راهی هستش بتونم با این مودم نت تایپ 2 بگیرم ؟ الان نت تایپ 3 هستش و برای انلاین بازی کردن زیاد مناسب نیست .
راهی هستش بتونم با این مودم نت تایپ 2 بگیرم ؟ الان نت تایپ 3 هستش و برای انلاین بازی کردن زیاد مناسب نیست .
بله ، شما نیاز به IP Static دارید که در حال حاضر ایرانسل به اشخاص حقیقی IP Static نمیده و فقط از مجموعه بازیکن (در اینستاگرام سرچ کنید @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] con) باید اقدام کنید
بستگی به نتی (NAT) که اپراتور انجام میده داره البته حرف اقای دارابی درسته ولی همیشه نیاز به ایپی استاتیک نیست فک میکنم با سیم رایتل بتونید نت 2 بگیرید در صورتی که مودمتون انلاکه یه تستی بزنید در ضمن نت خود مودم روی Cone باشه
من خودم خیلی دنبال این موضوع بودم و با مودم آنلاکی که داشتم رایتل و ایرانسل و همراه اول رو امتحان کردم ولی همچنان NAT Type 3 پا برجا بود..
یه روش دیگه هم غیر IP Static پیدا کردم که استفاده از VPN هست، البته فقط با VPN های غیر رایگان امکانپذیره و به این صورت هست که یا شما باید VPN رو روی مودم ست کنی یا اینکه با استفاده از کامپیوتر برای PS4 شِیر کنی؛ البته خودم از این روش راضی نبودم چون افت سرعت زیادی داشتم و از IP Static استفاده میکنم.
بله دوستان درست میگن
راهی نداره جز ایپی استاتیک
میتونید مودمتون رو با مودم اسیاتک و مبین نت که نت تایپ ۲ ارایه میده تعویض کنید
چک کردم بازیکن فقط IP Static رو همراه مودم میده ، راهی هستش با همین مودم IP Static بگیرم ؟
دوستان VPN هایی که سرویس های کاهش پبنگ میدن چطوره ؟ اونارو ست کنم نت تایپ 2 میگیرم ؟
به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کن برا وی پی ان و با تلگرام مدیریت یه صحبت بکن و بعد بخر
پیشنهادم اینه که شما مودمتو آنلاک کنی و یه سیمکارت مبین نت یا آسیاتک گیر بیاری واسه اون IP Static تهیه کنی.
البته تهیه سیمکارت آسیاتک خیلی راحته چون تو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بدون مودم به فروش میرسه.
در مورد VPN هم من از VPN هایی که برای عبور از فیلترنیگ هست استفاده کردم و تونستم NAT Type 2 بگیرم اما افت سرعت زیادی داشتم و توصیه نمیکنم.
دیدن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ویدئو هم خالی از لطف نیست.
Last edited by TheSaeedDarabi; 03-04-2019 at 14:25.
یه مودم TF-i60 دارم انلاک شده، با ایم فریمور های کاستوم و اسکریپت انلاک.
الان یه چند وقتی هست بعضی وقتا هیچ سیمکارتی نمیشناسه و کلا No Sim میزنه.
باز مثلا رایتل میزارم روش کار میکنه، ممکنه بعدش باز TDD ایرانسل هم روش جواب بده ولی هیچ حساب کتابی نداره
الان ورژنش 11.195.03.00.1445 هست، دیگه کلافه شدم ازش، راهی هست همون نسخه رسمی ایرانسل بزنم روش؟
یا یه ورژن انلاک دیگه که شاید این مشکل عجیب غریبش حل بشه.
دستگاه رو الان B611 شناسایی میکنه
Last edited by yaghoob_11608; 11-04-2019 at 06:36.
سلام دوستان،من یک مودم E5186-22A خریدم ولی اینم تجمیع نمیکنه کسی راه حلی نداره؟
این مودم خودکار آپدیت میشه؟چون پنلش خیلی نسبت به تی اف آی شصت ابتدایه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)