اره فکر کنم بیشتر از 70 درصدش مال 360 باشه
سوریه هم بازی استراتژیک اسلامی زد؛ خبرش رو تو N4G نقل کرده بود از سایت incgamers این بازی در مورد تاریخ 100 سال اول اسلام است از منظر 4 قوم یعنی عرب ها و Bedouin ها و رم و ایرانی ها، گفتن هدف از این بازی اینه که غربی ها رو بیشتر با تاریخ و تمدن شرقی آشنا کنه. اسم کمپانی سازنده بازی Afkar Media هست.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
DLC جدید برای پرنس تایید شده که همین ماه عرضه میشه !
اطلاعات ازش زیاده با مدیریت هماهنگ کنم ببینم میشه تاپیک جدا زد براش یا نه اگه میشه که جدا میزنم اگه نه همین جا وژگی هاش رو میزارم
حالا یک ریزه از اضافتشو بگو!!!
گفته شده مناطق جدید حرکات آکروباتیک جدید هم برای پرنس هم برای الیکا و قدرت جدید الیکا و... البته قبلا گفته شده بود ممکنه Prequel یا Sequel باشه که مثل اینکه Sequel هست چون الیکا یه قدرت جدید داره . خود ranger جان میره دنبال مطالب اصلی میزاریم به عهده خودش.
Last edited by Optimus Prime; 29-01-2009 at 20:32.
متاسفانه به نقل از سایت بازی سنتر مثل اینکه کمپانی thq بسته شده ):
جانم، عجب منبع معتبری
.
جناب به بازی سنتر لطفا توهین نکین
![]()
من توهین نکردم ولی بازی سنتر اصلا نمتونه منبع خبر خوبی باشه چون خودش اخبار رو از جاهای دیگه میگیره بدون شک منبع خبر یعنی جایی که خبر رو منتشر کرده برای این خبرم منبعش این سایت هست که بعدشم خودش اعلام کرده THQ خبر رو رد کرده.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حالا منبعش رو بيخيال به اين فكر كنيد كه چه بازيهايي ممكنه كنسل بشه و ادامه پيدا نكنه ، من كم كم از Thq داشت خوشم ميومد![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)