با jet audio میشه چون قابلیت indexing دار.البته درصد دانلودی خیلی نباید کم باشه دیگه!
یه راهنما میذارم.توی پست بعدی
منتظر باش
با jet audio میشه چون قابلیت indexing دار.البته درصد دانلودی خیلی نباید کم باشه دیگه!
یه راهنما میذارم.توی پست بعدی
منتظر باش
امروز هر کاری کردم speedtest باز نشد، یعنی باز شد ولی قسمتی که سرعت مشخص میکنه سفید بود.سرعت خطتو از ا speedtest.net اندازه بگیر عکس بذاری تا ببینیم
و بعد
سرعت آپلود تورنتها رو چند گذاشتی
ولی دیروز که تست گرفتم دانلود رو زده بود 11 و آپلود رو زده بود 5
سرعت آپلود تورنت رو تو تنظیماتش گذاشتم روی 6 (اونجور که تو همین تاپیک خوندم)
راهنمای دانلود کار با utorrent
1- ابتدا به سایتهای جستجوی تورنت مثل isohunt.com میروید و نام فایل را جستجو میکنیم
بعد که نتایج امد بر روی S کلیک میکنیم تا لیست فایلها بر اساس Seed بیشتر دوباره لیست شود .عکس زیر
2- بر اساس مشخصات داده شده به سراغ یکی از فایلهای میرویم.نکات مهم
2-1 اگه در عکس بالا فایلی دیدین که در ستون نام اون جلوش عددی قرمز نوشته شده بود اعتبار کمتری دارد که ممکنه بدلیل Fake بودن یا ویروس و... بوسیله ی افرادیکه دانلود کردند نمره منفی داده شده. در عکسی که گذاشتم نمره منفی نمیبینید. اوناییکه عدد رقم سبز جلوشون نوشته شده یا هیچی ننوشته طبعیعتاً معتبرتر هستند.اون عدد سیاه تعدا د کامنتهاییه که کاربرها سوال پرسیدند و... خیلی مهم نیستش
2-2 در ستون S تعداد Seed یعنی کسانیکه فایل را 100 درصد دارند و به اشتراک میگذارند هر چه بیشتر بود سرعت دانلود هم بیشتره. ستون L یعنی Leech یا Peer هم میگن یعنی تعداد افرادیکه داره دانلود میکنه
حالا بر روی فایل انتخابی کلیک میکنیم تا به این صفحه ی بعد بریم
مشخصات دقیقتر فایل و محتوای آن و...
بر روی لینک دانلود کلیک راست میکنیم و لینک دانلود را کپی میکنیم.
3- حالا میایم سراغ utorrent
روی دکمه ای که علامت زدم کلیک میکنیم تا اگه لینک را درست انتخاب کرده باشید بطور خودکار یه پنجره ی کوچک جدیدی باز میشه لینک را میبینید.لینکهای دانلود پسورند torrent دارند
ok میکنیم
4- بعد از زدن ok چند ثانیه ای طول میکشه تا فایل را چک کنه.وقتی انجام داد این پنجره ی جدید باز میشه و در اون مشخصات دقیقتر دانلود ما و مکان ذخیره شدن و... نشون میده.میتوانیم محل ذخیره شدن را در این مرحله عوض کنیم یا از بین محتوای دانلود تیک بعضی فایلها را برداریم تا دانلود نشه.در پایان باید ok کنیم.عکس زیر
5-در مرحله ی آخر عمل دانلود شرو میشود.
باید اون علامت پایین بعد از کمتر از 1 دقیقه برنگ سبز دربیاد در غیر اینصورت اگه به شکل علامت تعجب داخل مثلث بود یعنی پورت برنامه درست باز نیست و 95 درصد بخاطر فایروال ویندوز یا فایروال ویروس کشه.که باید فایروال را غیر فعال کنیم و یا به داخل تنظیماتش بریم و utorrent و پورت ورودی خروجش را بعنوان trust معرفی کنیم و در لیست سفید برنامه هاش قرار بدیم تا اذیت نکنه.
