هیچوقت از صفحه گزارش مصرف آسیاتک سر در نیاوردم
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
هیچوقت از صفحه گزارش مصرف آسیاتک سر در نیاوردم
سلام.دیدم اینجا فعالیت زیادتره واسه همین سوالم رو اینجا میپرسم
کسی میدونه اینو چه جوری پر کنم(مال شرکته و خطش رو کشیدن و میگن جی پان هستش).خیلی نامفهومه برام :(
![]()
این شروبر را چی تحویل مردم میدن اصلا برای پر کردن نت این چیزا نمیخواد مگه میخوای جایگاه گاز بزنی همچین فرمی بهت دادن خخخ برو یه سرویس دیگه به جز مخابرات بگیر مثلا شاتل یا اسیاتک
اگه بلد نیستی از همونجا داخل مخابرات بچهها بگو برات پر کنن یا کمک ن برای پر کردن
Last edited by R#z@-R2; 25-11-2016 at 13:15.
بعضی وقت ها آدم می مونه برای گرفتن یه اینتر نت از چه چیزها اطلاعات نمی خوان؟
اون کسی که این فرم رو اماده کرده واقعاً کتابی بعد از سال 2000میلادی در مورد ITنداره.
اخه 2016سال هستیم نه سال1995
HDSLبه جای ADSL
انشالله به شما مشرکان مخابرات اذر بایجان شرفی در کنار این مخزن نبوغ وعلم و فناوری خداوند صبرش هم بدهد.
دیگه وقتی ساعت کار مفیددر یک کشور نیم ساعت هم نباشه ، کار مندان شروع به خلاقیت آوری در حوضه های مختلف دست می زنن. که این میشه نتیجش
Last edited by SS_WORLD_2; 25-11-2016 at 20:56.
والا من خودم 2 روزه هنگ کردم که این چیه دادن دستم.فردا میبرم مخابرات شهرمون ببینم قضیه چیه؟مطمعنم هیچ کدومشون حتی نمیتونن بخوننش چه برسه به اینکه واسم توضیح بدن اینایی که نوشتن چیه دقیقا
والا من خودم 2 روزه هنگ کردم که این چیه دادن دستم.فردا میبرم مخابرات شهرمون ببینم قضیه چیه؟مطمعنم هیچ کدومشون حتی نمیتونن بخوننش چه برسه به اینکه واسم توضیح بدن اینایی که نوشتن چیه دقیقا
این فرم برای شرکت ها و ارگانها هست این فرم مربوط به کاربر خونگی نمیشه این فرم هم مربوط به ارایه سرعت بالا برای پهنای باند اختصاصی هست ندید با تجهیزاتش بالای 6 میلیون هزینه ش هست
خب مال ما هم شرکت هستش دیگه ولی همون استفاده کاربر خونگی رو داریم از نت.
خوب رفتی گفتی برای شرکت میخواهم
اونهم فرم داده
شما بگو اینترنت میخواهم برای خودم شخصی ...
با توجه به اخرین قوانین اینترنت که تصویب شده بود فکر میکنم از یه حد خاص سرعت بالاتر قابل ارائه به کاربران خانگی نیست برای همین این فرم رو میدن برای پر کردن که مشکلی براشون درست نشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)