تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 319 از 376 اولاول ... 219269309315316317318319320321322323329369 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,181 به 3,190 از 3756

نام تاپيک: Torrent ::: تاپیک مرجع در مورد تورنت (عکس ها به صورت لینک باشه)

آخر فروم باز Penryn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

دوستان ببخشید من با تورنت دارم یه فایل تصویری دانلود میکنم که الان به نصف رسیده ولی همون نصفه رو اپن نمیکنه !! اصولا باید فایل ناقصم پخش کنه دیگه ؟!! یا باید کامل دانلود بشه تا بعد ؟!
    یه سوال دیگه هم این که چند درصد احتمال داره که فایلهای دریافتی ناقص دانلود شده باشن ؟!
    با jet audio میشه چون قابلیت indexing دار.البته درصد دانلودی خیلی نباید کم باشه دیگه!
    سلام
    فایلهای تورنت رو چه جوری دانلود کنم؟
    یه راهنما میذارم.توی پست بعدی
    منتظر باش

2. این کاربر از Penryn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال VBYOFSKI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهرانسر

پيش فرض

سرعت خطتو از ا speedtest.net اندازه بگیر عکس بذاری تا ببینیم
    و بعد
    سرعت آپلود تورنتها رو چند گذاشتی
    امروز هر کاری کردم speedtest باز نشد، یعنی باز شد ولی قسمتی که سرعت مشخص میکنه سفید بود.
    ولی دیروز که تست گرفتم دانلود رو زده بود 11 و آپلود رو زده بود 5

سرعت آپلود تورنت رو تو تنظیماتش گذاشتم روی 6 (اونجور که تو همین تاپیک خوندم)

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

راهنمای دانلود کار با utorrent

1- ابتدا به سایتهای جستجوی تورنت مثل isohunt.com میروید و نام فایل را جستجو میکنیم
    بعد که نتایج امد بر روی S کلیک میکنیم تا لیست فایلها بر اساس Seed بیشتر دوباره لیست شود .عکس زیر

2- بر اساس مشخصات داده شده به سراغ یکی از فایلهای میرویم.نکات مهم
    2-1 اگه در عکس بالا فایلی دیدین که در ستون نام اون جلوش عددی قرمز نوشته شده بود اعتبار کمتری دارد که ممکنه بدلیل Fake بودن یا ویروس و... بوسیله ی افرادیکه دانلود کردند نمره منفی داده شده. در عکسی که گذاشتم نمره منفی نمیبینید. اوناییکه عدد رقم سبز جلوشون نوشته شده یا هیچی ننوشته طبعیعتاً معتبرتر هستند.اون عدد سیاه تعدا د کامنتهاییه که کاربرها سوال پرسیدند و... خیلی مهم نیستش
    2-2 در ستون S تعداد Seed یعنی کسانیکه فایل را 100 درصد دارند و به اشتراک میگذارند هر چه بیشتر بود سرعت دانلود هم بیشتره. ستون L یعنی Leech یا Peer هم میگن یعنی تعداد افرادیکه داره دانلود میکنه
    حالا بر روی فایل انتخابی کلیک میکنیم تا به این صفحه ی بعد بریم

مشخصات دقیقتر فایل و محتوای آن و...
    بر روی لینک دانلود کلیک راست میکنیم و لینک دانلود را کپی میکنیم.

3- حالا میایم سراغ utorrent
    روی دکمه ای که علامت زدم کلیک میکنیم تا اگه لینک را درست انتخاب کرده باشید بطور خودکار یه پنجره ی کوچک جدیدی باز میشه لینک را میبینید.لینکهای دانلود پسورند torrent دارند
    ok میکنیم

4- بعد از زدن ok چند ثانیه ای طول میکشه تا فایل را چک کنه.وقتی انجام داد این پنجره ی جدید باز میشه و در اون مشخصات دقیقتر دانلود ما و مکان ذخیره شدن و... نشون میده.میتوانیم محل ذخیره شدن را در این مرحله عوض کنیم یا از بین محتوای دانلود تیک بعضی فایلها را برداریم تا دانلود نشه.در پایان باید ok کنیم.عکس زیر

5-در مرحله ی آخر عمل دانلود شرو میشود.

