بايد به پزشك در ميان بگذاريد اما ما معافيت موقت نداريم يعنى اينكه ممكنه به شما طول درمان بدهند يا اينكه شما را معاف از نگهبانى يا كارهاى سخت يگانى كنند ،
    براى اگاهى از غيبت به پليس +١٠ مراجعه كنيد
    راستی یه وسال دیگه هم داشتم پدر من 24 مکاه سابقه جبهه داره ، با این حساب باید چند درصد جانبازی داشته باشه تا من معاف بشم؟؟
    شما حدود هشت ماه كسرى داريد

Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام
    آقا کسی آموزشی 01 تهران بوده؟ میان دوره چند روز مرخصی میدن؟
    یه سوال دیگه هم داشت. با مدرک فوق لیسانس و شرایط تک پسری احتمال داره تهران نیفتم؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

سلام دوستان
    یه سوال داشتم که خیلی واسم مهمه.
    من الان تو آموزشی هستم و معاف از رزم هستم. میبینم که هیچ فرقی بین ما و نفرات عادی نیستش. و تازه کار ما بیشترم هست. رژه اینا هم میبرن.

مشکل معاف از رزمی من صافی کف پا هست. و بخاطر اینکه میبینم فرقی نداره و هم اینکه بعدا تو کارت بنویسنو تو استخدام مشکل ایجاد میشه میخواستم معاف از رزمی و لغو کنم و عادی بشم.
    میخواستم سوال کنم میشه همچین کاری کرد؟ آیا تو آموزشی که هستم امکانش هست؟ یا بعد آموزشی انجام بدم؟ و اینکه مراحلش چیه پیش کی باید برم نمیدونم؟؟

آیا واسه این مشکل من میشه لغو کرد؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 11 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 11 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •