دوستان شرمنده...روزه عجیب منو گرفته!!!!!
تاریخ 1 ابان اعزام خوردم!!!امکان تمدیدش هست؟؟؟
دوستان شرمنده...روزه عجیب منو گرفته!!!!!
تاریخ 1 ابان اعزام خوردم!!!امکان تمدیدش هست؟؟؟
يكبار گفتم ما يك سازمان قضايي نيروهاى مسلح داريم كه به جرائم و تخلفات پرسنل نظامى اعم از نيروى انتظامى، ارتش و سپاه و وزارت دفاع رسيدگى مى كنند،سازمان نظام وظيفه زير مجموعه نيروى انتظامى است و براى ان دادگاه جدايي وجود ندارد، شما بايستى شكايت خود را انجا مطرح كنيد لينك زير ادرس سازمان قضايي نيروهاى مسلح در خيابان شريعتى است
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما هم مى توانيد درخواست تعجيل و هم درخواست تعويق داشته باشيد اما موافقت ان با نظام وظيفه است
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
درود
بزرگواران +10 بعد از استعلام گرفتن کارت معافی ما داستان درست که باید بری کمیسیون و فلان:| پاس هم میخوایم بگیریم باید به 50نفر جواب بدیم:| اصلا به +10 رو چه به کمیسیون پزشکی:| ؟
بله يكبارگفته بودم مه معافيت شما در بيشتر موارد با محدوديت هاى رو به رو است
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
:(
آخه میگفتن که پاسپورت دیگه فرقی نداره ماده و بند معافی چی باشه:(
من هر کاری میخوام کنم سنگ میذارن جلو پام:| نمیدونم چه هیزمی به قوانین و قوانین شرعی فروختم که هر جا میرم Leak م میکنن:|
سلام دوستان خسته نباشید
می خواستم بدونم من که تک فرزند هستم و لیسانس نرم افزار دارم در صورت ارسال دفترچه کجا سربازی میفتم؟ منظورم اینه که چون تک فرزند هستم محل سکونت خودم و اطراف اون اعزام می شم؟ یعنی کرج یا تهران؟ یا اینکه مثل بقیه دوستان بصورت رندوم هر جایی ممکنه اعزام بشم.
پیشاپیش ممنون از راهنماییاتون.
آموزشی هر جایی ممکنه بیوفتید و ربطی به شرایط نداره. ولی بعد از آموزشی استان محل زندگی خودتون میوفتید.
بچه ها برای گزینش امریه،عدم سوء پیشینه میخوان؟
درود
من 2 بار ترک خدمت کردم ، مشکل افسردگی حاد دارم و توانایی ادامه خدمت ندارم
میخواستم اول بدونم تا چند بار مامور ها برای دستگیری اقدام میکنن ؟ چون 1بار اومدن در و بار نکردم
سوال دوم اینکه اگه محل سکونت رو تغییر بدم ، دیگه تحت تعقیب قرار نمیگرم مثلا آدرس جدید رو پیدا کنن و دوباره اقدام کنن ؟ فکر نکنم وقت و انرزی صرف همچین مسئله ای بکنن درست میگم ؟
Last edited by alaf72; 06-07-2015 at 13:08.
تجربه ای که من برای دو سازمان داشتم،جز موارد درخواستی انها نبود اما باز هر سازمان قوانین و خواسته های متفاوتی دارد
شما تا هنگامی دوباره خودتان را معرفی نکنید تحت پیگرد قانونی هستید ممکنه در سفر در ایست بازرسی شما را دستگیر کنند یعنی فقط با ادرس خانه یا محل خاصی ختم نمی شود هر جا ایران که شما را شناسایی کنند بلافاصله دستگیر می شوید،تعویض محل خانه هم موقتی است و به راحتی می توانند ادرس جدید را پیدا کنند.
هم اکنون 9 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 9 مهمان)