باید اون علامت پایین بعد از کمتر از 1 دقیقه برنگ سبز دربیاد در غیر اینصورت اگه به شکل علامت تعجب داخل مثلث بود یعنی پورت برنامه درست باز نیست و 95 درصد بخاطر فایروال ویندوز یا فایروال ویروس کشه.که باید فایروال را غیر فعال کنیم و یا به داخل تنظیماتش بریم و utorrent و پورت ورودی خروجش را بعنوان trust معرفی کنیم و در لیست سفید برنامه هاش قرار بدیم تا اذیت نکنه.
    بقیه ی چیزایی که میبنیم مثل سرعت دانلود و آپلود و مقدار دانلود شده و حجم کل و حجم باقیمانده و.... نیاز به توضیحات ندارند

Last edited by Penryn; 02-09-2010 at 21:17.

5. 5 کاربر از Penryn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه بی مخ!'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام اساتيد يه سوال،
    اين آپلودي كه تورنت رو رايانه ما انجام ميده، چي رو داره آپلود ميكنه؟ چه فايلي آپلود ميشه؟
    ممنون
    اگه بخواید دانلود کنید ، افرادی که دارن اون فایل درخواستی شما رو آپلود میکنن، اون فایل به کامپیوتر شما ارسال میشه...
    اگر هم چیزی رو بخواید Seed کنید یا همون آپلود کنید، فایل شما به اونایی که دانلود میکنن ارسال میشه..
    اگر منظورتون این نبود یا متوجه نشدین باز سوال کنید
    والا فكر كنم منظورم رو متوجه نشديد!
    من يه فايل رو گذاشتم براي دانلود، حالا در كنار اين كه اين فايل داره دانلود ميشه، براي Upload rate هم گذاشته و داره يه چيزي (يا چيزهايي) upload هم ميشن! با اينكه من چيزي براي آپلود نذاشتم!
    يعني همون فايل داره از روي كامپيوتر من هم آپلود ميشه؟ يا يه فايليه از سيستم خودم؟ چه فايلي؟
    بقیه ی چیزایی که میبنیم مثل سرعت دانلود و آپلود و مقدار دانلود شده و حجم کل و حجم باقیمانده و.... نیاز به توضیحات ندارند
    اتفاقاً مشكل من همينجاست! اين سرعت آپلود و كلاً آپلود چيه؟ اصلاً چي داره آپلود ميشه بي اجازه ي من؟

با تشكر
    Last edited by بی مخ!; 02-09-2010 at 21:15.

کـاربـر بـاسـابـقـه AB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

11

من يه فايل رو گذاشتم براي دانلود، حالا در كنار اين كه اين فايل داره دانلود ميشه، براي Upload rate هم گذاشته و داره يه چيزي (يا چيزهايي) upload هم ميشن! با اينكه من چيزي براي آپلود نذاشتم!
    يعني همون فايل داره از روي كامپيوتر من هم آپلود ميشه؟ يا يه فايليه از سيستم خودم؟ چه فايلي؟
    با تشكر
    قبلا هم گفتم مثلا یه فیلم 700 مگی به 175 تکه 4 مگی تقسیم میشن و این تکه ها به صورت رندوم دانلود میشن.شما هم برای کسانی که قسمت هایی رو که شما دانلود کردین ندارن آپلود میکنین.

8. 4 کاربر از AB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

و
    اتفاقاً مشكل من همينجاست! اين سرعت آپلود و كلاً آپلود چيه؟ اصلاً چي داره آپلود ميشه بي اجازه ي من؟

با تشكر
    سرعت آپلود رو از قسمت تنظیمات بخش Connection بذار روی 17KBps نهایت روی 20 کافیه بگمانم.خیلی بیشتر یا خیلی کمتر بذاری مشکل در سرعت دانلود پیدا میکنی.سرعت دانلود را هم از همون قسمت که گفتم بذار روی 0.یعنی نامحدود
    ضمناً امضای AB رو داشته باشین خوب حرفی نوشته

10. 2 کاربر از Penryn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه .:2M:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    زیر باران ...

