فکر کنم مثل همون نرخ tci به ایرانسل باشه... حدود 65 تومن.برو بچ کسی دقیق می دونه نرخ ثابت به ایرانسل دقیقه ای چنده ؟
فکر کنم مثل همون نرخ tci به ایرانسل باشه... حدود 65 تومن.برو بچ کسی دقیق می دونه نرخ ثابت به ایرانسل دقیقه ای چنده ؟
شبکه MTN آفریقای جنوبی اعلام کرد که سرویس
(push-to-talk (PTT را برای شبکه خود و از طریق GPRS برای گوشیهای نوکیا فعال خواهد کرد. مسئول اجرایی MTN گفت این تکنولوژی بطورموفقیت آمیزی در آفریقای جنوبی در حال پیشرفت و گسترش است و به زودی بطور بین المللی در کشورهای تحت شبکه MTN ارائه خواهد شد.
مکالماتی که از طریق posh-to-talk صورت می گیرد در بین یک گروه بسته کاربری شامل حداکثر20 کاربر می باشد و تحت این گروه کاملا امنیت دارد. بر خلاف مکالمات عادی در شبکه GSM کاربران بر اساس مدت زمان مکالمه پرداخت می کنند، در مورد این تکنولوژی، به ازای هر بار استفاده از posh-to-talk باید هزینه پرداخت شود.
محدوديت زماني سيمكارتهاي اعتباري تاليا و دولتي لغو شد
كاهش تعرفه مكالمات سيمكارتهاي اعتباري دولتي در مجمع مخابرات ايران تاييد و براي تصويب نهايي به سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي ارسال شد.
وفا غفاريان - رييس هيات مديره شركت مخابرات ايران - در گفتوگو با ايسنا با بيان اين مطلب اظهار كرد: كاهش 30 درصدي تعرفههاي اينترنت نيز در مجمع مخابرات ايران تصويب شده است و اين طرح نيز براي تاييد نهايي به سازمان تنظيم مقررات ارسال شد كه اميدواريم به زودي با تصويب اين سازمان تعرفههاي مورد نظر اجرا شود.
او درباره از بين بردن محدوديت زماني سيمكارتهاي اعتباري تاليا نيز گفت: مجمع مخابرات با از بين بردن محدوديت زماني اين سيمكارتها موافقت كرده است و به زودي به مجتمع صنعتي رفسنجان ابلاغ ميشود.
رييس هيات مديره شركت مخابرات ايران درباره ارايه پيشنهاد تغيير نرخ مكالمات تلفني اعم از ثابت و همراه به شوراي اقتصاد تصريح كرد: هنوز كار كارشناسي اين طرح نهايي نشده است كه به شوراي اقتصاد ارسال شود.
دقیقاً نکته انحرافیش، همین Forwad کردن بود که در پی تلاش زیاد کشفیدم !![]()
مرسی از آقا محمد و دکتر دلفین
من همیشه در فکر بودم که کاربرد این کلید مداد چیه ؟!؟![]()
Last edited by saragol; 06-06-2007 at 12:39.
خبر جالبی بود وحید جان
اگه میشه راجع به قابلیت Push-to-Talk یه کم بیشتر توضیح بده
مرسی
با درود دوباره...
دوستان گرامي به سبب بلند بودن اين جستار (تاپيك) ؛ بنده پرسشم را در اين واپسين برگ مي آورم ؛ اگر باز پرسي شده است پوزش مي خواهم :
مي خواستم بدانم آيا براي سيم كارت هاي اعتباري ايرانسل راهي هست كه ببينيم تا اينك چند بار و به چه اندازه شارژ شده است؟
با سپاس و پوزش دوباره از دوستان
یکی از دوستان گفت که فکر نمیکنم بشه. البته خود شرکت و اوپراتورها میدونند که شاید توی e-care سیم کارت های اعتباری هم باشه.
خانوم سارا گل توی قسمت tutorial گوشی باید در موردش نوشته باشه. فکر میکنم یه قابلیته که میتونی مثل بیسیم با یه نفر دیگه تا فاصله ی مشخصی صحبت کنی.
بله شهاب جان ، 3-4 روزه كه قطعه . من جاهاي مختلف تهران هم رفتم ولي قطعه . ولي جالبه كه gprs وصله
زنگ زدم 140 موضوع رو گفتم ، طرف گفت آره دچار اختلال شده به زودي درست مي شه
من تو پستاي قبل هم اينو گفته بودم، فكر كنم دارن سيستمشون رو درست مي كنن كه بشه باهاش فيلم و صدا
هم فرستاد . اميدوارم حدسم درست از آب دربياد كه اينجوري خيلي عالي مي شه ، 3 ماه هم كه مجانيه ديگه
هيچــــــــــــــــــــــ ـــــي![]()
![]()
![]()
push to talk سیستمیه که خود اپراتور ارائه میده . شما تا حالا walki talki دیدین؟ حالا اپراتور با راه اندازی یه شبکه که بیشتر gprs هست این امکانا میده که شما از طریق این شبکه با طرف مقابل بحرفی.این سرویس توی بیشتر گوشی های جدید هست.مثلا شما می خوای با دوستت حرف بزنی.بهش میگین که فلان ساعت از طریق این برنامه کانکت شه و یه چیزی مثل chat room بسازه.بعدش شما کد اون room را میگیرین ازش و بدون اینکه تلفنتون اشغال بشه یا هزینه مکالمه بدین حرف می زنین.البته هزینه این سرویس را خود اپراتور اعلام میکنه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)