تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 3190 از 3745 اولاول ... 219026903090314031803186318731883189319031913192319331943200324032903690 ... آخرآخر
نمايش نتايج 31,891 به 31,900 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

اگه نباشه جاش خالی می مونه adreno's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

هیچوقت از صفحه گزارش مصرف آسیاتک سر در نیاوردم

2. این کاربر از adreno بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال malek911's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام.دیدم اینجا فعالیت زیادتره واسه همین سوالم رو اینجا میپرسم

کسی میدونه اینو چه جوری پر کنم(مال شرکته و خطش رو کشیدن و میگن جی پان هستش).خیلی نامفهومه برام :(

4. این کاربر از malek911 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه R#z@-R2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

کسی میدونه اینو چه جوری پر کنم(مال شرکته و خطش رو کشیدن و میگن جی پان هستش).خیلی نامفهومه برام :(

این شروبر را چی تحویل مردم میدن اصلا برای پر کردن نت این چیزا نمیخواد مگه میخوای جایگاه گاز بزنی همچین فرمی بهت دادن خخخ برو یه سرویس دیگه به جز مخابرات بگیر مثلا شاتل یا اسیاتک
    اگه بلد نیستی از همونجا داخل مخابرات بچهها بگو برات پر کنن یا کمک ن برای پر کردن
    Last edited by R#z@-R2; 25-11-2016 at 13:15.

6. این کاربر از R#z@-R2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2016

پيش فرض

بعضی وقت ها آدم می مونه برای گرفتن یه اینتر نت از چه چیزها اطلاعات نمی خوان؟
    اون کسی که این فرم رو اماده کرده واقعاً کتابی بعد از سال 2000میلادی در مورد ITنداره.
    اخه 2016سال هستیم نه سال1995
    HDSLبه جای ADSL
    انشالله به شما مشرکان مخابرات اذر بایجان شرفی در کنار این مخزن نبوغ وعلم و فناوری خداوند صبرش هم بدهد.
    دیگه وقتی ساعت کار مفیددر یک کشور نیم ساعت هم نباشه ، کار مندان شروع به خلاقیت آوری در حوضه های مختلف دست می زنن. که این میشه نتیجش
    Last edited by SS_WORLD_2; 25-11-2016 at 20:56.

8. این کاربر از SS_WORLD_2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

اون کسی که این فرم رو اماده کرده واقعاً کتابی بعد از سال 2000میلادی در مورد ITنداره.
    HDSLبه جای ADSL
    انشالله به شما مشرکان مخابرات اذر بایجان شرفی در کنار این مخزن نبوغ وعلم و فناوری خداوند صبرش هم بدهد.
    دیگه وقتی ساعت کار مفیددر یک کشور نیم ساعت هم نباشه ، کار مندان شروع به خلاقیت آوری در حوضه های مختلف دست می زنن. که این میشه نتیجش
    والا من خودم 2 روزه هنگ کردم که این چیه دادن دستم.فردا میبرم مخابرات شهرمون ببینم قضیه چیه؟مطمعنم هیچ کدومشون حتی نمیتونن بخوننش چه برسه به اینکه واسم توضیح بدن اینایی که نوشتن چیه دقیقا

تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

HDSLبه جای ADSL
    والا من خودم 2 روزه هنگ کردم که این چیه دادن دستم.فردا میبرم مخابرات شهرمون ببینم قضیه چیه؟مطمعنم هیچ کدومشون حتی نمیتونن بخوننش چه برسه به اینکه واسم توضیح بدن اینایی که نوشتن چیه دقیقا

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

این فرم برای شرکت ها و ارگانها هست این فرم مربوط به کاربر خونگی نمیشه این فرم هم مربوط به ارایه سرعت بالا برای پهنای باند اختصاصی هست ندید با تجهیزاتش بالای 6 میلیون هزینه ش هست

تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

این فرم برای شرکت ها و ارگانها هست این فرم مربوط به کاربر خونگی نمیشه این فرم هم مربوط به ارایه سرعت بالا برای پهنای باند اختصاصی هست ندید با تجهیزاتش بالای 6 میلیون هزینه ش هست
    خب مال ما هم شرکت هستش دیگه ولی همون استفاده کاربر خونگی رو داریم از نت.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

خب مال ما هم شرکت هستش دیگه ولی همون استفاده کاربر خونگی رو داریم از نت.
    خوب رفتی گفتی برای شرکت میخواهم
    اونهم فرم داده
    شما بگو اینترنت میخواهم برای خودم شخصی ...

کاربر فعال اینترنت آسیاتک
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

با توجه به اخرین قوانین اینترنت که تصویب شده بود فکر میکنم از یه حد خاص سرعت بالاتر قابل ارائه به کاربران خانگی نیست برای همین این فرم رو میدن برای پر کردن که مشکلی براشون درست نشه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •