والا td lte من هم که توی روز سرعت 4 5 بود و شبا این موقع به 6 7 میرسید الان شده 600 کیلوبایت
الان من با fdd دارم 700 کیلوبایت میگیرم
tdd شده 600
و همراه اول هم همین الان تست کردم شده 300
والا td lte من هم که توی روز سرعت 4 5 بود و شبا این موقع به 6 7 میرسید الان شده 600 کیلوبایت
الان من با fdd دارم 700 کیلوبایت میگیرم
tdd شده 600
و همراه اول هم همین الان تست کردم شده 300
نميدونم چه اتفاقي براي اپراتورا افتاده، هرچي هست هنوز نوبت منطقه ما نشده))
![]()
والا منطقه ما هم که نزدیک حرم نیست بگیم به خاطر اونه (احمدآباد) منم از شانسم همین امشب میخواستم دانلود کنم داره جون به لب میشه آخرین بار 2 هفته پیش این طورا بسته شبانه خریدم 8 مگابایت دانلود کردم رو باند 3 فقط حالا الان امشب که میخواستم furious 7 رو با بازی a way out دانلود کنم الان داره حرص میده منو همش الان زور زده زحمت کشیده داره با 1.5 دانلود میکنه
وضعیت سیگنال افتضاح شده تا میخوام دانلود کنم سیگنال میره نمیدونم من اینجوریم یا بقیه هم شده اند. سیگنال رفتن برابر با سرعت پایینتر هست
Last edited by italodance; 29-03-2018 at 06:44.
ببین کاهش سیگنال داری حتما موقع استفاده و دانلود سیگنال رو چک کن.
اگه افت سیگنال داری باسه LTE پلاس هست ه
نه روتر من cat4 هست و اصلا به پلاس وصل نمیشه
در حالت فول سیگنال فورجی ۷ مگ سرعت داره.
دوست گرامی
وقتی اونا تجهیزات شونو دست کاری میکنند رو همه تاثیر میزاره
نه عزیز همون سیگناله تازه با 4G+ هم تست کردم اون شب همون بود که بود تا ساعت 6 که یهو رفت رو 6 مگابایت بر ثانیه![]()
با این مورد به شدت موافقم ایرانسل چند ماهی هست که خیلی داره دستکاری میکنه .اون از td که سیگنال فوله ولی یه روز cinr روی 15 و چند روز بعد با همون سیگنال cinr میره روی 1 ، اینم از 4g که جدیدا همش روی 3g هست و وقتی میخای بره روی lte باید یک بار بندازی روی 3g یا 2g و مجددا ببری روی lte که اونم بعد از لحظاتی دوباره برمیگرده روی 3g .معلوم نیست چه غلطی میکنن.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)