بقیه ی چیزایی که میبنیم مثل سرعت دانلود و آپلود و مقدار دانلود شده و حجم کل و حجم باقیمانده و.... نیاز به توضیحات ندارند
Last edited by Penryn; 02-09-2010 at 21:17.
والا فكر كنم منظورم رو متوجه نشديد!
من يه فايل رو گذاشتم براي دانلود، حالا در كنار اين كه اين فايل داره دانلود ميشه، براي Upload rate هم گذاشته و داره يه چيزي (يا چيزهايي) upload هم ميشن! با اينكه من چيزي براي آپلود نذاشتم!
يعني همون فايل داره از روي كامپيوتر من هم آپلود ميشه؟ يا يه فايليه از سيستم خودم؟ چه فايلي؟
اتفاقاً مشكل من همينجاست! اين سرعت آپلود و كلاً آپلود چيه؟ اصلاً چي داره آپلود ميشه بي اجازه ي من؟بقیه ی چیزایی که میبنیم مثل سرعت دانلود و آپلود و مقدار دانلود شده و حجم کل و حجم باقیمانده و.... نیاز به توضیحات ندارند
با تشكر
Last edited by بی مخ!; 02-09-2010 at 21:15.
قبلا هم گفتم مثلا یه فیلم 700 مگی به 175 تکه 4 مگی تقسیم میشن و این تکه ها به صورت رندوم دانلود میشن.شما هم برای کسانی که قسمت هایی رو که شما دانلود کردین ندارن آپلود میکنین.
سرعت آپلود رو از قسمت تنظیمات بخش Connection بذار روی 17KBps نهایت روی 20 کافیه بگمانم.خیلی بیشتر یا خیلی کمتر بذاری مشکل در سرعت دانلود پیدا میکنی.سرعت دانلود را هم از همون قسمت که گفتم بذار روی 0.یعنی نامحدود
ضمناً امضای AB رو داشته باشین خوب حرفی نوشته
ببخشید بچه ها ارور Error : Files missing from job : please recheck مربوط به چیه و چطوری رفع میشه ؟!
احتمالا فایل ها رو یه جای دیگه کپی کردین و یا فایل های اصلی دستکاری شدن.اگه فایل ها رو جابجا کردین از مسیر Advanced>Set download location مسیر جدید رو بدین و بعدش گزینه Force Re-Check رو بزنین.
من موندم این اپلود و دانلودی که بدون اجازه من داره صورت میگیره از حجم ترافیکم کم میکنه؟؟
تو تورنت ما سرور نداریم که بخوایم اکانت داشته باشه یا نداشته باشه...فایلی که دارین می گیرین رو یک کاربر دیگر مثل خودتون از رو سیستمش داره شیر می کنه ....فقط مبحث ترکر خصوصی داریم که داستانش با عمومی ها یکم فرق داره.
برای اطلاعات بیشتر اینو بخونید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و البته باید بخش اول فایل ویدیویی رو هم دانلود شده باشه در غیر اینصورت حتی اگر 99 درصد رو بگیرین ولی بخش اول فایل نباشه پخش نمی شه.
اینجوری باید گفت
شرط اول بخش اول فایل رو گرفته باشه.شرط دوم درصدش بالای 50 درصد باشه که بشه یک چیزی ازش فهمید...
و البته در پخش شما پرش یا عدم تحرک زیادی خواهید دید در این حالت
دوست عزیز شما اپلودت 5 هست انوقت باسه نرم افزار گزاشتی روی 6!!!!!!!!
ما می گیم کمتر ولی شما بیشتر گذاشتین ....بهتره بزارین رو 4 که بهتر نتیجه بده.
دوست عزیز شما هنوز اطلاعتتون از تورنت خیلی کمه ....لطفا اینو بخونید که مفاهیم اولیه تورنت رو با مسائل اولیه اش توش خلاصه شده رو اینجا گذاشتیم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)