پيش فرض

ببخشید بچه ها ارور Error : Files missing from job : please recheck مربوط به چیه و چطوری رفع میشه ؟!

کـاربـر بـاسـابـقـه AB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

11

ببخشید بچه ها ارور Error : Files missing from job : please recheck مربوط به چیه و چطوری رفع میشه ؟!
    احتمالا فایل ها رو یه جای دیگه کپی کردین و یا فایل های اصلی دستکاری شدن.اگه فایل ها رو جابجا کردین از مسیر Advanced>Set download location مسیر جدید رو بدین و بعدش گزینه Force Re-Check رو بزنین.

13. 3 کاربر از AB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال amaranth_silent's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

من موندم این اپلود و دانلودی که بدون اجازه من داره صورت میگیره از حجم ترافیکم کم میکنه؟؟

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام. می خواستم بدونم اگه یه فایل تورنت سیدر نداشته باشه و دانلودش در حد صفر باشه ، راهی داره که سرعت دانلودش رو بالا برد؟ یه جایی خونده بودم با افزایش دادن تعداد ترکر هاش می شه این کارو کرد. از یه جایی 200 تا ترکر عمومی کپی کردم و به فایل های تورنت اضافه کردم که برای اکثرشان جواب نمی داد!!!
    می خواستم ببینم کدوم راهی داره یا نه ؟
    یه سئوال دیگه هم داشتم. من مشکل محدودیت پهنای باند ندارم. می خواستم بودنم می شه بیشتر از 700 کیلوبایت در ثانیه از تورونت دانلود کنم؟ یا این که خود سرورها محدودیت خاصی دارند. (یوزر پرمیوم ندارم)
    تو تورنت ما سرور نداریم که بخوایم اکانت داشته باشه یا نداشته باشه...فایلی که دارین می گیرین رو یک کاربر دیگر مثل خودتون از رو سیستمش داره شیر می کنه ....فقط مبحث ترکر خصوصی داریم که داستانش با عمومی ها یکم فرق داره.
    برای اطلاعات بیشتر اینو بخونید
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

با jet audio میشه چون قابلیت indexing دار.البته درصد دانلودی خیلی نباید کم باشه دیگه!

یه راهنما میذارم.توی پست بعدی
    منتظر باش
    و البته باید بخش اول فایل ویدیویی رو هم دانلود شده باشه در غیر اینصورت حتی اگر 99 درصد رو بگیرین ولی بخش اول فایل نباشه پخش نمی شه.
    اینجوری باید گفت
    شرط اول بخش اول فایل رو گرفته باشه.شرط دوم درصدش بالای 50 درصد باشه که بشه یک چیزی ازش فهمید...
    و البته در پخش شما پرش یا عدم تحرک زیادی خواهید دید در این حالت

امروز هر کاری کردم speedtest باز نشد، یعنی باز شد ولی قسمتی که سرعت مشخص میکنه سفید بود.
    ولی دیروز که تست گرفتم دانلود رو زده بود 11 و آپلود رو زده بود 5

سرعت آپلود تورنت رو تو تنظیماتش گذاشتم روی 6 (اونجور که تو همین تاپیک خوندم)
    دوست عزیز شما اپلودت 5 هست انوقت باسه نرم افزار گزاشتی روی 6!!!!!!!!
    ما می گیم کمتر ولی شما بیشتر گذاشتین ....بهتره بزارین رو 4 که بهتر نتیجه بده.

با تشكر
    دوست عزیز شما هنوز اطلاعتتون از تورنت خیلی کمه ....لطفا اینو بخونید که مفاهیم اولیه تورنت رو با مسائل اولیه اش توش خلاصه شده رو اینجا گذاشتیم.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

16. 2 کاربر از zed2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •